Araoth píše:No nevím, mě údajně nezná, protože když sem se schválně koukal na to podle čeho mi vybírá reklamy, tak se trefil, že jsem muž, ale věk mi trochu nahodnotil, někam mezi 35 a 44 let...

Araoth píše:No nevím, mě údajně nezná, protože když sem se schválně koukal na to podle čeho mi vybírá reklamy, tak se trefil, že jsem muž, ale věk mi trochu nahodnotil, někam mezi 35 a 44 let...

JarynekZ píše:Proto slušní lidé, kteří nemusí, u spořky účty nemají.

Zidane píše:Jestli ta první "slovenská" nahoře je ta, co si myslím, že je, to asi Slotu jeblo

Lërra píše:"Máte rádi tulení?"
"Já radši kuřecí."

Liger píše:Někde jsem četl historku, jak takhle trolejbusák sjel z trasy, protože si to spletl s tím, jak jezdí autem z práce dom. Akorát že u toho trolejbusu tam jaksi nevedly dráty, takže byl docela namydlený.
Nejlepší to v tomhle mají tramvajáci, těm to navíc (minimálně v Brně) samo přehazuje výhybky podle toho, jakou linku jedou. Horší je, když to pak jednou nezafunguje, to už jsem takhle pár couvajících šalin v křižovatce taky potkal.

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků