Jana píše:Pro mě je "páv" rodové jméno nějakého živočišného druhu. V daném kontextu nemá smysl řešit, jestli je to zrovna sameček nebo samička...

Dopr... A mě to hned napadlo. Dokonce jsem šel na wiki, jestli se samice páva nějak speciálně nazývá (pávice mě nenapadlaZidane píše:Zcela správně, odkdy PÁV snáší vejce, toho se lze dočkat jen od PÁVICEAraoth píše:No já bych řekl, že pokud páv neprodělal změnu pohlaví, tak vejce nesnesl, tudíž je tato hádanka irelevantní...

Araoth píše:A kdyby tam byl had, tak samice bude hadice! A kdyby beran, tak beranice!

Araoth píše:Hádám, že za to může nedostatek potravy - počestné panny...

JarynekZ píše:Též bych to tak viděl... Dívkami do 3 let se takovej drak moc nenakrmí...

Zidane píše:Teď ještě jde o to, kterou půlku, i když za mrtva už je to jedno, to se prý kdysi hádaly babky v důchoďáku, že je málo dědků a že by si je měly rozdělit napůl a jedna povídá "no tak při své smůle dostanu tu půlku, která jí!". Což mne vede k dotazu, jakou půlku by si vyžádal Plot

yannush píše:Zidane píše:Teď ještě jde o to, kterou půlku, i když za mrtva už je to jedno, to se prý kdysi hádaly babky v důchoďáku, že je málo dědků a že by si je měly rozdělit napůl a jedna povídá "no tak při své smůle dostanu tu půlku, která jí!". Což mne vede k dotazu, jakou půlku by si vyžádal Plot
podľa mňa ľavú.

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník