Ano, už je tomu tak... 16. července, roku 2010 (pát 16. črc 2010 22:15:53, dle administrace), bylo spuštěno toto fórum (tehdy pod názvem lamerovo fórum, lamími lidmi jsme se stali až později). Uplynula neuvěřitelná doba, uplynulo to tak rychle a já nemohu uvěřit, že ještě stále toto fórum žije (i když je znát, že to nejlepší má za sebou). Věřím, že tu ještě chvilku vydržíme, že se tu budeme bavit... A tak dále...
Chtěl bych tedy poděkovat všem členům fóra (až na výjimky), kteří se sem chodí bavit, občas si zanadávat, občas se trochu pohádat... Ale myslím si, že tohle všechno patří ke komunitě.
Měl jsem v plánu udělat k výročí pár plánů pro vás, bohužel jsem je nestihl... Ale slibuji, že aspoň číst z nich uvidíte během následujích... Dobrá, do příštího výročí to určitě bude... ~PS: A ano, DanDan; spamuje a bude z toho mít hróóóóóóóózně moc lamek.

Pravidla našeho fóra - nechceme tu žádné koniny!

Místní magor, který se na internetech nachází taktéž jako Pocket nebo KapsaDan. Vlastní úžasného koně, propast a pendolíno.
"Nejvyšší formou života je člověk a nejnižší formou života je člověk, který si hraje s fotí vláčky."Nemure, waga musume to tomoni.