Batrachus píše:Jinak, s lamkama už tu není taková sranda, není je kde utrácet a tak je tu inflace. Chce to připrogramovat nějakou hříčku nebo dát nějaké zajímavější věci do Llamastore. (Nebo obnovit krádeže, ale to by půlka lidí řvala.)
Johny007 píše:Lidi odchází a nepřichází.... Nic moc se tu neděje... Chtělo by to další velkou bankovní loupež......
DanDan; píše:Právě jestli ti lidi neodehnalo ty naše hádky, nadívky...
DanDan; píše:V poslední době mám takový pocit, že fórum více méně chátra, než že by se rozvíjelo... Máte nějaký návrh k tomu, aby fórum nějak znovu ožilo, bylo tu živo a zase jsme se tu bavili?
DanDan; píše:Chňáchalovo dvojče? Už zas?
Jinak já si právě myslím, že kdybychom tu trochu oživili (a fakt nechci nějaké velké změny, to říkám dopředu), tak by se třeba vrátili ti, co tu přispívali dříve, nebo co jsem jenom koukají, ale nic neříkají...
Batrachus píše:Hlavně to nepřehánět
(Nebo obnovit krádeže, ale to by půlka lidí řvala.)
SteGo_Saur_CZ píše:Co takhle zpoplatnit vstup na fórum
Liger píše:Akorát by tu asi někteří přestali psát. ~
DanDan; píše: že jsem v řebříčku nahoře... ~
Johny007 píše:Nastavíme tedy práh 20k lamek na kontě. Nad 20k se bude za příspěvek odečítat, pod 20k se bude přičítat.
Johny007 píše:Je potřeba hledat využití, ne způsob likvidace.
JarynekZ píše:Johny007 píše:Je potřeba hledat využití, ne způsob likvidace.
Pokud je systém likvidace nějakým způsobem inteligentní, je to dle mého názoru správný směr. Teď ovšem jenom najít ten správný systém.
Staga píše:Batrachus: hmm... Podrobnější rozpis?
Staga píše:Čekala jsem, že mi to rozepíšeš na násobky, ale tohle jsem nečekalaCo to má vlastně bejt? ~
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník