od DanDan » sob 03. zář 2011 23:02:49
V tom je velká výhoda Simutransu. V OTTD (jen mi teď neřekněte, že se to dá vypnout) cestující z mě neznámého důvodu cestují jen do další stanice... Takže samozřejmě pokud postavíš nádraží v centru a pak zastávku na předměstí (a další zastávku/nádraží až v dalším městě), tak proděláváš, protože hlavní proud ti jede jen na tu zastávku a ne do dalšího města.
V Simutransu si můžeš klidně postavit vlakové nádraží "v poli" a cestující tam z města dovážet busy... V simutransu to je totiž vychytaný, že "se nejede jen 1 zastávku", někdo může jet klidně přes celou mapu, s 3 přestupy a ještě si řekne "Ne ne, já nejedu přes Město12, já chci přestoupit v Městě14". Takže MHDčkem posbíráš lidi ve městě, dovezeš k vlaku, přestoupí na vlak, dojedou do dalšího města, přestoupí na MHD a jsou ve svém cíli.
A to má ještě jednu výhodu: Teď, když tvořím v OTTD autobusové "linky", tak je tvořím náhodně, podle toho, kde cítím, že je menší poptávka. V simutransu kouknu na zastávku a vidím, kam kdo chce jet, takže fakt musím řešit, kam autobus pošlu.
Uf, to je zase slohovka...
Pravidla našeho fóra - nechceme tu žádné koniny!

Místní magor, který se na internetech nachází taktéž jako Pocket nebo KapsaDan. Vlastní úžasného koně, propast a pendolíno.
"Nejvyšší formou života je člověk a nejnižší formou života je člověk, který si hraje s fotí vláčky."Nemure, waga musume to tomoni.