od Lërra » stř 03. srp 2011 21:37:05
Nikdo z nás tady neřekl, že vyžaduje 100% spisovnou češtinu. Mně kupříkladu není proti srsti ani čeština hovorová, ani obecná... horší mi přijde, když někdo, kdo nemá ani ponětí, jak má čeština vypadat, najednou dostane cukání, že bude mluvit/psát spisovně a pak z člověka lezou paskvily jako "aby jsme" a "jedinný".
A snaha ušetřit někde, kde to není třeba, tři písmena za cenu srozumitelnosti mi leze krkem zrovna tak. Když mi to někdo napíše poprvé, tak ho slušně upozorním, že na tyhle zkratky neslyším (protože mě to vážně nebaví luštit), podruhé upozorním důrazněji a potřetí takovou zprávu ignoruju. To mi přijde jako fér přístup. Když už po někom něco chci, tak by MNĚ mělo záležet na tom, aby to druhá strana pochopila a nebudu jí to komplikovat.
Originální tuleň z jezera Saimaa.Složení: 70% patriotismu ke špatnému národu,
17% gramatického nacismu, 9% modré vlny, 3% bílé vlny, 1% zvrhlosti.
FAP Certified. Neskladujte v blízkosti Švédska. Älkää istuko muurahaisiin. Jos valo on punainen, paina nappia ja odota vihreää.
Ta Lërra, proto ta tuleň. Toho času Velitelka Chlíva LL v exilu mezi poníky. A taky vodní uzávěr.
Jen nevím, co je šílenější — myslet jako tuleň, nebo myslet si, že někdo myslí jako tuleň.