Liger píše:takový běžná den...
Hm, bojím se něco editovat, takže tu nechtěnou narážku na Cimrmana neopravím, to je takový ošklivý, nepěkná věc.
Liger píše:takový běžná den...

Liger píše:Měls tam dat, jak flamuješ s autory na lamerovi, to je přece takový běžná den...

DanDan píše:Takže na dnešní odpoledne tu mám odkaz na výtečný kraťas Černé tlačítko
Černé tlačítko - VideČesky.cz
Námět k diskuzi: Zmáčkli byste?

Liger píše:Ty vole, já jsem se tak nehorázně lekl, přesně, ale naprosto přesně v ten moment, jak
spadla z ničehonic za mnou z police knížka...Spoiler: show![]()

DanDan píše:Liger píše:Ty vole, já jsem se tak nehorázně lekl, přesně, ale naprosto přesně v ten moment, jak
spadla z ničehonic za mnou z police knížka...Spoiler: show![]()
Znamení?

Liger píše:Asi jo, protože to není možný...![]()
Ale já bych ho teda nezmáčkl.

DanDan píše:Každopádně bych chtěl vidět "pokračování", kdy by tam seděl nějaký zbohatlík...

Queller píše:Jinak jak se dělají ty spoilery?

Queller píše:Inu taky by mě zajímalo jak by se zachoval dejme tomu Bill Gates. Jinak jak se dělají ty spoilery?

DanDan píše:Takže na dnešní odpoledne tu mám odkaz na výtečný kraťas Černé tlačítko ... Námět k diskuzi: Zmáčkli byste?

Eriq píše:Btw po přečtení komentářů pod videem jsem si neodpustil nechat svůj komentář na probírané téma i tam.

Liger píše:Eriq píše:Btw po přečtení komentářů pod videem jsem si neodpustil nechat svůj komentář na probírané téma i tam.
Vidíš, to bych se tam taky mohl podělit o svůj paranormální zážitek...

DanDan píše:Hmmm... Že bychom začali působit na VideaČesky.cz?

Liger píše:Mohli bysme.Anebo si to nechat až jako nouzovou variantu při případném banánovém útoku.

jinxy píše:(...)
vážne si pozrite Kuky se vrací. Ja som z toho filmu úplne očarená, nádherne spravené po výtvarnej stránke a má to vynikajúce dialógy, perfektná hudba. No, rozpisovať sa tu o tom nejdem - na to mám iné miesto. S hrdinom filmu som sa stretla osobne a mne bol teda veľmi sympatický. A inak aj praktický, keďže so svojimi 21cm sa zmestí do vrecka
(...)

jinxy píše:vážne si pozrite Kuky se vrací.

Liger píše:Nějakou chvíli se na to chystám. Ono totiž když to mělo premiéru, tak na ČT běžela na to taková divná upoutávka, která mě od toho filmu naprosto odradila. Až nedávno jsem viděl na youtube normální trailer, který mě naopak přinejmenším svým výtvarným podáním naprosto dostal. Ale k filmu jsem se zatím nedostal.

JarynekZ píše:Humorem i vážným slovem oplývající... Logikou a myšlenkou překypující... Film, pro který by rodiče vraždili své děti, jen aby se na něj mohli znovu a znovou podívat... Film, který má neuvěřitelně dokonalou atmosféru... Začíná noc... Drž hubu... RRRrrrr!

yannush píše:JarynekZ píše:Humorem i vážným slovem oplývající... Logikou a myšlenkou překypující... Film, pro který by rodiče vraždili své děti, jen aby se na něj mohli znovu a znovou podívat... Film, který má neuvěřitelně dokonalou atmosféru... Začíná noc... Drž hubu... RRRrrrr!
za tento komentar by som ti skoro aj dala plus k aure..ale uz mas dost!

gr8 escape na csfd.cz píše:(...) Maltazardova pomsta je ale plná dějového vzduchoprázna, jehož podstata se dá shrnout do pěti minut (což se na konci skutečně stane). V animovaném světe si užíjete tak třetinu filmu (v níž Arthur povětšinou léta na berušce a pak chvíli rotuje krysa ve ventilátoru), (...) vyvrcholí TAK STRAŠNĚ NEHORÁZNÝM WTF (...) nemá v červených číslech vůbec co dělat.

JarynekZ píše:Musím se dobrovolně přiznat, pustil jsem se do filmu Arthur a Maltazardova pomsta... Začátek mě trochu nudil a po chvíli jsem si říkal, že by to "vyšlapávání cestičky" mohlo pro příště trošku zkrátit, bo být v kině, zvažoval bych odchod na večeři, abych se vrátil, až to začne. Potom se to začalo trošku hýbat a děj mě začal trošku zajímat... pět minut... "to be continued"... Takhle sem se na film ještě nenas*al
Abych nepsal něco co už bylo napsáno, rád bych připoslal výcuc z jednoho hodnocení na csfd, které asi nejlépe vystihuje moje pocity z tohoto filmu:gr8 escape na csfd.cz píše:(...) Maltazardova pomsta je ale plná dějového vzduchoprázna, jehož podstata se dá shrnout do pěti minut (což se na konci skutečně stane). V animovaném světe si užíjete tak třetinu filmu (v níž Arthur povětšinou léta na berušce a pak chvíli rotuje krysa ve ventilátoru), (...) vyvrcholí TAK STRAŠNĚ NEHORÁZNÝM WTF (...) nemá v červených číslech vůbec co dělat.

jinxy píše:...Megažralok vs. Gigantická chobotnica (ROFL again!)...

DanDan píše:jinxy píše:...Megažralok vs. Gigantická chobotnica (ROFL again!)...
Takže trailer nelhal? Kurňa, já snad kvůli tomu zajdu i do kina...

jinxy píše:Prečo u nás na angline nepúšťajú woodyho filmy?

AnonymnaLama píše:jinxy píše:Prečo u nás na angline nepúšťajú woodyho filmy?
Bez kontextu mi chvilu trvalo, kym som prisiel na to ktory woody

Ptolemaios píše:právě jsem se vrátil z návštěvy kinabyl jsem na The Expendables - Postradatelní.. ale jo, dobrej film, akorát zase náhodně uprostřed filmu skočil v ději aspoň o 5 minut dopředu
to je prostě místní kvalitní kino, když jsem tam byl naposledy (Princ z Persie - Písky času), tak to taky párkrát během filmu přeskočilo
ale já jsem si umělecký zážitek zkazit nenechal!

Ptolemaios píše:právě jsem se vrátil z návštěvy kinabyl jsem na The Expendables - Postradatelní.. ale jo, dobrej film, akorát zase náhodně uprostřed filmu skočil v ději aspoň o 5 minut dopředu
to je prostě místní kvalitní kino, když jsem tam byl naposledy (Princ z Persie - Písky času), tak to taky párkrát během filmu přeskočilo
ale já jsem si umělecký zážitek zkazit nenechal!

Ptolemaios píše:AL: tý tož to né, ale je skoro jistý, že kino neprošlo přestavbou už od svojí výstavby (odsouvá se to pokaždý na příští rok, už asi 7 let).. žádná modernizace, nic, takže pak se tam tohle stává

AnonymnaLama píše:Hmm, nemas ty stroj casu a nepises nam zo socializmu?

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník