DanDan píše:yannush píše:ono su aj ludia co neveria na trpazlikov? to je ako by neverili na jeziska alebo v evoluciu.
To jsem sám, kdo nevěří na trpaslíky?

Araoth píše:Jistě a to tak, že vyhuboval jiné druhy a získaval za to nové části, které mohl použít...

JarynekZ píše:Ty nevěříš ani na ty modrý, co se ti snažili ukradnout bránu po tom, co ukradli můj stroj času?

JarynekZ píše:Vem si prášek, vzpomeneš si ~

Jana píše:nevím, o co jde, ale určitě bílý...

Liger píše:Plot: No, trápit mě to bude, až na videu pojede auto zprava doleva a ve sluchátkách pojede zleva doprava...

Liger píše:*) To je další věc, všimněte si, že sluchátka stačí kamkoliv položit nedejbože někam schovat a ony se naprosto vždy samovolně zasukují, nezávisle na materiálu, ze kterého je vyrobena izolace kabelu. A ne že se sluchátka jenom jednoduše zamotají, ale vznikají na nich naprosto regulérní suky, což prakticky popírá fyzikální zákony, leda že by kabel sluchátek místy přecházel do čtvrté prostorové dimenze.

[quote=\\

Liger píše:Ptolemaios: To mi připomíná ten vtip, co nám vykládal přednášející v matice, už si ho nepamatuju přesně, takže jsem našel podobný, jenom asi o něco jednodušší:
Víte jak matematik vaří vodu na čaj? Vezme rychlovarnou konvici a podívá se, jestli je v ní voda. Když zjistí, že je prázdná, nalije ji dovnitř a zapne konvici. Pokud tam voda byla, tak ji vylije a tím převede situaci na předchozí případ…
(mimochodem, z nějakého důvodu to dělám stejně)

JarynekZ píše:Pokud to jsou takový ty špunty, který mají jeden canc čtyřikrát takovej, tak se to dá, bo ten jeden je vždycky omotanej kolem krku a je to schopný to tak viset. Další možnost jsou jistá sluchátka od nokie (nokii já rád), který dávali např k 6230i, a sice cancy na první pohled svinsky dlouhý, ale na druhej tam byla sponka, kterou se zaply za krkem a byly z toho sluchátka "k hlavě středem" a taky visely každý na své straně. Klasický sluchátka se tak nosit nedají, leda si je pověsit cancem za uši, aby visely dolů jak takový ty copánky co mají židi v televizi. Jinak ty dlouhokrátkocancový sluchátka sem měl koupený asi za 300, jmenovaly se Queen a hrály perfektně (než se mi podařilo rozdrbat spoj při nošení v kapsi).

Jana píše:pche, sluchátka... máte mít jen jedno (jako já) a je po po problémech

Staga píše:Hele, co máte proti SE?

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků