Liger píše: jsem se díval do terárka na želvu, tak jsem si vzpomněl, že na mě ve snu plivla (což želvy normálně nedělají a zřejmě to ani neumí).

Staga píše:DanDane, pochybuju... Většina mých snů má pro změnu něco společného s tímhle fórem... Kupříkladu dnes se mi zdálo, že se sem zaregistroval můj a Batrachův táta a vy všichni jste ho považovali za Batracha...

DanDan píše:Akorát si pamatuji jenom to, že jsem si nějak pohrával s lamkami...

JarynekZ píše:DanDan píše:Akorát si pamatuji jenom to, že jsem si nějak pohrával s lamkami...
Pokud to byla velká loupež, tak je mi ctí ti oznámit, že to nebyl sen...

walltar píše:To mě se dnes ve snu, když sem přeskládával mrazák do ruky dostal moc pěkný sáček. Mražené Pistácie s kukuřicií a na obalu bylo velkým písmem napsáno: "Neobsahuje zbraně"....... A můj spolubydlící když sem mu ho ukazoval prohlásil: "Vyrábí to ve zbrojovce a mastí to olejem na zbraně" Tak nevím co si o tom mám myslet.

Boomer píše:ja som mal dnes tiez nejaky cudny sen... ale uz som zabudol aky... si asi nikdy nezapametam o com sa mi snivalo

DanDan píše:Trochu aktuální otázka: Jak řešíte to, že máte spát, ale z nějakého důvodu nemůžete usnout?

DanDan píše:Trochu aktuální otázka: Jak řešíte to, že máte spát, ale z nějakého důvodu nemůžete usnout? Sice mi rady budou prd platný, protože budu muset nevyspaný jít do školy, ale tak pro příště...

Araoth píše:Dneska mám ale opačný problém... usínám i tady u toho fóra, asi budu muset brzo jít spát

DanDan píše:Trochu aktuální otázka: Jak řešíte to, že máte spát, ale z nějakého důvodu nemůžete usnout? Sice mi rady budou prd platný, protože budu muset nevyspaný jít do školy, ale tak pro příště...

Liger píše:Mám naprosto stejný problém, usínám hrozně dlouho a nepodařilo se mi to za celou dobu nějak uspokojivě vyřešit. Jedině, když jsem předtím v hospodě na pivu, to pak lehnu a za chvilku spím.
Jana píše:já tuhle usnula v autobuse na cestě domů a probrala se na konečné

Jana píše:no, když jsem naposled nemohla usnout asi do 4 do rána, tak mi došlo, že jsem si před spaním dala domácí extra kávové tiramisu

Jana píše:no, když jsem naposled nemohla usnout asi do 4 do rána, tak mi došlo, že jsem si před spaním dala domácí extra kávové tiramisu

jinxy píše:Nemohla zaspať skoro do 4 rána? No tak to ja mám už skoro pravidelne ~. Ano, začínam skracovať aj svojich 4-5 hodín spánku. Načo ja vôbec chodím spať, že? Ale nie...po 40 hodinách bez spánku to už so mnou nie je dobré

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků