edit:
Ale něco mi říká, že se tím bude zabývat vánoční speciál Doctora v roce 2012, to by bylo super, ne? Když bude konec světa, tak smůla a když nebude, tak se díl odvysílá a Doctor svět (opět) zachrání.

Staga píše:Staga píše:no jo, chibička se vloudila ~
ani Zidane si mojí chibičky nevšiml... kam toto spěje? ~

Taky jsem to tak bral, i když zrovna u Zidana by mě nepřekvapilo, kdyby se toho chytil.Araoth píše:Já když na to koukal, tak jsem měl pocit, že je to chibyčka záměrná, tak jsem to neopravoval a hádám, že na to tak koukali všichni...

Liger píše:Ale něco mi říká, že se tím bude zabývat vánoční speciál Doctora v roce 2012, to by bylo super, ne? Když bude konec světa, tak smůla a když nebude, tak se díl odvysílá a Doctor svět (opět) zachrání.

Lërra píše:Co bylo divné, byla tam i švédská (Švédsko je neutrální stát) a pak jedna velká finská, ale až z padesátých let (he?).

Zidane píše:yannush píše:DanDan; píše:a to hodně hrozně divná náhoda...Počkat, tady nejsme v Rozvíjení věty... ~
a to hodně hrozně divná náhoda, či?
Ta to šak nenisme, aby ťa Batrachus brutálno za toto...ty vieš čo!

DanDan; píše:Nebyl tam jedenáctý Doktor, ale dvanáctý... A byl to Rimmer z červeného trpaslíka... ~

Lërra píše:Aspoň, že jsem si koupila dvacet koblih, hned ta ztráta bolela méně

Lërra píše:(...) Co bylo divné, byla tam i švédská (Švédsko je neutrální stát) a pak jedna velká finská, ale až z padesátých let (he?) (...)

nk8215 píše:Lërra píše:(...) Co bylo divné, byla tam i švédská (Švédsko je neutrální stát) a pak jedna velká finská, ale až z padesátých let (he?) (...)
Jsi si jistá, že šlo o minulé století?

Lërra píše:(přednášela doktorka, co nás učila histologii a Marek Eben... ? nechápu).

Hyper SteveTR píše:Dneska se mi zdál nějakej sen s dějem, ale ten si už moc nepamatuju. Pamatuju si jen to, že se tam čas od času objevili Simpsonovi a já po čase objevil, že se tlačítkem F12 dá přepnout z normálního pohledu na rentgenový, kde byly vidět kostryTakže vždy, když se tam objevili Simpsonovi, aspoň dvakrát jsem přepnul pohled ~

Zidane píše:...ale lepší by bylo moci si přepínat na pohled "pronikající šatstvem"...

DanDan; píše:Zidane píše:...ale lepší by bylo moci si přepínat na pohled "pronikající šatstvem"...
Rozhodně bych nepoužíval, co kdyby pod ženským oblečením bylo něco, co vidět nechci... ~

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků