Liger píše:Po dobu celých 24 hodin mě pak jinxy zásobovala svými tipy, všechny sice spadaly do správné kategorie, ale přemýšlela příliš megalomansky, takže se k něčemu tak malému jako je trubka, dopracovala až včera odpoledne.

JarynekZ píše:Liger: není to spíš 140?
Jinak jdu rozesílat...

JarynekZ píše:A kde bydlí ten pan Kulel?

Jana píše:tu smrtelnou?

AnonymnaLama píše: budete na mna pekne nastvany![]()

jinxy píše:AL to sa nevykecáš ani náhodou. Že mám takého syna...no dobre...je adoptovaný. Ale ty? Mi skús ešte raz niečo povedať o rýdzej slovenčine.

Jana píše:AL odhadl "niečo biologické", ale pak už neupřesnil co (asi pro vyloučení podezření z protekce), takže nic nedostane.

Jana píše:Liger se snažil, ke květu dospěl, ale pořád mi vnucoval pouze tu samičí část, nicméně i jemu dáme 15 Lamek

AnonymnaLama píše:Jana píše:AL odhadl "niečo biologické", ale pak už neupřesnil co (asi pro vyloučení podezření z protekce), takže nic nedostane.
Pfff.
Ak pan vyherca netuzi dat nejaku hadanku hned teraz, dovolil by som si zajtra na obed nahodit obrazok, mam taky pekny pripraveny(snad ma nezabijete potom)

AnonymnaLama píše:Vy ma nemate radi. Idem sa zabit. AFK.

AnonymnaLama píše:Ok, tipy sa nijak nehrnu, forum ide sice tiez ako ten helixum ci kto,

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků