Na začátku dnešního snu jsem byla postavou v počítačové hře a zároveň herečkou v čínském divadle, kam se moji kamarádi hodlali dostat, aniž bychom se navzájem zahlédli. Po představení za mnou přišel Sotna[A] (kdovíproč...) a začal se mnou dělat interview. Když mi začal klást debilní otázky typu, kterou ze dvou pouští bych si vybrala, jestli mám radši knihy s africkou nebo arabskou tématikou nebo jestli mám radši architekturu ruskou nebo gruzínskou, jsem se sebrala a zmizela, nejdřív do foyer na výstavu fotografií ruské architektury a pak jsem se najednou ocitla v noci bosá na zasněžené cestě, odkud byl výhled na osvětlený kostel a zámek, připomínalo to místo někde v Anglii... Chvilku jsem šla tím sněhem - nestudil - a prohlížela si kostel a zámek a říkala jsem si, ať se celá ruská architektura jde bodnout, protože tohle je nejhezčí. Pak jsem se rozhodla, že se vrátím. Došla jsem na místo, kudy vedly dvoje koleje. Vlezla jsem mezi ně, byly dost daleko od sebe, a počkala jsem, až projedou vlaky. Vlaky projely a pak se zastavily. Mylně se domnívajíc, že každý pojede jiným směrem, jsem vlezla za jeden z nich - během pěti vteřin se ukázalo, že stojím nikoli za, ale před vlakem, ale to už mě vláčel pryč.
Na nádraží jsem celkem normálně vystoupila, koupila jsem si ve stánku pečivo s mléčnou náplní (kéž bych mohla...) a vyrazila jsem do školy - na gympl. Podepsala jsem si dvě omluvenky a pak jsme celá třída vyrazili na výlet. No, výlet... je návštěva obchodního centra výlet?

Vzbudila jsem se v okamžiku, kdy zbývaly dvě minuty do srazu před obchoďákem a já se snažila najít automat, ze kterého mi za dvě eura vypadne figurka My Little Pony.
Originální tuleň z jezera Saimaa.Složení: 70% patriotismu ke špatnému národu,
17% gramatického nacismu, 9% modré vlny, 3% bílé vlny, 1% zvrhlosti.
FAP Certified. Neskladujte v blízkosti Švédska. Älkää istuko muurahaisiin. Jos valo on punainen, paina nappia ja odota vihreää.
Ta Lërra, proto ta tuleň. Toho času Velitelka Chlíva LL v exilu mezi poníky. A taky vodní uzávěr.
Jen nevím, co je šílenější — myslet jako tuleň, nebo myslet si, že někdo myslí jako tuleň.