Pravidla fóra
Upozornění pro neaktivní registrované, jelikož se vás tu postupně hromadí dost: po registraci vám do mailové schránky dorazí aktivační odkaz, do té doby není možné účet používat! Pro bližší info: j.zaoral@gmail.com
Zase se projevuje slabost lidstva. Dandan: Je mi líto, ale všechno nemusí sloužit k choutkám lidí, aby toho měli co nejvíc a pak se tím chlubili
"What do you call a marathon for pastors? A REV RUN." "Members of the house, the band was... Showaddywaddy" "Hmm." "Fuck." - Geralt Of Rivia "When he said he's a positive person, he ment HIV."
Teda, abyste rozuměli, já se pokaždé divám, že jsou ti sobi už zase vyžraní, protože za poslední příspěvek vždycky považuju ten Batrachův z předchozí stránky.
Liger píše:Teda, abyste rozuměli, já se pokaždé divám, že jsou ti sobi už zase vyžraní, protože za poslední příspěvek vždycky považuju ten Batrachův z předchozí stránky.
Jaks to napsal, tak sem se tam extra podíval. Už sem se lek, že jich někdo tak rychle vyžral 10k...
No. No, he's not a lion. Yeesh, definitely not a lion... and uh... uh, his daughter, um, say... vanished? Are you Valsymised enough? Sure? Znáš pravidla? Ne? Přečti si je zde! Pokud hraješ Hru, tak jsi právě prohrál(a). Gratuluji.
Teď mi to při použití losu napsalo "ID předmětu neexistuje"... To se asi nemá stávat, že?
Pravidla našeho fóra - nechceme tu žádné koniny! Místní magor, který se na internetech nachází taktéž jako Pocket nebo KapsaDan. Vlastní úžasného koně, propast a pendolíno.
"Nejvyšší formou života je člověk a nejnižší formou života je člověk, který si hraje s fotí vláčky."