JarynekZ píše:Vážení a milí uživatelé,
dne 10.9.2011 problěhla na IRC porada vedení a z ní vyplynulo několik změn. Než však tyto změny zveřejním, chtěl bych ve stručnosti upozornit na fakt, že tyto změny nejsou myšleny jako útok proti uživatelům. Fórum v poslední době z daleka nevypadá tak, jak bychom si jej představovali (a myslím si, že nejsme sami). Z fóra se vytrácí zábava (vzpomínáte si ještě na mafiánské galaktické války, na velkou bankovní loupež, nebo třeba na krmení blábolátoru?), která je (jinxyžel) úspěšně vytlačována hádkami, ať už ohledně přílišného zdůrazňování překroucených slov vedení, či kvůli Lamkám. My nechceme hádací fórum, my chceme zábavné fórum.
A teď už k výsledkům porady:
Lamky
(...)budou Lamky centrálně vyresetovány - všichni na nulu, včetně cihel, a když říkám všichni, myslím všechny (vyřiďte si to s původci hádek). Jestliže nepomůže ani to a vznikne další hádka, Lamky se prostě a jednoduše vypnou.
(...)
Ptolemaios píše:Zidane:![]()
stačí kliknout pravým myšítkem a ono ti to ukáže název souboru (obrázku) a hned poznáš, co že to je zač
Ptolemaios píše:Staga: "to sis ještě nezvykla, že Zidane je všude OT a musí k tomu přidat nudný historky?" - nemůžu si vzpomenout, kdo mi to nedávno v nějakým tématu psal
Zidane píše:Nevím kam s tím, tak se zkusím zeptat tady. Nešlo by nějak udělat, aby člověk VIDĚL, za který příspěvek mu byla přidána/ubrána aura? Komentář je hezká věc, ale když do něj Ptolemaios napíše "prostě NE...", nevíte, na co reaguje - a jak to zjistit? Kliknutí na nick člověka dostane na Plotův profil, to nikam nevede. Uniká mi něco a LZE zjistit, za co přesně jsem to v tomto případě snížení dostal nebo to nejde? Vědět to nebo moci si to zjistit by bylo vhod, komentář často nepomůže, protože ho lidi buď vůbec nezadají nebo "prostě NE..." je člověku houby platné.
Zidane píše:Nevím kam s tím, tak se zkusím zeptat tady. Nešlo by nějak udělat, aby člověk VIDĚL, za který příspěvek mu byla přidána/ubrána aura? Komentář je hezká věc, ale když do něj Ptolemaios napíše "prostě NE...", nevíte, na co reaguje - a jak to zjistit? Kliknutí na nick člověka dostane na Plotův profil, to nikam nevede. Uniká mi něco a LZE zjistit, za co přesně jsem to v tomto případě snížení dostal nebo to nejde? Vědět to nebo moci si to zjistit by bylo vhod, komentář často nepomůže, protože ho lidi buď vůbec nezadají nebo "prostě NE..." je člověku houby platné.
Zidane píše:Edit: Show comments only for me - Ne - tak jestli to je to, tak nastaveno.
Ptolemaios píše:člověk se pořád učí
yannush píše:Ptolemaios píše:člověk se pořád učí
v prvom rade si mi to TY mohol povedať
yannush píše:ja krava som sa furt pytala daneho človeka za čo to bolo ak ma to zaujimalo. nenapadlo mi že sa to takto da
Liger píše:yannush: mě by taky zajímalo, za co všechno tu auru máš.
yannush píše:mam druhy učet z ktoreho si dviham auru. šak to je samozrejmosť.
Liger píše:No nebuď tak tajemná, skoro všichni mají zapnutý veřejný režim, jenom ty s největší aurou ne... že ty nám něco tajíš? V tom bude něco nekalého.
yannush píše:ja krava som sa furt pytala daneho človeka za čo to bolo ak ma to zaujimalo. nenapadlo mi že sa to takto da
Jana píše:Co že se ti objevilo?
DanDan; píše:vymněněna...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník