DanDan; píše:Indikátory CapsLocku a NumLocku mám přímo na klávesách, u ScrolLocku nic nemám, protože ten je dostupný pouze přes klávesu Fn.

Staga píše:Jary: u ic.cz jsme se nějakou dobu povalovali i s tímhle fórem, takže nemyslím, že by se tam dozvěděli něco novýho.
Dobry den,
u zmineneho webu v tuto chvili neevidujeme zadne poruseni podminek. Pokud by v budoucnu doslo k naruseni Vasich autorskych prav ci jinemu poskozovani, prosime o nareportovani na email abuse@ic.cz

Jana píše:Jako cože? Když v Googlu chci hledat "blablabla r", tak mi to ve výsledcích zvýrazní "blablabla 4"?

Liger píše:Vyhledávací nástroje -> Všechny výsledky -> změnit na Přesná shoda. Musím to dělat čím dál častěji, protože Google čím dál častěji ignoruje můj vyhledávací dotaz, i ten zadávaný v uvozovkách.

JarynekZ píše:Kdo by to byl rekl, ze by na Androidu od Samsungu nesla pripojit klavesnice od Apple
Ne, vazne, dyt na Geniuska je strasne vysoka a dela hroznej kraval... A koho by napadlo, proc si k mobilu pripojuji klavesnici, duvod je prosty - nemam rad tuhle (a jakoukoliv jinou) dotykovou, takze kdyz toho tu pisu vic, resim to takhle.
Sent from my Android based piece of crap using Tapatalk.

Batrachus píše:Přijdeš do obchodu a řekneš:
"Chci redukci, abych to mohl pichnout do jacku na sluchátka v noťasu a na to zavést sluchátka od nokie."

Liger píše:Popravdě jsem jinou reakci na tvůj příspěvek ani nečekal.

)

, s Wikipedií neregistruji problémy.

Liger píše:Taky se někomu asi tak poslední týden šíleně pomalu načítá Wikipedie a Facebook nebo je to jenom u mě?

Batrachus píše:Já nechápu podstatu tvého problému. Jestli se bojíš lidí, tak s tím ti nepomůžu a jestli máš podezření, že by to tam mohli prodávat, pak není nic jednoduššího, než se zeptat.

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků