JarynekZ píše:Sem myslel, že chceš tu kategorii, abys sem mohl psát ty návrhy, ne, že ta kategorie je ten návrh
kevin365 píše:JarynekZ píše:Sem myslel, že chceš tu kategorii, abys sem mohl psát ty návrhy, ne, že ta kategorie je ten návrh
Teď přemýšlím, jestli ten návrh postnout nebo ne
JarynekZ píše:kevin365 píše:JarynekZ píše:Sem myslel, že chceš tu kategorii, abys sem mohl psát ty návrhy, ne, že ta kategorie je ten návrh
Teď přemýšlím, jestli ten návrh postnout nebo ne
Zamítnout/smazat se dá vždycky... Navíc bych mohl tajně vyhlásit odměnu 50 lamiček za přijatej návrh, že?
kevin365 píše:a taky na tom bude víc lidí závislých
DanDan píše:kevin365 píše:a taky na tom bude víc lidí závislých
Já nejsem závislý... Ale už bych mohl doprčic vyhrát!
DanDan píše:kevin365 píše:a taky na tom bude víc lidí závislých
Já nejsem závislý... Ale už bych mohl doprčic vyhrát!
kevin365 píše:Lamičky nebo Lamky?To je rozdíl! Ale ohledně toho bych třeba zvýšil max. počet losů! Bude se v tom točit víc Lamek a bude to zajímavější... a taky na tom bude víc lidí závislých
DanDan píše:Vždyť to fórum je dostatečně dobré, tak na co vylepšovat?
kevin365 píše:Můžu se zeptat proč není povolena příloha typu *.pdf? Zrovna jsem chtěl nahrát perfektní návod na výrobu foťáku, jenže je to v pdf, tak to nejdeA nešlo by ji případně povolit?
![]()
JarynekZ píše:Kvůli dostupnému místu na hostingu (250MB vč.db) by přílohy neměly být povoleny vůbec. Pokud je to možné, nahrej to na externí server (např. uloz.to) a hoď sem link.
P.S.: Obrázky zobrazované v příspěvcích jsou stahované z exterů přímo u tebe, zde na fóru sou jenom avatary, styly a obrázky styly využívané.
edit: až zde budu mít navíc 300, tak koupím premium účet, tam je prostor tuším 2GB, tak zde ty přílohy klidně povolím, ale teď si myslím, že by to nemuselo dopadnout dobře.
DanDan píše:Nevím, kam to vložit, tak se zeptám: Má tohle fórum nějaký RSS zdroj nejnovějších příspěvků?
Boomer píše:neda sa zvysit linit znakov v podpise? kde potom buden pisat autorov srackoidnych citacii?
Boomer píše:neda sa zvysit linit znakov v podpise? kde potom buden pisat autorov srackoidnych citacii?
Liger píše:Boomer píše:neda sa zvysit linit znakov v podpise? kde potom buden pisat autorov srackoidnych citacii?
On je nějaký limit? Já už ho mám dost dlouhý a zatím nic... Jo teď to vidím, 511 znaků. Tak zatím místo máš ne? Až nebude, tak bych to teprv řešil (Proč stahovat gatě, když brod je ještě daleko).
JarynekZ píše:Boomer píše:neda sa zvysit linit znakov v podpise? kde potom buden pisat autorov srackoidnych citacii?
Zdvojnásobeno
DanDan píše:Nevím, kam to vložit, tak se zeptám: Má tohle fórum nějaký RSS zdroj nejnovějších příspěvků?
Batrachus píše::idea: Možná by to chtělo udělat nějakej design, aby se podobal lamerovi - nejlépe v zelenobílé a bílooranžové verzi. I s nějakým tím odsazením zleva a zprava, zelenými odkazy a bílým reklamním pruhem.
Batrachus píše::idea: Možná by to chtělo udělat nějakej design, aby se podobal lamerovi - nejlépe v zelenobílé a bílooranžové verzi. I s nějakým tím odsazením zleva a zprava, zelenými odkazy a bílým reklamním pruhem.
JarynekZ píše:Batrachus píše::idea: Možná by to chtělo udělat nějakej design, aby se podobal lamerovi - nejlépe v zelenobílé a bílooranžové verzi. I s nějakým tím odsazením zleva a zprava, zelenými odkazy a bílým reklamním pruhem.
Do vzhledu rýpat nehodlám, mně tenhle vyhovuje a reklamní pruh tu už byl - po chvíli se zase odporoučel do patřičných míst, jelikož za 13500 zobrazení vydělal asi 10 korun.
Batrachus píše:JarynekZ píše:Batrachus píše::idea: Možná by to chtělo udělat nějakej design, aby se podobal lamerovi - nejlépe v zelenobílé a bílooranžové verzi. I s nějakým tím odsazením zleva a zprava, zelenými odkazy a bílým reklamním pruhem.
Do vzhledu rýpat nehodlám, mně tenhle vyhovuje a reklamní pruh tu už byl - po chvíli se zase odporoučel do patřičných míst, jelikož za 13500 zobrazení vydělal asi 10 korun.
Já mám na mysli ten webzdarmáckej.
Liger píše:Batrachus píše::idea: Možná by to chtělo udělat nějakej design, aby se podobal lamerovi - nejlépe v zelenobílé a bílooranžové verzi. I s nějakým tím odsazením zleva a zprava, zelenými odkazy a bílým reklamním pruhem.
Skoro to vypadá, že po dnešku nějakou náhradu za lamera budeme opravdu potřebovat...(http://www.lamer.cz/quote/50145#comment_204559)
Staga píše:Liger píše:Batrachus píše::idea: Možná by to chtělo udělat nějakej design, aby se podobal lamerovi - nejlépe v zelenobílé a bílooranžové verzi. I s nějakým tím odsazením zleva a zprava, zelenými odkazy a bílým reklamním pruhem.
Skoro to vypadá, že po dnešku nějakou náhradu za lamera budeme opravdu potřebovat...(http://www.lamer.cz/quote/50145#comment_204559)
Nakopat...
Jana píše:Staga píše:Liger píše:Skoro to vypadá, že po dnešku nějakou náhradu za lamera budeme opravdu potřebovat...(http://www.lamer.cz/quote/50145#comment_204559)
Nakopat...
koho?
Staga píše:Woodyho...
JarynekZ píše:Staga píše:Woodyho...
Abych pravdu řek, něco podobnýho sem už chvilku čekal (jednou se mu naše výstupy musely přestat líbit).
Liger píše:JarynekZ píše:Staga píše:Woodyho...
Abych pravdu řek, něco podobnýho sem už chvilku čekal (jednou se mu naše výstupy musely přestat líbit).
Hlavně mi to přijde jako jedno velké deja vu, tentokrát ovšem není omezené na členy řádu AID, takže zataženi do toho jsou prakticky všichni pravidelní diskutující...
Staga píše:Z členů AIDu ovšem po čase udělal adminy...
DanDan píše:Staga píše:Z členů AIDu ovšem po čase udělal adminy...
Aha, takže on nám teď vyhrožuje, a za měsíc z nás udělá adminy...
JarynekZ píše:Do toho bych já asi nešel, když vidím, co tam musí admini snášet, a to i přes to, že tam ty adminy (minimálně podle Ligera) začínám připomínat.
JarynekZ píše:Batrachus píše:Já mám na mysli ten webzdarmáckej.
No, vzhledem k tomu, že sme na Internet Centru...
nk8215 píše:JarynekZ píše:Batrachus píše:Já mám na mysli ten webzdarmáckej.
No, vzhledem k tomu, že sme na Internet Centru...
To je jak přijít do hospody, kde prodávaj Coca Colu a chtít 7Up (tenhle fail a následné ztrapnění jsem zažil na vlastní kůži) nebo do KFC a chtít BigMaca
JarynekZ píše:V sekci pro neregistrované sem rychlou odpověď manuálně vypnul... Už nevím proč, ale důvod sem měl. Když si nevzpomenu, zapnu.
Liger píše:JarynekZ píše:V sekci pro neregistrované sem rychlou odpověď manuálně vypnul... Už nevím proč, ale důvod sem měl. Když si nevzpomenu, zapnu.
Třeba, aby neodpovídali moc rychle?(a nedošlo tak k flamu?)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník