Matthew píše:Nešlo by tam zařadit za nějakou vysokou cenu titul, jaký chceš? Potom třeba navýšení kapacity zpráv? Větší avatar atd. ?

Jana píše:jééé, já si koupila los a pak místo toho, abych ho šla použít, tak jsem koupila další

DanDan píše:Jak se tak dívám, tak v lamičkách jsou docela velký prachy...

Staga píše:Já momentálně měla tři výherní losy za sebou, lamky už odpočívají v bance.
Jo á... Asi by to chtělo losy doplnit, teď je jich tam sotva dvacet čtyři...

DanDan píše:Staga píše:Já momentálně měla tři výherní losy za sebou, lamky už odpočívají v bance.
Jo á... Asi by to chtělo losy doplnit, teď je jich tam sotva dvacet čtyři...
Proč já nemám takové štěstí?

Staga píše:Uklidní tě, že předtím jsem měla zhruba deset nevýherních?

DanDan píše:Jak se tak dívám, tak v lamičkách jsou docela velký prachy...

JarynekZ píše:DanDan píše:Jak se tak dívám, tak v lamičkách jsou docela velký prachy...
Tak sem si koupil pár losů a čekám

kevin365 píše:Zabiju ho! Zabiju ho! Pokaždý jsem koupil 8 losů.. měl jsem v tom litra..![]()
![]()
![]()
![]()
Dej mi půlku! Já to ti naplnil

DanDan píše:Ach jo, já se na to fakt vykašlu... V lamičkách jsem vyhrál jen jednou (něco přes tisícovku, ale nacpal jsem tam více), a v losech 3x (samozřejmě jsem tam taky nacpal více, než činila výhra)...

Jana píše:edit: lepší je krást

DanDan píše:Jana píše:edit: lepší je krást
Chtěl jsem být slušný, ale asi se přidám k Boomerovi...

Jana píše:problém je, že je málo adeptů na okradení, lidi začínají být opatrnější... a nebo taky nemůžu krást, protože bych se svým padesátníkem v "hotovosti" neměla na pokutu

DanDan píše:Edit: No to jsem teda dopadl... Ze slušného člověka se stal vrah a zloděj...

JarynekZ píše:DanDan píše:Edit: No to jsem teda dopadl... Ze slušného člověka se stal vrah a zloděj...
Když si ještě představíš, že k obojímu tě dostal Boomer...

JarynekZ píše:Jana píše:problém je, že je málo adeptů na okradení, lidi začínají být opatrnější... a nebo taky nemůžu krást, protože bych se svým padesátníkem v "hotovosti" neměla na pokutu
Je možné krást i desetiny Lamek, akorát se nepoužívá desetinná čárka, ale tečka (z mně neznámého důvodu)...

Jana píše:JarynekZ píše:Jana píše:problém je, že je málo adeptů na okradení, lidi začínají být opatrnější... a nebo taky nemůžu krást, protože bych se svým padesátníkem v "hotovosti" neměla na pokutu
Je možné krást i desetiny Lamek, akorát se nepoužívá desetinná čárka, ale tečka (z mně neznámého důvodu)...
jj. jdu krást po desetníkách, třeba tě za pár let doženu

DanDan píše:No tomu říkám pech... 2 krádeže a obě úspěšné... MUHAHAHA!

JarynekZ píše:Kdyby sis řekl, těch 12 lamek bych ti klidně věnovalMimochodem, kdo byl ten druhej?

DanDan píše:Edit: Tak, a teď ještě začít posílat citace na lamera, a už se ze mě stalo Sviňa DanDan...

JarynekZ píše:DanDan píše:Edit: Tak, a teď ještě začít posílat citace na lamera, a už se ze mě stalo Sviňa DanDan...
Abych lamkama neuplatil Lombyho, nebo jak se jmenoval, aby ti ty citace rozmluvil...

DanDan píše:JarynekZ píše:DanDan píše:Edit: Tak, a teď ještě začít posílat citace na lamera, a už se ze mě stalo Sviňa DanDan...
Abych lamkama neuplatil Lombyho, nebo jak se jmenoval, aby ti ty citace rozmluvil...
Neboj, ten by skončil na kůlu z propasti... A pak v propasti...

JarynekZ píše::) To je sviňa toto

DanDan píše:JarynekZ píše::) To je sviňa toto
Dohnali mě k tomu okolnosťi...

JarynekZ píše:DanDan píše:JarynekZ píše::) To je sviňa toto
Mě okolnosti dohnaly k nechození na lamera, teď kdo je na tom líp

DanDan píše:JarynekZ píše:DanDan píše:
Mě okolnosti dohnaly k nechození na lamera, teď kdo je na tom líp
No asi ty, protože já začýnám přecházet na temnou stranu... Kdy že to mám jet na tu dovolenou?

DanDan píše:No asi ty, protože já začýnám přecházet na temnou stranu... Kdy že to mám jet na tu dovolenou?

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků