Hráli jsme v létě s kamarády Activity. Tři zlaté otázky a náš tým vedl díky mně, který jsem ty otázky všechny vyžral, o parník

První bylo přísloví o třech slovech, když kamarádka předvedla oběšence - oprátku kolem krku a pak oběšence, někdo řekl "mrtvý", ona to odsouhlasila a já v tu chvíli od boku "mrtvý prd ví" - a bylo to ono, půlka lidí řádné WTF, že to ani neznají a druhá WTF jak jsem to tak rychle mohl uhodnout
Druhá - kreslení. Jiná kamarádka nakreslila cosi, co jsme měli za psa, tak se zaksichtila a udělala podkovu. Čili kůň. Pak udělala něco jako hradby, takže se hádalo "králův kůň? Královský kůň?" a já zas jen tak mezi řečí (tříslovné pořekadlo) "Království za koně" - a zas to byla pravda
A třetím jsem tomu dal korunu, to bylo pětislovné a sám předvaděč řekl "tohle asi přesně neřeknete, kdyžtak vám uznám mírnou odchylku" a ukázal jako že si zavazuje oči.
Hádání "slepec, slepý", on kývl a pak jako slepý šel s rukama před sebou - "náměsíčný?" - a já už tušil, že to bude "slepá bába" (znáte tu hru, ne?" a zuřivě mi šrotovalo, jak to může být na pět slov, protože "hrát na slepou bábu" má čtyři. Mezitím předvaděč začal jako pořád slepý šmatat po okolních lidech, což přivedlo ostatní na "úchyl...slepý úchyl?" a já opět a zas od boku "hrát si na slepou bábu". A to jste poté, co to předvaděč odsouhlasil, měli být u toho - "Jdi spát, Zide, vždyť už je to trapný, zas to vyžrat" a když povídám "já to věděl už docela dlouho, akorát mi to nesedělo do počtu slov, protože "hrát na slepou bábu" jsou čtyři a mělo to mít pět, tak zuřivě počítám, jak to má bejt", no to bylo něco, spoluhráči v týmu byli zřejmě jediní spokojení, ostatek prskal jak nasraný křeček
A pak jsem si ještě rýpl do kamarádky, kterou jsem měl v týmu a jejíž ta hra byla, jestli nechce odvolat ty své ksichty, když jsem se nalosoval do jejich týmu, tak se zatvářila všelijak, ale nakonec byla spokojená, že jsme vyhráli
Ono s tím nalosováním to bylo tak. Ptala se, kdo bude hrát, já se přidal a šel jsem si odskočit. Vrátím se a ony už jsou nalosované týmy a ještě k tomu to vyšlo tak dobře, že nás bylo i se mnou třináct, takže si nalosovali čtyři týmy po třech a najednou do toho já, tak kdosi nadhodil "tak ať si Zid vytáhne nějaký papírek a koho vytáhne, s tím bude v týmu a ten tým bude mít čtyři lidi". Tak povídám Ren (vlastnice hry, která se i ujala toho losování, čtěte drapla krabici s papírky, ať si vylosuju) "kam ses dala, ať si tě můžu vytáhnout" - odpovědí byl škleb stylem "srandičky srandičky", já sáhnu pro papírek a myslím, že nemusím rozvádět, koho jsem vytáhl
V kostce řečeno Activity schvaluju a jestli se to bude někdy hrát na srazu LL, v týmu jsem s tím, kdo nejvíc zaplatí