JarynekZ píše:Netuším co s tím dělali a nedělali, já jsem od začátku placený, takže nemám jak porovnat, ale advertising by tu měl být vypnutý...
Hmm, tak to je vážně zajímavý. Já tady tu nudli prostě mám a jediný, co se tohohle týká, jsem našel v jejich FAQ pro majitele fór…
Q: Will I lose revenue from a traditional desktop browser based forum?
A: Tapatalk is a supplementary and optional service for your members – these days, as people spend more time on their mobile devices, Tapatalk will enable your members to more easily stay connected and participate in your community on-the-go. With this increased level of participation, Tapatalk provides monetization through highly relevant ads. Our “Sponsored Topic” native ads and banner placements at the end of threads provide a good balance of user experience and competitive monetization.[…]
Edit: No výborně, zase jsem zapomněl na to nejpodstatnější…
Q: I have a no ad policy on my forum. Do I have to include ads on Tapatalk?
A: In a word, No. We fully believe that when it comes to your forum, only you should decide if you want to display ads and earn revenue from Tapatalk. If you do not want to display any ads, with one click in Tapatalk’s Forum Owner Dashboard you can choose to turn them off completely across your entire forum.
No a vypnutý jsou, takže to vypadá, že závada bude někde u nich (vývojářů Tapatalku) …
Edit 2: Mimochodem, ta nudle moc „highly relevant" není, u Amazonu jsem nakupoval snad dvakrát ~
Edit 3, 4. 8. 2014: Tak už to spravili, nudle je pryč ~
Edit 4, 17./18. 9. 2014: Nudle je zpět. WTF?
Odesláno z mého ST70104-2 alias TrekStor SurfTab Breeze 7 přes Tapatalk 4