Araoth píše:Já škrábu... po sobě to sice přečtu, ale ostatní to přirovnávají k egyptským hieroglyfům... i když jsem zas dlouho nepsal ručně... ty prázdniny... a jak se znám, tak po prázdninách u mě nastoupí zase trochu pozměněný styl psaní... Tak uvídime... třeba se dostanu k rozsypanému čaji...

yannush píše:Araoth píše:Já škrábu... po sobě to sice přečtu, ale ostatní to přirovnávají k egyptským hieroglyfům... i když jsem zas dlouho nepsal ručně... ty prázdniny... a jak se znám, tak po prázdninách u mě nastoupí zase trochu pozměněný styl psaní... Tak uvídime... třeba se dostanu k rozsypanému čaji...
no jasne. ako inak pán kolega

Araoth píše:Skoky na lyžích v půlce srpna? :-O

Lërra píše:Protože ty čísla nahoře jsou pořadí, v jakým to plive automat... ale v tomhle pořadí se dostaly mně na kasu a do mojí obálky, kde jsem je na konci směny našla.
A jsou to snad TI LÍSTCI? Araothe...!

Araoth píše:předmět luštění škrabopisu je prý jeden z nejtěžších...

Araoth píše:No když přišli, tak musej mít nožičky... A proto to musej být ti lístci...

Lërra píše:Araoth píše:No když přišli, tak musej mít nožičky... A proto to musej být ti lístci...
Nic takovýho tam nepíšu. Akorát píšu, že mě přepadli... ale ONI mě přepadli. Těmi lístečky.

Lërra píše:Má to být lehký hydratační krém... Google souhlasí.

Zidane píše:Rozpoznat jazyk brát s rezervou, jednou jsem tam hodil cosi, co mi tuleň předložila jako finštinu, už nevím v jaké souvislosti a Google mi tvrdil, že to je estonština

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků