kevin365 píše:ParádaTakhle je to lepší... jen mě napadlo založit téma Návrhy na zlepšení.. nebo jak to nazvat, na tom nezáleží... Pár návrhů bych možná měl..

JarynekZ píše:Dovoluji si trochu viditelněji upravit znění prvního příspěvku v tomto tématu. Týká se to těch moderátorů. Máme zde 6 subfór, takže vypisuji konkurz na 2, nebo 3 moderátory (každej bude zodpověden za 2 nebo 3 subfóra).

Boomer píše:JarynekZ píše:Dovoluji si trochu viditelněji upravit znění prvního příspěvku v tomto tématu. Týká se to těch moderátorů. Máme zde 6 subfór, takže vypisuji konkurz na 2, nebo 3 moderátory (každej bude zodpověden za 2 nebo 3 subfóra).
rozmyslam ze by som to mozno zobral... len si niesom isty ci viem ake vsetky povinnosti budem mat... ale ak sa nik neprihlasi tak si to asi vezmem...

JarynekZ píše:Přesun témat z nesprávných do správných kategorií, zamykání nebo rovnou mazání nevhodných témat, warnování a banování zlobivých uživatelů a občas opravit špatné použitý tag (nebo upravit příspěvek podle pravidel, až nějaký vzniknou). Zase tolik toho není, vůbec teď na začátku (a později nikdo neví).

Boomer píše:JarynekZ píše:Přesun témat z nesprávných do správných kategorií, zamykání nebo rovnou mazání nevhodných témat, warnování a banování zlobivých uživatelů a občas opravit špatné použitý tag (nebo upravit příspěvek podle pravidel, až nějaký vzniknou). Zase tolik toho není, vůbec teď na začátku (a později nikdo neví).
juuuu... banovanietak to asi vezmem... ale nerucim za to ze budem dobry admin...

JarynekZ píše:Boomer píše:JarynekZ píše:Přesun témat z nesprávných do správných kategorií, zamykání nebo rovnou mazání nevhodných témat, warnování a banování zlobivých uživatelů a občas opravit špatné použitý tag (nebo upravit příspěvek podle pravidel, až nějaký vzniknou). Zase tolik toho není, vůbec teď na začátku (a později nikdo neví).
juuuu... banovanietak to asi vezmem... ale nerucim za to ze budem dobry admin...
Dobrý admin nebudeš, to mi věř. Moderátor už jsi, jestli dobrý ukáže čas, ale s adminem v nejbližší době nepočítej

Boomer píše:eh... moderator som myslelJarynekZ píše:Dobrý admin nebudeš, to mi věř. Moderátor už jsi, jestli dobrý ukáže čas, ale s adminem v nejbližší době nepočítejBoomer píše:juuuu... banovanietak to asi vezmem... ale nerucim za to ze budem dobry admin...

JarynekZ píše:Jelikož jsme dosáhli hranice 1000 příspěvků za necelý týden...

Jana píše:moderování... hm, nejradši bych dělala korektury
naštěstí to tu ale zatím není potřeba.

Jana píše:kolik že těch moderátorů chceš?

JarynekZ píše:Jana píše:kolik že těch moderátorů chceš?
dva, zatím mám jednoho

Jana píše:JarynekZ píše:Jana píše:kolik že těch moderátorů chceš?
dva, zatím mám jednoho
případně mi to můžeš svěřit, ale spíš by sis měl vybírat sám, nakolik komu věříš

JarynekZ píše:Zezeleněno... Co se týká důvery, když budu mít důvod, volba "Odebrat ze skupiny", případně rovnou "Filtrovat IP" tam je.

Boomer píše:to aby som radsej nerobil bordel

Jana píše:Boomer píše:to aby som radsej nerobil bordel
hlavně bys měl upustit od své zlodějské kariéry

Liger píše:wow, člověk tu není 48 hodin a pak se nestačí divit...![]()
btw. 1000 příspěvků?!

JarynekZ píše:Liger píše:wow, člověk tu není 48 hodin a pak se nestačí divit...![]()
btw. 1000 příspěvků?!
Změna je život, navíc, když se to tu rozrůstá asi tak 20x rychlejc, než sem původně očekával (původní záměr byl založit si jednorázový fórum na přesunutí diskuse s DanDanem a... moment... stránka nenalezena, s nějakou slečnou, jejíž přezdívku si momentálně nevybavuji, následně by fórum upadlo do nevědomí).

JarynekZ píše:Liger píše:wow, člověk tu není 48 hodin a pak se nestačí divit...![]()
btw. 1000 příspěvků?!
Změna je život, navíc, když se to tu rozrůstá asi tak 20x rychlejc, než sem původně očekával (původní záměr byl založit si jednorázový fórum na přesunutí diskuse s DanDanem a... moment... stránka nenalezena, s nějakou slečnou, jejíž přezdívku si momentálně nevybavuji, následně by fórum upadlo do nevědomí).

DanDan píše:JarynekZ píše:Liger píše:wow, člověk tu není 48 hodin a pak se nestačí divit...![]()
btw. 1000 příspěvků?!
Já si už ani nevybavuji tu diskuzi... Jo jo, skleróza je strašná věc...

JarynekZ píše:Byla to nějaká strašně záživná citace, a z té diskuse si pamatuju jenom dotaz na moje spamování a mou protiotázku, jestli je větší spam ten můj spam, nebo ta citace.

DanDan píše:JarynekZ píše:Byla to nějaká strašně záživná citace, a z té diskuse si pamatuju jenom dotaz na moje spamování a mou protiotázku, jestli je větší spam ten můj spam, nebo ta citace.
Škoda, že jsem to nezálohoval...

Araoth píše:Jů tady už taky dlouho nikdo nic nepsal

DanDan píše:Araoth píše:Jů tady už taky dlouho nikdo nic nepsal
Taky hrabeš lamky?

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků