Staga píše:Ptolemaios píše:Zidane já to jen potvrdím, mezi zloději jsi byl ty a Staga
Ale, to už se Zidane dostal na mou zlodějskou úroveň?Z šéfa grammar nazi komanda zlodějem, zajímavý profesní skok.

Zidane píše:S tím nejsi první, rádobyanglická slova už používala JKR jako (mj.) názvy kouzel a kleteb. Nebo to mělo anglický základ a křísla k tomu příponu či to jinak upravila.
Zidane píše:Staga píše:Ptolemaios píše:Zidane já to jen potvrdím, mezi zloději jsi byl ty a Staga
Ale, to už se Zidane dostal na mou zlodějskou úroveň?Z šéfa grammar nazi komanda zlodějem, zajímavý profesní skok.
To odvoláš, už jsem nic neukradl tak dlouho, že už skoro nevím, jak se krade

Staga píše:Zidane píše:S tím nejsi první, rádobyanglická slova už používala JKR jako (mj.) názvy kouzel a kleteb. Nebo to mělo anglický základ a křísla k tomu příponu či to jinak upravila.
Nejen anglická, ale i latinská, tipla bych. (kouzlo Protego - štít >> ochrana latinsky - protectio...)

Hyper SteveTR píše:A co chtěl?

Hyper SteveTR píše:Tak dneska se mi zdálo, že jsem hrál na PSP hru Europa Universalis 3: Hearts of Iron(Obojí jsou hry od Paradox Interactive)

Araoth píše:Hyper SteveTR píše:Tak dneska se mi zdálo, že jsem hrál na PSP hru Europa Universalis 3: Hearts of Iron(Obojí jsou hry od Paradox Interactive)
He? To si dost dobře nedovedu představit... Jako, že si v tancích dobíjel Otomany?

Ptolemaios píše:dneska se mi zdál tak dlouhý, šíleně zamotaný a absurdně komplikovaný sen, že ani nemá cenu to sem psát, jenom si to poznamenat

Hyper SteveTR píše:Sakra, já si říkal, že ten sen, co se mi zdál dneska, musím okamžitě napsat na LL, ale už jsem ho zapomněl ~

Hyper SteveTR píše:Dneska se mi zdálo, že jsem byl na operaci. Sice jsem byl plně při vědomí, ale nic jsem necítil. Akorát jsem měl pocit, jako by mi každou chvíli měly prasknout ušní bubínky a nemohl jsem hýbat nohama. Nějaká sestřička na mě pořád přikládala různé předměty a ptala se, jestli mě studí nebo pálí a já vždycky jenom zavtěl hlavou.

Liger píše:sakra, mně se dneska taky něco zdálo... a jediná věc kterou si pamatuju, je "tuleň" - nic víc, nic míň

Lërra píše:Liger píše:sakra, mně se dneska taky něco zdálo... a jediná věc kterou si pamatuju, je "tuleň" - nic víc, nic míň
To se ti nezdálo, to jsem tě byla za trest strašit!!!

Araoth píše:na hokejový zápas Pardubice-Sparta,

Lërra píše:Žádám veškeré lamí lidi, vlky, křížence se šelmami, pletené součásti oděvů, ohraničení pozemků, božstva, polobohy, astronauty, úžasné koně s majiteli a Béčka s rodinou, aby se jim o mně přestalo zdát ...
Edit: nechte lokomotivy snít

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků