DanDan; píše:Dej ji mě! ~
DanDan; píše:Dej ji mě! ~
Araoth píše:No viděl jsem Štázino jméno v barvičce velmi podobné tomu nápisu o pravidlech v podpise...
Araoth píše:Může mi to někdo vysvětlit?
Araoth píše:Jenom bych chtěl říct, že nejvyhledávanější dotaz byl grif Araoth. (Za což bych dostal body taky já, protože grif tu není...)
Johny007 píše:Hmmm.... Nechcete sem nekdo hodit (idealne kompletni) statistiky? ~
JarynekZ píše:Strašně moc přístupů má 23.1. jako zdroj direct. První mě napadlo, jestli to nebyli ti boti, ale ti se tady motali několik dní před.
Johny007 píše:JarynekZ píše:Strašně moc přístupů má 23.1. jako zdroj direct. První mě napadlo, jestli to nebyli ti boti, ale ti se tady motali několik dní před.
Referrer? User agent? URL? Doba setrvani? JavaScript? ~
JarynekZ píše:Johny007 píše:JarynekZ píše:Strašně moc přístupů má 23.1. jako zdroj direct. První mě napadlo, jestli to nebyli ti boti, ale ti se tady motali několik dní před.
Referrer? User agent? URL? Doba setrvani? JavaScript? ~
170 návštěv
zdroje: direct (141), google (20), kecy.roumen.cz (3), mibbit (3), seznam (2), 10.5.50.1 (1)
prohlížeče: firefox (81), chrome (51), opera (26), opera mini (8), ie (4)
návštěvnící: noví (116), vracející se (54)
průměrná doba na webu kolem 19 hodin
66% návštěvníků se po návštěvě nevrátilo
návštěvnící za dobu návštěvi průměrně otevřeli něco přes 13 stránek
Jestli si z toho chceš vycucat víc (pokud to u google analytics vůbec jde), tak mi pošli svůj google účet a já ti otevřu přístup.
JarynekZ píše:Vyžaduje tato poznámka mou reakci, nebo si odpoví sám?
JarynekZ píše:Nějak sem zazdil PR uživatele měsíce, takže s mírným zpožděním je nejaktivnějším uživatelem vyskakujícím ve vyhledávačích... virbl prosím... Batrachus. Ten je ovšem zabanáněn, takže druhé místo obsadil... virbl prosím... Chňáchal... noták, mám dojem, že tenhle uživatel tady neexistuje (a zastoupení se, pane kapitáne, nepočítá), takže do třetice všeho dobrého... virbl naposled... Liger! Ve výčtu cen, které tímto vyhrál je luxusní kabelka z krokodýlí kůže, 2 lístky na koncert Michael Jackson: Alaska tour 2011 (kde budou speciálními hosty Kurt Cobain a Elvis Presley) a poukaz na 1 roční půjčení vozu Lamborghini Murcielago v plné výbavě a s CCS kartou, to vše doplněno o NE!!! CHŇÁCHALE, NECH TO! NEŽER TO! ... místo toho všeho získává výjimečnou cenu, neuvěřitelných 50L.
Přehled Google Analytics za měsíc únor standardně zde.
JarynekZ píše:PR uživatel měsíce: po pár batraších a chňáchalech (mimochodem 2. nejhledanější je "batrachus" a 3. je "chňáchal") to tentokrát vyhrává "trolejbusák DanDan" za 11. místo nejhledanějších klíčových slov. A ty slova se mi tentokrát zdají poněkud zmanipulované, ale to zatím nevadí. DanDanovi (případně některé z jeho částí) posílám... kolik to bylo? To je jedno, posílám 50L.
Jinak duben 2011 zde.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník