Lërra píše:Vysočinu myslím všichni poznáme dobře. Chtělo by to hlavně "ironíka" pro Zidana.
DanDan; píše:Vůbec nechci, aby fórum nějak "zkomerčnělo" jako třeba lamer, rozhodně by nebylo dobré fórum "otevřít" pro širokou veřejnost. Chci, aby fórum stálo na naší komunitě. Jako pokud tu příjdou nějací nováčci a budou střelení podobně jako my, tak nemám žádný problém, ale čím více lidí => tím více blbců. Chápete snad. ~
DanDan; píše:Rozhodně bych chtěl všechny aktivní členy poprosit. JarynekZ to tu chce nějak oživit, ale kdž jsme ta komunita, všichni by měli mít své slovo na vedení fóra (a myslím si, že je docela špatné, že fórum vede pár lidí).
DanDan; píše:Proto bych vás chtěl poprosit, abyste i vy napsali, co byste chtěli na fóru, jak by se mělo dále vyvíjet, můžete tu dát své nápady na zlepšení. A hlavně bych chtěl, aby se tu vyvinula nějaká aktivita (ne, nechci vás do ničeho nutit), aby to tu ožilo. Na lamerovi vznikla hromada věcí, která v podstatě "žije" dodnes - Vysočina, Chňáchal (a ostatní zvířátka) a prostě takové věci. Chtěl bych, aby i na fóru něco takového vzniklo, abychom byli trochu jedineční. (Hádkami jedineční opravdu nejsme).
JarynekZ píše:Jakoukoliv komerci jsem zde nikdy nechtěl (vyjma toho Googlího cosi, co mělo být jenom textový a nenáročný na zaplacení hostingu, ale stejně to nefungovalo
Jana píše:Všeho moc chodí?
Liger píše:My jsme sraz v Brně už měli. ~
Jinak, nevím, řeknu to na rovinu - nemyslím si, že by tu moc lidí toužilo se srážet s tebou, či dokonce u tebe...
SteGo_Saur_CZ píše:Plus o tom srazu v Brně jsem už slyšel a ehm radši pomlčím.
Staga píše:nechápu vás
JarynekZ píše:nechápu stega
SteGo_Saur_CZ píše:Staga píše:nechápu vásJarynekZ píše:nechápu stega
Tak já nechápu, co mě říkal Jarynek a je to vyřešený!![]()
SteGo_Saur_CZ píše:Staga píše:nechápu vásJarynekZ píše:nechápu stega
Tak já nechápu, co mě říkal Jarynek a je to vyřešený!![]()
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník