Araoth píše:Tipuju chňáchala
AnonymnaLama píše:Och, krasne. Ja poznam aj alfa autoskolu, je pekne ze ludia si na mna pamataju a nazyvaju po mne rozne firmy. A to tu uz opat pekne spamujeme (preco je to vzdy kvoli mne?)

AnonymnaLama píše:Och, krasne. Ja poznam aj alfa autoskolu, je pekne ze ludia si na mna pamataju a nazyvaju po mne rozne firmy. A to tu uz opat pekne spamujeme (preco je to vzdy kvoli mne?)

JarynekZ píše:Necelou hodinku do uzávěrky... to mám ještě dost času na to zapomenout...

yannush píše:JarynekZ píše:Necelou hodinku do uzávěrky... to mám ještě dost času na to zapomenout...
pravidelne si to opakuj a pripadne si urob uzlik.

AnonymnaLama píše:Napriklad ja pri takych uzlikoch potom zabudnem, naco som si ich spravil.

AnonymnaLama píše:To je dobry napad. Ale ja ked si nieco napisem, vacsinou je to na zdrap papiera, ktory potom stratim. (raz mi takto otec vyhodil algoritmus, na ktorom som pracoval asi pol dna) A uz zasa asi spamujem, toto je nejake prekliatie.

JarynekZ píše:ještě dvacet minut... já tu asi usnu

JarynekZ píše:Správně odpovídající: Liger (50L), dále už nikdo...
Správná odpověď: ryba v brance (fotbalové, ale to už není tak důležité)
důkaz: zde

DanDan píše:Jaj, branka byla jeden z mých typů, který byl zavrhnut...

yannush píše:
skor by som povedala ze uz zas sa neucis.

Araoth píše:Koukám, že podle nadpisu máš už dávno odpověď oznámit

DanDan píše:...toto fórum neexistuje...

Staga píše:DanDan píše:...toto fórum neexistuje...
Moment, jak neexistuje? *Staga se snaží zjistit co přehlídla*

Liger píše:Ups, toho jsem si vůbec nevšiml, jak se mi to povedlo?...

AnonymnaLama píše:To sa este v juli skusalo?Ja som mal volno uz od zaciatku juna...

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník