to víš, logy logy..

Lërra píše:Logy naštěstí nejsou v reálném čase... Buď tam s náma buď, nebo se jdi mýt.

Liger píše:áááá, už jsou tu zase ONI, stojí mi naproti okna na chodníku! ONI mě sledují, nestačí jejich Googlebot a GoogleFeederCosi.. tady na fóru, teď mě jejich auto (už zase) sleduje osobně!![]()

Araoth píše:Právě bylo v Transformers 2: "Požádejte generála Salama o volný průlet vzdušným prostorem... Nevíte jestli to není příbuzný admirála Vysočiny?

JarynekZ píše:Která dobrá duše tu má Windows 7? Všimli jste si prvních několika záběrů v ukázkovém videu "divočina"? První záběr je jasnej, třetí taky a myslím, že obsah pátýho se tady taky kdysi dal s někým spojit (a vlastně teď by to šlo taky, když se podíváme do lamiček, že...).

Ptolemaios píše:nene, nejhůř píšu jámusím se fakt snažit, aby to bylo čitelný a to ani kolikrát není.. a když píšu normální rychlostí (hodně rychle), tak to nepřečtu ani já
ale už jsem se tak naučil psát a stejně jsem se nikdy ze svých zápisků neučil, takže jsem zvyklej psát jako dobytek, protože to co napíšu už stejně číst nebudu

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků