Ptolemaios píše:nk8215: to pravidlo s jedním losem nám sem zavedl pan Zidane, poděkujme jemu (ne Zidane, nevymlouvej se na to že to napadlo i ostatní, protože jsi s tím přišel první veřejně)
(...)

Ptolemaios píše:tak to pardón

Zidane píše:Ad nulové navýšení: Osobně jsem to myslel jako dočasné řešení pro zklidnění atmosféry (a tim nemyslím "dočasně" po ruském způsobu), tedy až bude klid a mír, nějaké navýšení zase povolit, to jen pro upřesnění, aby mi pak někdy nebylo vkládáno do úst, resp. prstů něco, co jsem nezamýšlel
Ptolemaios píše:Zidane gratuluju, zase jsi vyhrál a prosadil sis svoje.. takže až budeš bečet, že pořád sázím tak jdi do řiti, ano?

tak třikrát a zamysli se nad tím. Mimo jednoho soba (to je relativní novinka) jsme si totéž začínali myslet poslední dobou my, ládovat tam soby, aby tys to pak vyžralládovat tam po jednom sobovi abys mi to pak vyžral, to se mi nehodí

Ptolemaios píše:ty seš na tom fakt závislej.. pořád to řešit

Araoth píše:No... Já mám za celou dobu... 0 výher... doufám, že platí to známé přísloví...

Staga píše:Hodlala jsem ti dát naopak o nulu míň.Nechápu, jak se mi tam přimotala ta jedna přebytečná...

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků