Araoth píše:No nevím... asi když se to zakládalo, tak si mysleli, že to bude trchu jiný kabinet jazyků...

Zidane píše:Tak jakoby nebo doopravdy?

Araoth píše:Asi už jim zakázali "Tak určitě"...A co se týče inteligence hokejistů... většinou jsou na tom daleko líp jak čutálisti...

Liger píše:Slyšeli jste Lërru, vyhoďte klávesnice z okna, oba.

Liger píše:Ale přiznám se, že jsem chvíli přemýšlel nad jedničkou a pak taky nad sedmičkou, protožeSpoiler: show

Lërra píše:http://zpravy.idnes.cz/Soutez_test.aspx?id=107
Kdo bude mít víc než jednu chybu, nechť zahodí klávesnici z okna

Zidane píše:Já bych je dohromady dal, akorát by asi nebyla zcela aktuální, protože vím, že se párkrát změnila a já umím ta, co jsme se učili nazpamět tenkrát. Takže tam třeba nebyla babyka, teď prý je a také jsem slyšel, že je ve vyjmenovaných slovech i "pyj", to musí být veselé, ještě že se berou ve třetí třídě, kdy se ještě žactvo spíš stydí než aby z toho mělo druhé Vánoce

Lërra píše:Je to pro pátou třídu a kromě SveTRa už tu mají všichni povinnou školní docházku ukončenou, čili neudělat to na 90 a víc procent je poměrně ostuda.

Jana píše:Na druhou stranu nevím, proč bych si měla několik let od základky pamatovat, jaký je kořen slova obdarovávat nebo jaké jsou mluvnické kategorie... Sice jsem tohle měla správně a místo toho zbrkle zvorala jedničku, což je neomluvitelnéale nemůžu říct, že by byla ostuda na některých otázkách pohořet.

) a čtyřiadvacítku jsem nepochopila...Lërra píše:Je to pro pátou třídu a kromě SveTRa už tu mají všichni povinnou školní docházku ukončenou, čili neudělat to na 90 a víc procent je poměrně ostuda.

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník