Liger píše:Zas na druhou stranu, proč by to dělal tak složitě, on si ty lamky klidně může připsat na účet jenom tak...
Nenech se zmást, DanDan, a myslím, že i Jana s Boomerem můžou taky
Liger píše:Zas na druhou stranu, proč by to dělal tak složitě, on si ty lamky klidně může připsat na účet jenom tak...

JarynekZ píše:Vážně jsem šel okolo, tak sem si koupil los a vyhrál jsem, nic jinýho v tom není, žádnej podvod. Ať mi zmizí ponožky, jestli kecám.

JarynekZ píše:Vážně jsem šel okolo, tak sem si koupil los a vyhrál jsem, nic jinýho v tom není, žádnej podvod. Ať mi zmizí ponožky, jestli kecám.

JarynekZ píše:Liger píše:Zas na druhou stranu, proč by to dělal tak složitě, on si ty lamky klidně může připsat na účet jenom tak...
Nenech se zmást, DanDan, a myslím, že i Jana s Boomerem můžou taky

Boomer píše:coze? ako?

DanDan píše:Boomer píše:coze? ako?
Dole pod avatarem, máš tam vypsanou částku u sebe a v bance a u toho máš upravit...

Boomer píše:nemam tam nic

DanDan píše:Boomer píše:nemam tam nic
Aha, takže to zřejmě mají jenom admini...

DanDan píše:Boomer píše:nemam tam nic

Boomer píše:sakra a tak som sa tesil

JarynekZ píše:DanDan píše:Boomer píše:nemam tam nic
Hňahňahňahňahňahňahňahňa....
Jo a minimálně jednu ponožku pořád mám, evidentně si ji přes ortézu nevšimli, když mi je chtěli neoprávněně zmizet.

Boomer píše:ticho lebo ta zabanujem... a odpoved ze to nemozem mi ani pisat nemusis...

DanDan píše:Boomer píše:ticho lebo ta zabanujem... a odpoved ze to nemozem mi ani pisat nemusis...
Nemůžeš...
Edit: Teď bych asi měl hodně rychle utíkat, že?

DanDan píše:Liger píše:Zas na druhou stranu, proč by to dělal tak složitě, on si ty lamky klidně může připsat na účet jenom tak...
Ale vem si, že všichni si kupují losy ve větším množství, on příjde, jedou se vsadí a vyhraje... Ale třeba to je fakt náhoda a já už jsem totálně paranoidní...
Boomer píše:DanDan píše:Boomer píše:ticho lebo ta zabanujem... a odpoved ze to nemozem mi ani pisat nemusis...
Nemůžeš...
Edit: Teď bych asi měl hodně rychle utíkat, že?
asi hej... uz si pripravujem atomovku...

Staga píše:To nedělej. Kdo by házel autory do propasti, udržoval ji a platil policii "pokuty"?

DanDan píše:Staga píše:To nedělej. Kdo by házel autory do propasti, udržoval ji a platil policii "pokuty"?
Zřejmě nikdo... A pak by tu konec nevtipných citací na lamerovi, ovládnutí celého internetu natvrdlými autory, zabanování všech mínusářů, adminů a komentátorů, a nakonec totální celého zničení světa... A já bych se tam kdesi válel 20 metrů pod zemí...

Boomer píše:to bud rad... my co prezijeme to tu potom budeme musiet trpiet...

DanDan píše:Boomer píše:to bud rad... my co prezijeme to tu potom budeme musiet trpiet...
Ale docela v pohodě... Třetí den bez fronty (děje se tam něco zajímavého? Nějaký flame, hádka s autory, nebo prostě sračky, sračky a sračky?) a hned mám lepší náladu a chuť něco dělat... Mimochodem, první minihra už je skoro dokončená...

Boomer píše:teraz tam bol nejaky blbec... ale na flame to nevyzera... skor iba spamuje... este tam bol jeden provokater... ale flame z toho tiez nebol... a inak ako po starom... zumpa...
JarynekZ píše:Otevřel jsem to, zahlédl jsem něco jako 49874, takže 50000 to ještě není. Doufám, že je to číslo správně, zavřel jsem to dřív, než ke mně stihla doletět pravá frontovní facka.

DanDan píše:No já jsem tam nakoukl v pondělí kvůli té minihře, a zahlédl jsem nějakou citaci s masturbujícím křečkem či co...

yannush píše:ja zatial celkom uspesne odolavam zblazneniu hgr wxj efwnlx (setrim si to na skolu) takze ked bude nieco co bude stat za zalohu upovedomim dandana.

JarynekZ píše:KDO MI UKRADL MOJE BÍLÉ TABLETKY???

JarynekZ píše:KDO MI UKRADL MOJE BÍLÉ TABLETKY???

JarynekZ píše:Sakra... Nejen, že moje bíle tabletky nejsou bílé, ale oranžové, to bych ještě pochopil, to že se nejmenují LSD, ale Aescin, to bych taky bral, ale že nejsou na uklidnění, ale na otok... Toto je podraz, toto!

yannush píše:keby sa toto teraz objavilo vo fronte dala by som plus.

yannush píše:JarynekZ píše:Sakra... Nejen, že moje bíle tabletky nejsou bílé, ale oranžové, to bych ještě pochopil, to že se nejmenují LSD, ale Aescin, to bych taky bral, ale že nejsou na uklidnění, ale na otok... Toto je podraz, toto!
keby sa toto teraz objavilo vo fronte dala by som plus.

DanDan píše:yannush píše:keby sa toto teraz objavilo vo fronte dala by som plus.
To je to tam opravdu taková hrůza?

JarynekZ píše:Kdo chce... tolik lamek, kolik mám přes padesátku?

yannush píše:JarynekZ píše:Kdo chce... tolik lamek, kolik mám přes padesátku?
nepohrdnem lamkami.

JarynekZ píše:Sakra... Nejen, že moje bíle tabletky nejsou bílé, ale oranžové, to bych ještě pochopil, to že se nejmenují LSD, ale Aescin, to bych taky bral, ale že nejsou na uklidnění, ale na otok... Toto je podraz, toto!

JarynekZ píše:A jé, já mám rozlámanej kotník (už vím, proč zde mám ten Aescin)... To bych asi neměl tancovat se lvem v náručí okolo ohně vysvlečen do půli těla, vykřikovat při tom satanistická hesla a sesílat kletby na ponožky autorů citací, že? Já si říkal, že mi to nejde tak dobře jako dřív...
... aha, já to dřív nedělal. No, co už, to je jedno...

DanDan píše:JarynekZ píše:A jé, já mám rozlámanej kotník (už vím, proč zde mám ten Aescin)... To bych asi neměl tancovat se lvem v náručí okolo ohně vysvlečen do půli těla, vykřikovat při tom satanistická hesla a sesílat kletby na ponožky autorů citací, že? Já si říkal, že mi to nejde tak dobře jako dřív...
... aha, já to dřív nedělal. No, co už, to je jedno...
Že ty si četl frontu? Nebo pil?

JarynekZ píše:Dneska právě ani jedno... Jenom na fayzbuuku sem byl. Nevím co se to se mnou děje, asi nademnou má ten šaman vedle nějakou zvláštní moc.
Né, on tam žádnej není. Já chci domů... Né, já už jsem doma!Dejte mi trošku píva, ať se vzpamatuju...

DanDan píše:JarynekZ píše:Dneska právě ani jedno... Jenom na fayzbuuku sem byl. Nevím co se to se mnou děje, asi nademnou má ten šaman vedle nějakou zvláštní moc.
Né, on tam žádnej není. Já chci domů... Né, já už jsem doma!Dejte mi trošku píva, ať se vzpamatuju...
Tak v tom případě máš absťák... Ale u mě to je v pohodě, jenom kdyby mě pořád nepronásledovali ti modří mužíčkové...

JarynekZ píše:Jo, jestli je hledáš, před chvilkou se tu na tebe ptali... to by mě ale zajímalo, jak se mi sem dostali... to je jedno.

DanDan píše:JarynekZ píše:Jo, jestli je hledáš, před chvilkou se tu na tebe ptali... to by mě ale zajímalo, jak se mi sem dostali... to je jedno.
Právě že je nehledám, ale snažím se jich zbavit... Podle mě se nějak teleportují časoprostorovou dírou ve vesmíru...

JarynekZ píše:Jo aha, to sou ti zmetci, co mi před asi deseti lety dopředu ukradli mou technologii! Já sem je ale varoval, že to ještě není úplně dotažený, a že příliš časté používání způsobuje modřenku... Houby časoprostorová díra ve vesmíru, časoprostorová díra jo, ale ne z vesmíru, ale z komínu naší místní pekárny LEDEKO.

DanDan píše:JarynekZ píše:Jo aha, to sou ti zmetci, co mi před asi deseti lety dopředu ukradli mou technologii! Já sem je ale varoval, že to ještě není úplně dotažený, a že příliš časté používání způsobuje modřenku... Houby časoprostorová díra ve vesmíru, časoprostorová díra jo, ale ne z vesmíru, ale z komínu naší místní pekárny LEDEKO.
Už jsou tu zase! Já se na to můžu vykašlat, asi je poliju savem, abych se jich zbavil...

JarynekZ píše:Když vydržíš ještě necelejch 10 let, já tu mašinu prostě nevynaleznu a budeš mít pokoj

DanDan píše:JarynekZ píše:Když vydržíš ještě necelejch 10 let, já tu mašinu prostě nevynaleznu a budeš mít pokoj
No tak to teda díky... Mě lezou krkem po třech dnech...

JarynekZ píše:Já za to nemůžu, oni mně to ukradli, prskli mě zpátky sem, abych si protrpěl frontu znovu a teď s tím dělaj bordel...

DanDan píše:JarynekZ píše:Já za to nemůžu, oni mně to ukradli, prskli mě zpátky sem, abych si protrpěl frontu znovu a teď s tím dělaj bordel...
Ty tu frontu čteš podruhé? Hele, a nechystají se mě taky poslat zpátky v čase, že ne? Protože při druhém čtení fronty bych šel dobrovolně skočit do propasti (v té době by ještě nebyla na autory), autory by potom nikdo nezabíjel, ovládli by internet... Počkat, to jsem dneska už někde říkal...

JarynekZ píše:Abych pravdu řekl, nejsem si jistej, jestli by tě tím mohli poslat časem. Původně si budu myslet, že na to, aby to fungovalo, musí se subjektu dát injekce se speciální látkou, která tomu stroji umožní manipulaci v časoprostoru, ale jelikož ve chvíli, kdy se mi to podaří sestrojit budu lehce mimo (už ani nevím, co že se to bude slavit), tak ani nevím, jak že ten stroj vlastně bude fungovat. Jenom vím, že až se z té opice vychrápu, budu nacpanej za dveřma té mašiny a pak jakoby ránu kladívkem úplně všude a nakonec se proberu u sebe v pokoji o deset let dřív.

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník