JarynekZ píše:Kde je netuším, na to mě příliš zaujal hned první odkaz, kterej to vyfluslo Ð
kp1. Đ@nĐ@n píše:Edit: Á, takže ono to při přejměnování vynuluje částku, kterou mám u sebe...
Liger píše:A teď mi řekni pravdu, to proháníš nějakým wypatlátorem, nebo ses tak fakt naučil "psát"?
Araoth píše:(Kdo mi jako první řekne co je to poslední písmenko za konstantu dostane +)
Staga píše:Araothe, tebe to neinfikuje, nebo to aspoň nebude mít takové fuj následky, nemůžeš si totiž změnit nick...
JarynekZ píše:Staga píše:Araothe, tebe to neinfikuje, nebo to aspoň nebude mít takové fuj následky, nemůžeš si totiž změnit nick...
sure?
Liger píše:Araoth píše:(Kdo mi jako první řekne co je to poslední písmenko za konstantu dostane +)
Nevadí, že jsem to vygooglil?
Spoiler: show
Staga píše:JarynekZ píše:Staga píše:Araothe, tebe to neinfikuje, nebo to aspoň nebude mít takové fuj následky, nemůžeš si totiž změnit nick...
sure?
Araoth píše:Liger píše:Araoth píše:(Kdo mi jako první řekne co je to poslední písmenko za konstantu dostane +)
Nevadí, že jsem to vygooglil?
Spoiler: show
Takhle mi kazit radost z toho, že by to třeba mohl někdo vědět z hlavyJako já, kterej jsem se teď jako vůl učil Biofyziku, abych ji v životě znovu nepoužil.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník