Zidane píše:Liger píše:nebo tato volba "privacy.popups.showBrowserMessage". Já mám obě nastavené na "true", pokud máš jednu z nich na "false", tak ji změň na "true"
Skutečně byla na "false" a ještě to bylo ztučněné, že "uživatelsky nastaveno". Tak vráceno do výchozí podoby a uvidíme.

)

JarynekZ píše:Skoro bych se ale vsadil, že to tak dělal i před upgradem.

Liger píše:Ale když já si rád přiřazuju různé melodie různým volajícím.

JarynekZ píše: ale že chci mít puštěnej ten jeden blbej Firefox, to je oheň na střeše.

JarynekZ píše:Jednou za čas se mi zželí chudých a nemohoucích zadavatelů reklam a na jejich žádost deaktivuji adblock (mimochodem, teď mi došlo, že mám doplněk "disable anti-adblock" - tedy tolik o jeho fungování...). Když se mi následně otevře zhruba 3872653 vyskakovacích oken (+-10, nepočítal jsem to důsledně), tak si to zase sakra rychle rozmyslím...

Zidane píše:
Jo a note to self: Když ti klape v počítači, jak kdyby tam hnízdil nasranej čáp, není chytré ve středu restartovat, budeš přes víkend bez PC. Ještě že aspoň ten disk byl v záruce.

Zidane píše:...Ale co to prostitutka je, slušný printscreen přece má počkat, až si otevřu Malování či tak něco a tam to vložím... že by nás i takhle MS sledoval - pomocí snímků obrazovky spuštěných uklepnutím se, které se tedy asi pošlou na ústředí? A pokud ne, tak co to do konečníku mělo bejt??? Tolik vína jsem zatím neměl, fakt jen píšu a najednou se uloží snímek obrazovky - W T F ???

Liger píše:Zidane: Pokud ten GoUnzip je jen škodlivý doplněk do prohlížeče (nevím, neznám), tak by mělo stačit si v FF projít nastavení rozšíření nebo zásuvných modulů a vymazat ho odtam. Pokud se něco nasralo i přímo do OS, tak se ti tam může vrátit znova, pak to asi nezjistíš jinak než tím restartem. Nicméně chytit něco takového po pouhém týdnu používání nového počítače chce talent. ~

JarynekZ píše:Mně se teda asi ještě nikdy nestalo, abych trefil prtscr omylem, a to jenom v současné době používám 6 různých klávesnic... Vždycky když to zmáčku, znamená to, že chci pořizovat snímek obrazovky, a jsem jenom rád, když se nemusím drbat s nějakým editorem po cestě.

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník