JarynekZ píše:Potom co jsem za stovku nic nevyhrál (a výhra je jenom stovka) přemýšlím, že stáhnu cenu dejme tomu na 5 Lamek. S výší výhry nic asi neudělám (i když to můžu zkusit v konfigurácích).
kevin365 píše:Jenom 5 Lamek? To si po každym druhym příspěvku koupim los a všechny prachy jsou zase v háji
JarynekZ píše:Potom co jsem za stovku nic nevyhrál (a výhra je jenom stovka) přemýšlím, že stáhnu cenu dejme tomu na 5 Lamek. S výší výhry nic asi neudělám (i když to můžu zkusit v konfigurácích).
Januska píše:JarynekZ píše:Potom co jsem za stovku nic nevyhrál (a výhra je jenom stovka) přemýšlím, že stáhnu cenu dejme tomu na 5 Lamek. S výší výhry nic asi neudělám (i když to můžu zkusit v konfigurácích).
Tak s prvním losem jsem vyhrála a teď dvakrát nic, tak musím napsat příspěvek aspoň za pět lameek, abych měla na další:-)
Tomu se říká závislost
DanDan píše:Jenom mě teď zajímá, jak budu vyhrávat v lamičkách, když tam nikdo nebude dávat žádné peníze...
JarynekZ píše:DanDan píše:Jenom mě teď zajímá, jak budu vyhrávat v lamičkách, když tam nikdo nebude dávat žádné peníze...
Ono až si zde někteří uvědomí, že v lamičkách sou několikanásobně větší výhry, tak se to vyrovná (si myslím). Časem možná přidám Arcade center a Sudoku.
JarynekZ píše:..přidám Arcade center a Sudoku.
JarynekZ píše:Za těch 5 lamek to letělo nějak rychle, tak to berte jako startovní akci a teď už se pojede pořád za 10.
edit: já sem stále nenarazil na ani jeden výherní
JarynekZ píše:edit: já sem stále nenarazil na ani jeden výherní
Boomer píše:neeeee.... moj sen o bohatstve sa rozplynul
JarynekZ píše:Víš jak se to říká, kdo nekrade, ať nejí
DanDan: já do nich narval už asi tak dvě stovky.
DanDan píše:JarynekZ píše:edit: já sem stále nenarazil na ani jeden výherní
Ani já ne... A to mám snad už pátý nebo kolikátý...
Januska píše:Já měla výherní tři losy z šesti, heč:-)![]()
DanDan píše:Januska píše:Já měla výherní tři losy z šesti, heč:-)![]()
Tady někdo musí hackovat... To už fakt není možný...
Januska píše:Tak pravda, háčkovat trochu umím (řetízek i sloupky), ale, co to má společného s výhrou, netuším
DanDan píše:Januska píše:Tak pravda, háčkovat trochu umím (řetízek i sloupky), ale, co to má společného s výhrou, netuším
Proč jsem věděl, že to někdo takhle použije?
DanDan píše:Hmm... Ta černá se mi líbí... Že bych i Chňáchala zčernil?
DanDan píše:No konečně jsem taky vyhrál... Toto ale trvalo.
JarynekZ píše:Ne, na začátku jsem cenu losu stanovil na 20 lamek (což mě při testování celkem slušně obralo), tak sem to srazil na 5 lamek, což vyžralo většinu losů během půl hodiny, tak jsem tam nechal 10 lamek.
JarynekZ píše:Tak mě napadá, že toto fórum pomalu ale jistě získává prvky nějaké hry - měna, různé způsoby jak si vydělávat, možnost krást, obchod s placenou změnou vzhledu, bezplatná možnost změnit vzhled, něco jako úrovně...
DanDan píše:JarynekZ píše:Tak mě napadá, že toto fórum pomalu ale jistě získává prvky nějaké hry - měna, různé způsoby jak si vydělávat, možnost krást, obchod s placenou změnou vzhledu, bezplatná možnost změnit vzhled, něco jako úrovně...
Ještě by to chtělo nějaké zbraně...
Edit: Nebo radši ne, už jednou jsem umřel...
JarynekZ píše:Zbraně máme my admini a modi - za jeden warn to uživatelovi sežere 25 lamek a za čtvrtej warn obdrží ban
kevin365 píše:JarynekZ píše:Zbraně máme my admini a modi - za jeden warn to uživatelovi sežere 25 lamek a za čtvrtej warn obdrží ban
Takže může jít i do mínusu Lamek?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník