jinxy píše:to Dan: ehm, dík, ale ja viem googliť

DanDan píše:jinxy píše:to Dan: ehm, dík, ale ja viem googliť
To vím, ale u nás je těch Hranic trochu více (jedny jsou na druhé straně republiky), tak jsem ti to chtěl usnadnit...

jinxy píše:DanDan píše:jinxy píše:to Dan: ehm, dík, ale ja viem googliť
To vím, ale u nás je těch Hranic trochu více (jedny jsou na druhé straně republiky), tak jsem ti to chtěl usnadnit...
Ahá, tak to som netušila. Mne to hneď našlo tie s priepasťou. Btw, 3hodiny vlakom? Tak ale toto naozaj nemôžeš považovať za ďaleko. Inak, je tu aj letisko, keby si chcel

jinxy píše:Jo, ľudia, tak ma napadlo...ja viem, že to máte od ruky, ale keby náhodou...na filmový festival sem do Piešťan by ste sa nikto nechystali? Stanové mestečko je tu zariadené....myslím aj nejaké to jedlo bolo (keď tak skúsim dohodnúť/poriešiť s organizátormi/pár pohlavármi z mesta). Ja fakt len tak....keby sa už moc nudíte

jinxy píše:to AL: no, keď už aj toho syna máme....
to Dan: s tou školou som ti už vravela. Peniaze...no, tak celý fest stojí smiešnych 8 ojir, na tých veľmi málo hodín spánku zoberieš stan (Chňáchal môže spať u mňa)...a jedlo, aha, ty si chlap, vy jete stále...sa dorieši. A rodičia, no, tak tu ti už neporadím. Ok, veď keby VEĽKOU NÁHODOU hej, tak daj vedieť

AnonymnaLama píše:Charlie the unicorn... Veldielo...
http://www.youtube.com/watch?v=Q5im0Ssyyus

AnonymnaLama píše:Charlie the unicorn... Veldielo...

Boomer píše:AnonymnaLama píše:Charlie the unicorn... Veldielo...
to je tak blbe az je to vtipne

DanDan píše:Boomer píše:AnonymnaLama píše:Charlie the unicorn... Veldielo...
to je tak blbe az je to vtipne
Autoři zřejmě ujíždějí na tvrdých drogách... Jinak si to neumím vysvětlit...

Zidane píše:Avatary, avatary, to mne přivádí k tomu, jak si mě představujete vy, jako vlka hulícího deset cigár najednou?

AnonymnaLama píše:No to by som bol rozkockovana lama... Nic moc. A Boomerovi uz nezavidim vobec.

DanDan píše:AnonymnaLama píše:No to by som bol rozkockovana lama... Nic moc. A Boomerovi uz nezavidim vobec.
No a já jsem podle toho kůň... Ale vždyť za to nemůžu, že se mi moje zvířatko dostalo do avatara...

Jana píše:hej, to musíte být tak aktivní? kdo to má všechno takhle po půlnoci číst?![]()
Piešťany fest: koukám, že to je v docela dobrém termínu. někdy tou dobou se možná vypravím do Tater, tak kdyby se mi to sešlo, mohla bych se cestou stavit v Piešťanech (mimochodem, odtud byl náš chemikář). finančně by se to v tom případě dalo zvládnout. a kolik že stojí vstup? nebyl to překlep?jinak to teda nemám zrovna nejblíž a peníze též nic moc...
ad avatary: řekla bych, že u mě barva odpovídá
JarynekZ: Tady se nepoužívají tagy html, ale bb - ty nejsou v <lomených závorkách>, ale v [hranatých závorkách]. A jestli to bylo schválně v lomených, tak se omlouvám.

jinxy píše:Fakt, cena je 8 ojir (teda ak to tento rok nezdvihnú, ale pochybujem). V predpredaji je to dokonca za 6. Je to neuveriteľné...ja som počítala, že minulý rok ma jeden film vyšiel zhruba ani nie na 30 centov. Čiže myslím, že čo sa financií týka, toto by nemalo byť nejak zaťažujúce

tepich píše:pro JarynekZ: http://www.videacesky.cz/tag/the-guild

LazyGriffin píše:Krásna ukážka funkcionalizmu.
LazyGriffin píše:Nemecké filmy nemám rád, ale jeden ma obzvlášť oslovil. Die Welle, v českom preklade "Náš vůdce". Znova ide o film s dobrou myšlienkou. Doporučujem.

LazyGriffin píše:Nečítal som celé vlákno, ale aj tak sa s vami podelím o pár dobrých filmov.
Výborný film je Mechanický pomaranč. Ako človek znalý umenia som veľmi ocenil hlavne interiéri, v ktorých sa film odohrával. Krásna ukážka funkcionalizmu. Vo veľkom. Myšlienka filmu velkolepá, rovnako ako spracovanie. Vrelo doporučujem. Možno len slabšie povahy by asi mohli mať problém pri niektorých scénach.
Príjemný film na večer strávený s priateľkou je Iluzionista. Pravda, nejde o nič výnimočné, ale je to príjemná oddychovka.
Drsný film je Město bohů. Život v slume, vysoká kriminalita, chudoba, zbrane v rukách malých detí, drogy. Spracovanie vynikajúce, príbeh sa nám pekne rozvíja, podrobne zoznamuje s každou dôležitou postavou. Milionár z chatrče je tiež výborný film s podobnou tématikou.
Nemecké filmy nemám rád, ale jeden ma obzvlášť oslovil. Die Welle, v českom preklade "Náš vůdce". Znova ide o film s dobrou myšlienkou. Doporučujem.
to je asi nateraz všetko, nedá sa spomenúť na všetko naraz

jinxy píše:Btw, ja tiež nemám nemecké filmy nejak v obľube

Jana píše:funkcionalismus je úžasný, jeden z mých oblíbených stylů. zajímaš se o architekturu nějak zevrubněji?

LazyGriffin píše:btw. sry za OT

AnonymnaLama píše:Jednicka a dvojka boli celkom sranda, dalo sa na to pozerat, ale dalej to uz je vazne strata casu a nervov

nk8215 píše:Viděl jste někdo Final Destination? Hollywood jak má být

JarynekZ píše:S1MONE... Takovej pěknej film, jeden z mých nejoblíbenějších herců (Pacino) a oni mi ho tím dabingem prostě musí zhnusit...

Januska píše:JarynekZ píše:S1MONE... Takovej pěknej film, jeden z mých nejoblíbenějších herců (Pacino) a oni mi ho tím dabingem prostě musí zhnusit...
To je film s tou vymyšlenou herečkou, že jo? Bože, kolik let už to je, co jsem ho viděla? Ale byl hezký. Klidně bych ho zhlédla znovu.

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků