Tak teď mi to udělalo dokonce když jsem se jenom vracel na předchozí stránku tématu. Takže jsem to zakřikl. Po stisknutí F5 se stránka načetla, ale některé věci, např. ikonky příspěvků se dost dlouho načítaly. Nemůže to být způsobené nějakým problémem s připojením mezi mým počítačem a serverem? Že se to přeruší v nějaký blbý moment při odesílání požadavku?
Synchronizaci mám sice zapnutou, ale vlastně se mi to nemá s čím synchronizovat, takže se to spíš jen zálohuje do cloudu. VPN žádné nepoužívám ani jsem nepoužíval. Do nastavení SSL jsem nijak nehrabal, ani nevím, kde se to dělá a proč bych to dělal.
Na hovno je, že je to jedna z těch chyb, co se objevuje občas a zcela náhodně. Takže se to pokusím něčím spravit a pak se to třeba dozvím až zítra, že to nepomohlo. Nebo jak mám zjistit, jestli to v jiném prohlížeči funguje, aniž bych ho několik dní používal? U takových věcí se fakt skvěle dělá troubleshooting...

Edit: Opět už několikátý edit a bez té chyby. Ovšem pozor, teď se mi editace příspěvku načetla zcela bez CSS. Mně fakt přijde, že je to problém někde po cestě.