Liger píše:No, nejsem si jistý jestli celý ten systém chápu, ale tak snad časem. Všiml jsem si, že v bance je Vývěr místo Výběr, nebo ty peníze odněkud vyvěrají?

AnonymnaLama píše:Jedna nesmela otazka: naco tie body vlastne su?

AnonymnaLama píše:Jedna nesmela otazka: naco tie body vlastne su?

tepich píše:tepich se vás pokusil okrást o 25 Lamek!

PIL píše:tepich píše:tepich se vás pokusil okrást o 25 Lamek!
Za tohle se ve středověku sekaly ruce! Ale u tepicha váhám, co mu provést- žeby trochu přetřít savem?^_^

PIL píše:tepich píše:tepich se vás pokusil okrást o 25 Lamek!
Za tohle se ve středověku sekaly ruce! Ale u tepicha váhám, co mu provést- žeby trochu přetřít savem?^_^

Jana píše:... kdyby se tu daly plusovat komentáře, tak ti dám plus ... zatím to na mě působí tak, že to svádí ke spamování, aby měl uživatel co nejvíc lamek

AnonymnaLama píše:Ta citacia je nejaka rozbita... To si len zle skopiroval, alebo to je chyba vo fore?

AnonymnaLama píše:Ta citacia je nejaka rozbita... To si len zle skopiroval, alebo to je chyba vo fore?
Citaci si můžeš upravit jak chceš![]()
A samozřejmě nejen ty![]()

DanDan píše:Ten rozsypaný čaj v Krádeži se zobrazuje jenom mě?

JarynekZ píše:AnonymnaLama píše:Ta citacia je nejaka rozbita... To si len zle skopiroval, alebo to je chyba vo fore?
Ne, to jsem jenom já blbec... Mimochodem bodování upraveno doufám, že ste si užili zlaté časy.

DanDan píše:Ten rozsypaný čaj v Krádeži se zobrazuje jenom mě?

Liger píše:DanDan píše:Ten rozsypaný čaj v Krádeži se zobrazuje jenom mě?
Co se vlastně stane, když se krádež nepovede? O kolik (pokud vůbec) přijde zloděj?

JarynekZ píše:Liger píše:Co se vlastně stane, když se krádež nepovede? O kolik (pokud vůbec) přijde zloděj?
tuším, že o 25%, ale to bych to musel zase dohledávat.
edit: jo, 25%. Návrh na změnu?

Liger píše:JarynekZ píše:Liger píše:Co se vlastně stane, když se krádež nepovede? O kolik (pokud vůbec) přijde zloděj?
tuším, že o 25%, ale to bych to musel zase dohledávat.
edit: jo, 25%. Návrh na změnu?
No, uvažujme takhle, mám 35% šanci, že ukradnu třeba 100 Lamek, to znamená, že po nějakých třech krádežích těch 100 na základě pravděpodobnosti dostanu, ale zato se mi odečte jen 2x25 = 50 Lamek, čili pokud to takhle budu dělat dostatečně dlouho, tak se mi to zaručeně vyplatí.

JarynekZ píše:25% z CELÉ tvé hromádkyUděláš to čtyřikrát a seš na nule, už chápeš?

PIL píše:Okradněte někdo za mě AL, plís- já si na něm cca osmi pokusy totálně vylámal zuby- a přitom to tak slibně začínalo...

Liger píše:Ahá, tak to je jiná, ale na nule nebudu, budu na 31,6 %

PIL píše:Okradněte někdo za mě AL, plís- já si na něm cca osmi pokusy totálně vylámal zuby- a přitom to tak slibně začínalo...

AnonymnaLama píše:PIL píše:Okradněte někdo za mě AL, plís- já si na něm cca osmi pokusy totálně vylámal zuby- a přitom to tak slibně začínalo...
So mnou sa neoplati zahravat, smrtelnik...

AnonymnaLama píše:So mnou sa neoplati zahravat, smrtelnik...

jinxy píše:Ale ešte jedna technická otázka...keď som chcela ísť pozrieť ako je to pri Krádeži, celá stránka sa mi hodila do divokej a krutoťažko dešifrovateľnej mongoloidnej hatlančiny. Trochu divné, lebo pri všetkých ostatných prehľadoch v bodovom systéme nebol nijaký problém. Dá sa s tým niečo spraviť?
JarynekZ píše:Na ten loupežnickej formulář se v noci podívám.

jinxy píše:Juj prepáč. Som si nevšimla ten tvoj príspevok. Nechaj to kľudne na noc...veď ja kradnúť teraz nejdem

JarynekZ píše:Debug už mně to nevyhazuje, ale pořád mám rozházenej styl. A AnonymnaLama je navíc o stovku chudší...

tepich píše:JarynekZ píše:Debug už mně to nevyhazuje, ale pořád mám rozházenej styl. A AnonymnaLama je navíc o stovku chudší...
Už o dvě

JarynekZ píše:tepich píše:JarynekZ píše:Debug už mně to nevyhazuje, ale pořád mám rozházenej styl. A AnonymnaLama je navíc o stovku chudší...
Už o dvě
Dobře, ale teď na chvilku stačilo... Musíme ho nechat zase něco nabrat. Ne, já nemám přes 600.
Mimochodem, jak ta stránka vypadá u tebe, co dělá a nedělá, dá se používat bez nutnosti odhadu, co kterej klikyhák znamená?

tepich píše:U mě šlape jak hodinky..

AnonymnaLama píše:Uf, to co za lupezny prepad sa proti mne skonspiroval... Vcera takmer 600, dnes 90 lamiciek?

DanDan píše:Jak to tak vidím, tak tu moje lamky nejsou nikde v bezpečí...

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků