Liger píše:Počkat, to jako všechny stránky na wz.cz jsou teď označeny za nebezpečné? Vždyť tam jich je hromada...
DanDan; píše:Růžový skin odstraněn, pokud by po něm však někdo toužil, tak v Uživatelský panel -> Nastavení -> Vzhled fóra -> id_provalentina si ho může aktivovat.
Johny007 píše:Ona neni sranda vybrat dobrej prohlizec..
Moje oblibena Opera asi brzo chcipne a ja si nejspis budu muset dost pohrat s firefoxem..
SteGo_Saur_CZ píše:Lol tak když sem lezeš z IE
Zidane píše:O desítce mi ani nemluvte. Nevíte, jak se dá vypnout na seznamu ta jejich otravná reklama "stáhněte si IE 10 vylepšený o služby Seznam.cz"? To se pak můžu divit, odkud se berou blbánci zadávající adresy do vyhledávacího řádku, když i Seznam Firefox (jo, tuhle obludu si kdysi stáhl otec do PC) po najetí domovské stránky hodí kurzor do jejich vyhledávacího řádku, takže k "napsat google.cz, odentrovat, kliknout na první odkaz, co mi to najde a když nejde seznam, pláču, že nejde internet" vyloženě vybízí?
nk8215 píše:Tak seznamáci už k obrazu svýmu upravujou i IE? Hmmm, to jsou mi věci...(Ale uznávám, že je to možný, já u nich byl vždycky jenom z Firefoxu - a nachytat jsem se nedal, je to stejnej mechanismus jako různý ty lišty, co se cpou do instalátorů a když je člověk včas nezarazí, měněj domovskou stránku a kdovíco ještě.
Zidane píše:Udělat "seznam firefox" kterej když zapnete, tak kurzor najede do vyhledávacího řádku, čili pokud chcete na net a nechcete být pro chytré lidi za blbečky, musíte překlikávat...hrůza.
JarynekZ píše:Jenom by mě zajímalo, jak se dopočítává našeptávání (či jak se tomu nadává) adres. Párkrát jsem vlezl na ksichtoknihu a už mi to na f->Enter leze tam místo sem na fórum...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků