Liger píše:Viděl to někdo, kdo ještě neodpověděl správně?

SteGo_Saur_CZ píše:tak sorry, nikde jsem to nečetl, že to musí být do soukromejch zpráv;

Liger píše:Však já ho nikam neházím. ~ Jenom aby si příště dával pozor.

JarynekZ píše:Bojový styl "valící se kámen" ovládám taky, a řekl bych, že líp

tak pod těma názvama si nic nepředstavím, dodáš drobné vysvětlení? ~SteGo_Saur_CZ píše:Jarynku, tvůj styl je jasný, ale pokud si to z kopřiv nepamatuješ, tak ovládám styl tygr a jeřáb. Učil jsem se i draka, ale to je už moc fyzicky náročný.

Staga píše:tak pod těma názvama si nic nepředstavím, dodáš drobné vysvětlení? ~SteGo_Saur_CZ píše:Jarynku, tvůj styl je jasný, ale pokud si to z kopřiv nepamatuješ, tak ovládám styl tygr a jeřáb. Učil jsem se i draka, ale to je už moc fyzicky náročný.

JarynekZ píše:Staga píše:tak pod těma názvama si nic nepředstavím, dodáš drobné vysvětlení? ~SteGo_Saur_CZ píše:Jarynku, tvůj styl je jasný, ale pokud si to z kopřiv nepamatuješ, tak ovládám styl tygr a jeřáb. Učil jsem se i draka, ale to je už moc fyzicky náročný.
Jaký je mezi těma stylama rozdíl netuším, ale co sem tak viděl, na ty desetiletý holčičky to nemělo dlouhodobější účinky

Staga píše:tak pod těma názvama si nic nepředstavím, dodáš drobné vysvětlení? ~SteGo_Saur_CZ píše:Jarynku, tvůj styl je jasný, ale pokud si to z kopřiv nepamatuješ, tak ovládám styl tygr a jeřáb. Učil jsem se i draka, ale to je už moc fyzicky náročný.

DanDan; píše:Jelikož nikdo nechce zadávat, tak asi zůstanu jedinný, kdo tu bude zadávat...

Staga píše:A hádat bude jako kdo? :-/

Staga píše:Ci fix, a nikdo neřeknete Štázino, máš tu nevyhodnocenou soutěž. Na vás není ale vůůůbec spoleh, abyste věděli ~

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků