jinxy píše:tak do skupiny "pre pobavenie" určite doporučujem Paniku v mestečku. Hlavne Danovi s Chňáchalom. Inak, nejak ste sa tu odfilmovali...asi to budem musieť napraviť...

jinxy píše:Juj, tak to zas ja si zájdem minimálne raz do týždňa do kina. Proste je to iná atmosféra. Teraz som asi 2 týždne nebola v kine na filme a začínam mať docela absťák. Ešteže to zajtra idem napraviť. Akurát v utorok som bola na prednáške "Prechádzka filmovým peklom - najhoršie filmy všetkých čias"...skoro sme pukli od smiechu, tak to bolo zúfalé. Napríklad pripravovaný Titanic 2, Killer condom, Mega shark vs. Giant octopus...už len tie názvy hovoria za všetko
.
A nevidel si náhodou (alebo niekto) Nolanov nový film Inception? Na to sa zajtra chystám a som teda docela zvedavá (a nie že mi poviete celú zápletku aj ako to skončí, ak to teda niekto videl!)

DanDan píše:Na Mega shark vs. Giant octopu jsem viděl trailer... Už jenom kvůli traileru to stáhnu...![]()
No do kina bych taky chodil, jenže u nás je jenom letňák, a v něm promítají houby (staré kino patří státu, je v dezolátním stavu = uzavřeno a městu ho nechtělo prodat).
"Prechádzka filmovým peklom" - na něčem podobném jsem taky byl, a u některých filmů jsem se smál docela hodně.

DanDan píše:jinxy píše:Juj, tak to zas ja si zájdem minimálne raz do týždňa do kina. Proste je to iná atmosféra. Teraz som asi 2 týždne nebola v kine na filme a začínam mať docela absťák. Ešteže to zajtra idem napraviť. Akurát v utorok som bola na prednáške "Prechádzka filmovým peklom - najhoršie filmy všetkých čias"...skoro sme pukli od smiechu, tak to bolo zúfalé. Napríklad pripravovaný Titanic 2, Killer condom, Mega shark vs. Giant octopus...už len tie názvy hovoria za všetko
.
A nevidel si náhodou (alebo niekto) Nolanov nový film Inception? Na to sa zajtra chystám a som teda docela zvedavá (a nie že mi poviete celú zápletku aj ako to skončí, ak to teda niekto videl!)
Na Mega shark vs. Giant octopu jsem viděl trailer... Už jenom kvůli traileru to stáhnu...![]()
No do kina bych taky chodil, jenže u nás je jenom letňák, a v něm promítají houby (staré kino patří státu, je v dezolátním stavu = uzavřeno a městu ho nechtělo prodat).
"Prechádzka filmovým peklom" - na něčem podobném jsem taky byl, a u některých filmů jsem se smál docela hodně.

jinxy píše:Tak to u nás je kino docela vynovené a na Slovenské pomery že dobré. Máme aj prírodné kino, ale to je u nás zas polorozpadnuté. čo je škoda, lebo aj tam je skvelá atmosféra. Tak sa už len teším na filmový fest, kde si dovezú aj svoje plátno a bude aj premietanie vonku.
Prednášky som u nás vlastne spískala ja. Lebo nemám problém napísať najlepšiemu (snáď i najznámejšiemu) slovenskému kritikovi, že či nemôže prísť robiť prednášky aj k nám. Spravili sme si aj plagáty, rozlepili po meste a bolo

nk8215 píše:DanDan píše:"Prechádzka filmovým peklom" - na něčem podobném jsem taky byl, a u některých filmů jsem se smál docela hodně.
Jééé, filmové chyby naživo? *tiše nadává, že Piešťany jsou tak daleko* já znám jen tuhle online verzi a občas je to k popukání, kdysi to býval můj hlavní zdroj roflů (tedy do doby, než jsem objevil lamera - starého poctivého lamera s moderátorskými hlasy a s jedním kusem jižního ovoce za čtyři roky)

nk8215 píše:Btw, viděl jste někdo tu Vlnu, resp. Našeho vůdce?

jinxy píše:nk8215 píše:DanDan píše:"Prechádzka filmovým peklom" - na něčem podobném jsem taky byl, a u některých filmů jsem se smál docela hodně.
Jééé, filmové chyby naživo? *tiše nadává, že Piešťany jsou tak daleko* já znám jen tuhle online verzi a občas je to k popukání, kdysi to býval můj hlavní zdroj roflů (tedy do doby, než jsem objevil lamera - starého poctivého lamera s moderátorskými hlasy a s jedním kusem jižního ovoce za čtyři roky)
A kdeže to si? Do utorka o 2 týždne sem isto stíhaš prísť na prednášku o filmových chybách

DanDan píše:jinxy píše:Tak to u nás je kino docela vynovené a na Slovenské pomery že dobré. Máme aj prírodné kino, ale to je u nás zas polorozpadnuté. čo je škoda, lebo aj tam je skvelá atmosféra. Tak sa už len teším na filmový fest, kde si dovezú aj svoje plátno a bude aj premietanie vonku.
Prednášky som u nás vlastne spískala ja. Lebo nemám problém napísať najlepšiemu (snáď i najznámejšiemu) slovenskému kritikovi, že či nemôže prísť robiť prednášky aj k nám. Spravili sme si aj plagáty, rozlepili po meste a bolo
No u nás v letňáku to je taky dobré, jenže jsou tam filmy naprd a když jedu do kina, tak radši do Ostravy či Olomouce...

nk8215 píše:Okres Kladno, případně Praha

jinxy píše:Tak tam sa chystám niekedy budúci rok...keď prídem k rodine na prázdniny. Teda do tej Ostravy myslím. Sesternica mi dosť básnila o tom kine, tak uvidím

DanDan píše:No až na ty ceny nápojů a pochutin jsem si nemohl stěžovat...

jinxy píše:Ja v kine zásadne nejem...a väčšinou ani nepijem, čiže tu by problém byť nemal.

jinxy píše:nk8215 píše:Okres Kladno, případně Praha
Som vravela, že stíhašAj letisko tu je keby si chcel

nk8215 píše:jinxy píše:nk8215 píše:Okres Kladno, případně Praha
Som vravela, že stíhašAj letisko tu je keby si chcel
Hmm. do vzduchu mě jen tak někdo nedostane. Já sice mám letiště poměrně blízko, ale jak tak znám aerolinky, určitě by mě poslaly přes Moskvu - jako když jsem se chystal do Lipska, to prý taky jedině s mezipřistáním v Mnichově...tak jsem se naštval a sedl do vlaku
edit: tak teď koukám na spojení a vidím, že ten smajlík u "stíhaš" byl zcela na místě - jízdní doba 7 a tři čtvrtě hodiny :/

SteveTR píše:Před pár dny jsem se odhodlal k velkému kroku - podíval jsem se na Mechanický pomeranč. Nemám slov. Je to úžasné.
Kdo se mnou souhlasí, ať zvedne ruku

JarynekZ píše:Já to mám stažený, díval sem se na kousek a nějak mě to nenadchlo... Možná sem neměl náladu na inteligentní film, možná jsem zabedněnec, ale nedodíval sem se na to. Já vím, já vím, šak se na to ještě plánuju podívat, nerozbíjet dyzajn, stačí, že nemůžu chodit, nechcu ještě nemoct vidět a jíst stravu hustější než hrachová kaše...

SteveTR píše:JarynekZ píše:Já to mám stažený, díval sem se na kousek a nějak mě to nenadchlo... Možná sem neměl náladu na inteligentní film, možná jsem zabedněnec, ale nedodíval sem se na to. Já vím, já vím, šak se na to ještě plánuju podívat, nerozbíjet dyzajn, stačí, že nemůžu chodit, nechcu ještě nemoct vidět a jíst stravu hustější než hrachová kaše...
Ono jde o to, že by si třeba člověk myslel, že bude celej film o tom, jak tam pobíhá s gangem a dělá neplechy. Jenomže o tom je jenom asi čtvrtina filmu. Pak už je to jiný. A navíc to má úplně geniální a nepředvídatelný konec

SteveTR píše:Ono jde o to, že by si třeba člověk myslel, že bude celej film o tom, jak tam pobíhá s gangem a dělá neplechy. Jenomže o tom je jenom asi čtvrtina filmu. Pak už je to jiný. A navíc to má úplně geniální a nepředvídatelný konec

jinxy píše:tak to aby si vyrazil o nejak okolo 11 doobeda

nk8215 píše:jinxy píše:tak to aby si vyrazil o nejak okolo 11 doobeda
Smůla, od nás jede první vlak až těsně před jednou
btw piešťanský magistrát (okresní úřad?, prostě správní orgán) se dopustil pořádného failu - na stránkách mu schází obsah kapitoly Doprava - takže potenciální turista si sice přečte všechno možné z historie, slavné osobnosti, přírodu, dokonce i jak a čím se pohybovat po městě - ale už ne, jak se dostat do nějještě, že máme IDOS nebo CP

DanDan píše:nk8215 píše:jinxy píše:tak to aby si vyrazil o nejak okolo 11 doobeda
btw piešťanský magistrát (okresní úřad?, prostě správní orgán) se dopustil pořádného failu - na stránkách mu schází obsah kapitoly Doprava - takže potenciální turista si sice přečte všechno možné z historie, slavné osobnosti, přírodu, dokonce i jak a čím se pohybovat po městě - ale už ne, jak se dostat do nějještě, že máme IDOS nebo CP
Hele, ale třeba ani u nás na městském webu nemáme, jak se sem dostat, jen jízdní řády MHD. Ale třeba ve vedlejší obci, kde mají lázně, tak to už mají...

nk8215 píše:ale snad nějaké základní info o poloze (něco jako "severovýchod ČR" tam snad máte, ne?

nk8215 píše:jinxy píše:tak to aby si vyrazil o nejak okolo 11 doobeda

SteveTR píše:JarynekZ píše:Já to mám stažený, díval sem se na kousek a nějak mě to nenadchlo... Možná sem neměl náladu na inteligentní film, možná jsem zabedněnec, ale nedodíval sem se na to. Já vím, já vím, šak se na to ještě plánuju podívat, nerozbíjet dyzajn, stačí, že nemůžu chodit, nechcu ještě nemoct vidět a jíst stravu hustější než hrachová kaše...
Ono jde o to, že by si třeba člověk myslel, že bude celej film o tom, jak tam pobíhá s gangem a dělá neplechy. Jenomže o tom je jenom asi čtvrtina filmu. Pak už je to jiný. A navíc to má úplně geniální a nepředvídatelný konec

jinxy píše:Ale teraz si všetci povinne pozrieť Počiatok! (ok, pre vás - povinne stiahnuť a potom si pozrieť Počiatok!). Tak nie zas, že by to bolo to najlepšie, čo som kedy videla...ale fakt dosť dobré...fakt dosť

AnonymnaLama píše:Fuj, take verzie co su teraz urcite netahat, pockal by som aspon na R5 alebo najlepsie HD...

jinxy píše:Alebo aj do kina by ste si na to mohli zájsť...

Jana píše:ále, mně je to celkem jedno... na kvalitě nesejde, pokud to zrovna nevypadá jako avatar AnonymneLamy. nicméně do kina na to asi nepůjdu. za ten zbytek peněz, co mám, bych šla raději na drink
no a taky se nabízí problém, že nemám s kým jít, neboť to už v podstatě všichni v mém okolí viděli.
AL: uděláme si výlet na ČR/SR hranice a zajdem tam někam do kina? předpokládám, že to budem mít zhruba stejně daleko...

jinxy píše:Jana píše:ále, mně je to celkem jedno... na kvalitě nesejde, pokud to zrovna nevypadá jako avatar AnonymneLamy. nicméně do kina na to asi nepůjdu. za ten zbytek peněz, co mám, bych šla raději na drink
no a taky se nabízí problém, že nemám s kým jít, neboť to už v podstatě všichni v mém okolí viděli.
AL: uděláme si výlet na ČR/SR hranice a zajdem tam někam do kina? předpokládám, že to budem mít zhruba stejně daleko...
hej ale ja by som na šla aj druhýkrát. Vždy si tam človek všimne niečo, čo si pred tým nevšimol

DanDan píše:jinxy píše:Alebo aj do kina by ste si na to mohli zájsť...
Kino? Co to je? To se maže na chleba?

DanDan píše:jinxy píše:Alebo aj do kina by ste si na to mohli zájsť...
Kino? Co to je? To se maže na chleba?

Liger píše:Ne, to je taková kulička, co lítá ve vzduchu.

DanDan píše:Liger píše:Ne, to je taková kulička, co lítá ve vzduchu.
Jo vlastně to je ta lítající (web)kamera...

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků