Januska píše:Skutečně mnohokrát děkuji. Přiznávám, že to byl boj a bez pomoci kolegy v práci bych to nikdy neuhodla. tímto mu děkuji, i když lamky mu žádné nedám

JarynekZ píše:Januska píše:Skutečně mnohokrát děkuji. Přiznávám, že to byl boj a bez pomoci kolegy v práci bych to nikdy neuhodla. tímto mu děkuji, i když lamky mu žádné nedám
Kolegu pozdravuj

Januska píše:JarynekZ píše:Januska píše:Skutečně mnohokrát děkuji. Přiznávám, že to byl boj a bez pomoci kolegy v práci bych to nikdy neuhodla. tímto mu děkuji, i když lamky mu žádné nedám
Kolegu pozdravuj
Budu. Jo, a typ už jsem uhodla sama podle fotek na netu.
PS. asi vkládám další fotku co?

JarynekZ píše:Líbí se mi ten systém zachycení. Většina fotografů se snaží mít ostrý focený objekt, zde je ostré jeho pozadí - taková zvláštní unikátnost dělající z fotky originální dílo
Jo, jasně, už to jdu rozeslat...

Jana píše:hehe...
já jsm celkem zvědavá na tu fotku od AL. bude rozpixelovaná?

Eldee píše:To je snad poprvé, co se mi těch 7 let hudebky vyplatilo

JarynekZ píše:Eldee píše:To je snad poprvé, co se mi těch 7 let hudebky vyplatilo
Já do hudebky chodil taky, ale ne na kytaru a na keyboardu si strun moc neužiju

Eldee píše:JarynekZ píše:Eldee píše:To je snad poprvé, co se mi těch 7 let hudebky vyplatilo
To je faktale třeba sem někdy někdy dá nějákou část keyboardu
nedej bože motherboardu

To je faktale třeba sem někdy někdy dá nějákou část keyboardu
nedej bože motherboardu
Motherboardu z keyboarduKdyž sem se snažil čistit můj starej keyboard, tak sem se tam přes různou protirezonanční pěnu, stínící pásky a další srance nikam nedostal, takže by to mohlo být celkem zajímavý focení

Januska píše:Tak Eldee, kdy hodíš další hádanku?

AnonymnaLama píše:DanDan sa tiez nenechal zahanbit a tipol si, ze je to... ehm... mydlo

DanDan píše:AnonymnaLama píše:DanDan sa tiez nenechal zahanbit a tipol si, ze je to... ehm... mydlo
Ani nevím, proč mě to napadlo... Prostě mi to připomnělo mýdlo...

Eldee píše:Nuže, pokud mi věnujete trochu pozornosti, rád bych vyhlásil vítěze tohoto kola. A vítězem s jedinou odpovědí blížící se skutečnosti se stala Jana s odpovědí, že se jedná o nějaký druh ovladače. Ano, skutečně se jedná o ovladač : http://img713.imageshack.us/content_rou ... ia=mupload a to ke konzoli Xbox 360.
Soutěže se dále zúčastily : Januska, s odpovědí, že se jedná o myš (dost blízko holka) a JarynekZ s vtipnou odpovědí, ačkoliv né neočekávanou, a to že se jedná o žehličku. Výherkyni gratuluji

Januska píše:Teda. A já si byla tak jistá tou myší![]()

Jana píše:tak co, už se nikdo nezapojí? ještě je časmimochodem, posouvám čas ukončení na 23:00, neboť nevím, jestli v těch deset už budu doma

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků