Staga píše:To vis, zapijeli jsme smutek, ze je nas malo... ~
Odesláno z mého Redmi 4A pomocí Tapatalk
K tomu se dá bohužel poznamenat pouze to, že trocha vaší sebereflexe by neuškodila (no offense)
Staga píše:To vis, zapijeli jsme smutek, ze je nas malo... ~
Staga píše:K tomu se hodi pouze poznamenat, ze lide, kteri komunite nicim neprispivaji a pouze lidi sikanuji a rozestvavaji, rozhodne nejsou nicim, o co bychom stali. Musim rici, ze od zabanovani Zidana tu skutecne je klid a pohoda.
Staga píše:...Nebo tu ten dojem ma jeste nekdo jiny?
Staga píše:...ze lide, kteri komunite nicim neprispivaji a pouze lidi sikanuji a rozestvavaji, rozhodne nejsou nicim, o co bychom stali.
Liger píše:Jacku, můžeš mi (než někomu přetečou nervy a rovnou tě zabanuje) vysvětlit, o co se teď snažíš? Pokuds přišel jen provokovat, tak opravdu nevidím důvod, proč by se tu s tebou měl někdo bavit.
JackSwigert píše:Milá Stázičko: Ve středu 17. října 2018 jsem tu rozhodně být nemohl, protože jsem dělal kupu jiné práce - tak nevím, co tu tady zase zkoušíš...
JackSwigert píše:Jinak: K fair play jsem se v minulosti vyjadřoval několikrát, tudíž opakovat se nehodlám... Ale co mě vytáčí, je skutečnost, že tu svalujete stoprocentní vinu odlivu lidí na mě a Zidaneho, když to není tak úplně pravda - předně kvůli mně rozhodně nikdo neodešel, nebo alespoň o tom nevím; se vší úctou k Zidanemu uznávám, že pár lidí kvůli němu odešlo.
Staga píše:Ne. Z většiny je to nejspíš prostě přestalo bavit. Nejsme zaměření na žádné téma, je to prostě žvanírna. Propojení s Lamerem, kvůli kterému to tu původně vzniklo a díky němuž sem ti lidé přišli, postupně vyprchalo. A tudíž odešli i ti lidé. Možná odešli i kvůli němu, možná ne, to nevíme.JackSwigert píše:OK... Tak se podívejte na to, kolik tady zbylo lidí, a z kolika. Vážně mi chcete tvrdit, že je to následek práce Zidaneho? Při tomhle objemu? -_-
Mám podezření, že kvůli Zidanovi odešel Ptolemaios, ale důkazy nemám. Možná těch lidí bylo víc, netuším.
Netvrdím, že kvůli němu odešli lidi. Ale tvrdím, a za tím si stojím, že se tu do nás neustále navážel. A proto nakonec byl ten ban.
JackSwigert píše:Ale největší podíl na odlivu lidí tu měla (světe drž se) Staga! Ať už v dobách, kdy byli se Zidanem věrní kámoši, či v dobách, kdy nebyli - a dovolí si tu hodit komentář "zapíjeli jsme smutek, je nás málo"? RLY? Konec konců tu tříletou pauzu jsem si udělal právě kvůli Stázičce a ještě kvůli Ptolemaiovi, jehož argumenty většinou byly ve stylu "protože jsi kokot a kretén." Trestanej tu byl ale jenom Zidane nebo já, když jsem si dovolil na některé tyto nesrovnalosti poukázat, zatímco carevna Staga to dotáhla až na admina!
JackSwigert píše:Jako kdyby tu nedělala tenhle Sicilský gambit, tak by bylo mnohem víc lidí ochotných pomoci Jarynkovi zaplatit účty za fórum - včetně mě nebo (nebál bych se říct) i Zidaneho...
JackSwigert píše:Milá Stázičko: Ve středu 17. října 2018 jsem tu rozhodně být nemohl, protože jsem dělal kupu jiné práce - tak nevím, co tu tady zase zkoušíš...
JackSwigert píše:Jinak: K fair play jsem se v minulosti vyjadřoval několikrát, tudíž opakovat se nehodlám...
JackSwigert píše:Ale co mě vytáčí, je skutečnost, že tu svalujete stoprocentní vinu odlivu lidí na mě a Zidaneho, když to není tak úplně pravda - předně kvůli mně rozhodně nikdo neodešel, nebo alespoň o tom nevím;
JackSwigert píše:se vší úctou k Zidanemu uznávám, že pár lidí kvůli němu odešlo.
JackSwigert píše:Ale největší podíl na odlivu lidí tu měla (světe drž se) Staga! Ať už v dobách, kdy byli se Zidanem věrní kámoši, či v dobách, kdy nebyli
JackSwigert píše:a dovolí si tu hodit komentář "zapíjeli jsme smutek, je nás málo"?
JackSwigert píše:RLY?
JackSwigert píše:Konec konců tu tříletou pauzu jsem si udělal právě kvůli Stázičce a ještě kvůli Ptolemaiovi, jehož argumenty většinou byly ve stylu "protože jsi kokot a kretén."
JackSwigert píše:Trestanej tu byl ale jenom Zidane nebo já, když jsem si dovolil na některé tyto nesrovnalosti poukázat,
JackSwigert píše:zatímco carevna Staga to dotáhla až na admina!
JackSwigert píše:Jako kdyby tu nedělala tenhle Sicilský gambit, tak by bylo mnohem víc lidí ochotných pomoci Jarynkovi zaplatit účty za fórum
JackSwigert píše:včetně mě nebo (nebál bych se říct) i Zidaneho...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník