Hyper SteveTR píše:Johny007 píše://Takovýhle věci se prostě těžko dělaj, aby se to nedalo brát jako nějaká chlívárna, no..
Tady jsou vesměs učitelky, takže ani ne.
Mnó... Nebo radši nic.
Ehm...
Hyper SteveTR píše:Johny007 píše://Takovýhle věci se prostě těžko dělaj, aby se to nedalo brát jako nějaká chlívárna, no..
Tady jsou vesměs učitelky, takže ani ne.

Jana píše:Cítím potřebu se vyjádřit, jelikož jsem 5 let nosila do školy uniformu ~. Zidane, žádné dítě snad neroste tak rychle, aby potřebovalo novou uniformu několikrát do roka, nevím jak ostatní, ale co si pamatuju, novou sadu jsem kupovala jen jednou, a to když jsme se sloučili s jinou školou a změnili nám design uniforem... a že by je bohatší častěji střídali a bylo to poznat na opranosti? Ne, nic takového, obzvlášť dítě školou povinné tohle vnímat rozhodně nebude, uniforma jako uniforma. A sociální rozdíly to do určité míry skutečně stíralo (spolu se zákazem nošení mobilu do školy), takhle to možná vypadá jen jako hloupý výmysl, ale opravdu to vzbuzovalo pocit rovnosti a náležitosti, přičemž ta náležitost hrála podle mě důležitější roli pro zavedení uniforem. To ale zase není úplně vhodné pro středoevropskou mentalitu, která na rozdíl od asijské cítí potřebu stále vybočovat z řady a vzpírat se autoritám...
Nicméně pokud jde o článek, naprosto nechápu souvislost mezi velkým výstřihem a sociálními dávkami.

Zidane píše:A zákaz nošení mobilu do školy je rozumná věc. Aspoň si děcka nebudou o hodinách třeba při písemce na anglická slovíčka vyhledávat tato na netu. To mají pak takové písemky náramnou vypovídací hodnotu ~

Jana píše:No, tak jsem se koukala, jaká pravidla teď platí na té mojí bývalé škole... a dostala jsem se k tomuto ~

Liger píše:Jinak mně by se uniformy nelíbily. Hlavně z praktického hlediska - chodit v třeba v létě každý den v jedněch hadrech, nebo když se to zašpiní, tak pak člověk chodí do konce týdne špinavý... pak by to třeba mohlo někomu být nepohodlné a musel by v tom chudák chodit a nemohl si vybrat to, co mu vyhovuje. Jinak si nějak ze základky nepamatuju, že by oblečení někdo řešil, jestli holky mezi sebou nevím. Já jsem klidně chodil v oblečení z druhé i třetí ruky nebo od Vietnamců a nepamatuju si, že by se mi kvůli tomu někdo smál.![]()

Jana píše:V nasich podminkach mi to prijde horsi - prizpusobit obleceni rocnimu obdobi...

(Edit: Hm, tak věta prý nesmí být "sprostá", takže zmrd by asi neprošel)

Liger píše:Londýnský parabolický mrakodrap ničí auta, roztavil jaguára či dodávku
Archimédes by měl radost.

Jihokorejská vláda odsouhlasila výstavbu výškové budovy, která se díky nové technologii pláště bude jevit jako neviditelná. Mrakodrap pojmenovaný Tower Infinity má být vysoký 450 metrů a vznikne u Soulu, nedaleko tamního mezinárodního letiště.

JarynekZ píše:Jako pokud je tam kde přespat, kde si oprančit těstoviny a kde se připojit k netu, tak by mi to asi opravdu stačilo.

Liger píše:Já bych to tipoval na osmažit (asi pro podobnost s opražit), ale to k těm těstovinám taky moc nesedí. ~ Maximálně se dají zapéct.

V dlouhodobém průměru ročně v ČR na stromech zemře kolem 20% z celkového počtu usmrcených osob.

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník