Lërra píše:Ach joRadujte se radši ze života...

Lërra píše:Tak se raduj z toho, že se můžeš válet

JackSwigert píše:Lërra píše:Ach joRadujte se radši ze života...
To je těžké, když máš zlomenou klíční kost, a půlku věcí si musíš odepřít...

Araoth píše:Pokud mám odhadovat ze zkušenosti... Tak jel na kole v noci bez světla, narazil do sloupku a letěl přes řídítka...
Ptolemaios píše:je důležitý umět padat, někdo spadne milionkrát ikdyž jezdí v zimě na sněhu a ledu a nic se mu nikdy nestalo
Hyper SteveTR píše:Jedna holka ze školky si zlomila klíční kost, protože jela na bobech a spadla... A potom to svalila na mě, že jsem do ní strčil

Hyper SteveTR píše:yannush: "Co se ti stalo?" "On do mě strčil!" Tak jsem se naštval a šel domů
Ptolemaios píše:yannush: ani v opilosti se mi na kole nikdy nic vážnějšího nestalo

yannush píše:Hyper SteveTR píše:yannush: "Co se ti stalo?" "On do mě strčil!" Tak jsem se naštval a šel domů
a doma si si od nervov privrel rameno do dveri, ano?

Ptolemaios píše:jo četl jsem to pořádně, ale špatně jsem to napsal
ani střízlivýmu se mi nikdy nic nestalo a jezdil jsem většinou střízlivej.. teda skoro vždycky.. no bylo to tak 50:50..

Hyper SteveTR píše:yannush píše:Hyper SteveTR píše:yannush: "Co se ti stalo?" "On do mě strčil!" Tak jsem se naštval a šel domů
a doma si si od nervov privrel rameno do dveri, ano?
Ne, ona si zlomila klíční kost a říkala, že kvůli mně. Mně se nic nestalo ~

Ptolemaios píše:nebo jí rovnou něco zlomit aby měla proč nadávat...

JackSwigert píše:Au yeah... No, mám připravenou režii vlastního pohřbu. Krásná smrt by byla někdy v 75 v dobré kondici na kole. Žádný infarkt, žádná cukrovka, žádná zatracená nemoc. Hezky rána, mechanická... Jo, tomu říkám sladká smrt...

JarynekZ píše:Uchlastat se v sedě na klíčích od trezoru s desítkami milionů jednotek nějaké stabilní a dobře ceněné měny, v ruce závěť odkázující vše vlastnímu ratlíkovi? To by byla smrt ~
edit: což mě přivádí na nápad, který jsme jednou v noci v jistém podniku konzultovali s kamarádem a už si přesně nepamatuji, k čemu jsme se to dobrali - je to spíše časem, než činností. Je možné si přát být po smrti vypálen a na... oslavě? Jak se tomu sakra říká... prostě na tom obědě po obřadu nechat podávat nebožtíkovici?

JarynekZ píše:
edit: což mě přivádí na nápad, který jsme jednou v noci v jistém podniku konzultovali s kamarádem a už si přesně nepamatuji, k čemu jsme se to dobrali - je to spíše časem, než činností. Je možné si přát být po smrti vypálen a na... oslavě? Jak se tomu sakra říká... prostě na tom obědě po obřadu nechat podávat nebožtíkovici?

Zidane píše:JarynekZ píše:
My luštitelé křížovek víme, že pohřební hostina na tři - kar. Nezaměňovat se slovem kár, ve spojení "dylino kár", "bango kár", "tulo kár", "baro kár" atd. používaném občany trvale opálenými, to má trošku jiný význam.
Ale to je dobrý nápad, Jary, vem toho umrlého tuleně zpod postele a vypal tuleňovici, z toho by mohla být docela dobrá chlastačka a pokud se tuleň zaručí, že způsobí Béčku otravu alkoholem, i jeho bychom mohli pozvat

Lërra píše:Zidane, tys to vůbec nečetl, tuleň je už zase naživu a jestli se jí něco ještě stane, tak se Plot naštve... teda doufám...

Zidane píše:JarynekZ píše:
My luštitelé křížovek víme, že pohřební hostina na tři - kar. Nezaměňovat se slovem kár, ve spojení "dylino kár", "bango kár", "tulo kár", "baro kár" atd. používaném občany trvale opálenými, to má trošku jiný význam.
Ale to je dobrý nápad, Jary, vem toho umrlého tuleně zpod Plotí postele a vypal tuleňovici, z toho by mohla být docela dobrá chlastačka a pokud se tuleň zaručí, že způsobí Béčku otravu alkoholem, i jeho bychom mohli pozvat

Liger píše:Stalo se tu něco důležitého za posledních 16 dní? Číst se mi to fakt nechce...

yannush píše:Liger píše:Stalo se tu něco důležitého za posledních 16 dní? Číst se mi to fakt nechce...
nič čo sa tu stalo od začiatku existencie sveta nie je dôležite

Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot] a 0 návštevníků