A tak mě napadlo, jak jste na tom se zahradničením vy? Máte aspoň pár kytiček doma? A nemaj malý květináčky?

DanDan píše:mšsícch

DanDan píše:A to já jsem o něj pečoval dobře (aspoň co mi poradili jiní), ale prostě chytl plíseň a od té doby jsem žádné kvítko nedostal...

JarynekZ píše:Pravá kadlátkovica, řekněme tak za 112,90L (samozřejmě kradačům neukazuji na tvou kapsu, jak bych mohl)...

JarynekZ píše:Hm... Mně za oknem tak maximálně vykonávají pro čistotu těla i ducha nezbytnou záležitost holubi...

jinxy píše:Nepísala by som nirmálne sem, ale chcem pár lamiek, aby bolo čo dať do banky. A aby to bolo teda aj k téme...nič také ako ja a záhradničenie neexistuje. Nie som vhodná na žiadne úkony spojenú s kvetinkami a inými rastlinkami (iba ich dostávanie...to mi ide ~). Uschol vám niekedy kaktus? Mne hej...tak asi toľko

Staga píše:Tak jsem dnes drze zkritizovala mámu, že má chudáky kytky v malých květináčích a chcípaj jí tam. Přitakala, a místo, co by se čile chopila přesazování, tak jsem vyfasovala květináče a pytel substrátu já, když jsem prý ta zahradnice, a na dnešní odpoledne už jsem nemusela vymýšlet program. ~
A tak mě napadlo, jak jste na tom se zahradničením vy? Máte aspoň pár kytiček doma? A nemaj malý květináčky?Pochlubte se.

Staga píše:Sice z toho bude mít Plot druhý vánoce, ale musím říct, že Batrachus mě začíná štvát. Silně mi začíná připomínat jednu holku od nás ze třídy, která se sere absolutně do všeho, do čeho nemá, dává nevyžádaný rady a chová se, jako by ona všechno věděla nejlíp, takovej ten styl "všechno znám, všude jsem byl a všechno vím nejlíp"

Staga píše:chová se, jako by ona všechno věděla nejlíp, takovej ten styl "všechno znám, všude jsem byl a všechno vím nejlíp"

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník