Ptolemaios píše:přes 100 000 L to taky uloží v pohodě, ale zase tam mám pro efekt jen to kilo a zbytek mám v kapse
a ja uboha chudinka mam pár stoviek...asi som mala menej fetovať
Ptolemaios píše:přes 100 000 L to taky uloží v pohodě, ale zase tam mám pro efekt jen to kilo a zbytek mám v kapse

yannush píše:Ptolemaios píše:přesně tak, já neutrácím za fet a radši šetřím
ty si ale hazardný hráč.

Zidane píše:Kdyby se nabídl jiný moderátor, uvažoval bych o tom, ale ty zrovna pomlč, kdo že vyžral dva rekordní jackpoty?

Ptolemaios píše:kdo mě nazve zlodějem, tomu utrhnu hlavu

Staga píše:jste naprd detektivové

Ptolemaios píše:pff, se mám zajímat o majetek lidí, co jsou řádově pode mnou?

yannush píše:jop. to aby som zas všetko neprehazardovala. chcem mať občas niečo poruke. nie je prijemny pocit vlastniť 0,00. ale ak chceš nemam problem dať ti všetko.

Ptolemaios píše:yannush píše:jop. to aby som zas všetko neprehazardovala. chcem mať občas niečo poruke. nie je prijemny pocit vlastniť 0,00. ale ak chceš nemam problem dať ti všetko.
jenom si to nech, dokud k tomu máš rozumný důvod a všechno neprosázíš/neutratíš za fet, tak je to ok :D

yannush píše:Pozn Stagy: nevěděla jsem kam to dát, tak máte nové téma. Příjemnou zábavuPtolemaios píše:přes 100 000 L to taky uloží v pohodě, ale zase tam mám pro efekt jen to kilo a zbytek mám v kapse
a ja uboha chudinka mam pár stoviek...asi som mala menej fetovať

yannush píše:a keď hej

Ptolemaios píše:yannush píše:a keď hej
tělesné tresty

Zidane píše:Tos ještě nezjistil, že místní squadra je schopná chlívovat i třeba v tématu Kostel, protože by se tam začalo rozebírat, co se asi tak může dít v sakristii, protože jak víme, kněží musejí dodržovat celibát a na ženu se nesmějí pořádně ani podívat, ovšem o ministrantech řeč nebyla...?

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník