JarynekZ píše:Deset minutSe zas těším jak babka na důchod, i když beztak vyhraju kulový.

DanDan píše:Sakra, sakra, sakra!!!

Zidane píše:Editoval jsem příspěvek, trošku ho zkrátil a "Získal jste -0,60 Lamek za úpravu Vašeho příspěvku" - nešlo by to nějak upravit, abych v tomto případě "ztratil 0,60 Lamek"? Získat mínus je dosti kostrbaté

JarynekZ píše:Zidane píše:Neumím, proto jsem taky netušil, že to jak vidím nejde, inu zase jsem o něco chytřejší
Tak jde to... v tomhle jde všechno, co si vymyslíš, ale chce to sehnat kodéra, kterýmu, když už by chtěl zaplatit, budou stačit lamky a bude natolik schopnej, že to nerozmrví.

Liger píše:Získal jste mínus není nic oproti Vývěru z banky (už je opraven koukám), nebo Přišel jste o Lamek!!!

kevin365 píše:JarynekZ píše:Zidane píše:Neumím, proto jsem taky netušil, že to jak vidím nejde, inu zase jsem o něco chytřejší
Tak jde to... v tomhle jde všechno, co si vymyslíš, ale chce to sehnat kodéra, kterýmu, když už by chtěl zaplatit, budou stačit lamky a bude natolik schopnej, že to nerozmrví.
Tak o PHP bych něco věděl... Ale v phpBB jsem se nikdy nešťoural

JarynekZ píše:A troufneš si na to? Respektive, Zidane a Ligere, jsou to opravdu tak nepřechoditelný chyby?

JarynekZ píše:Deset minutSe zas těším jak babka na důchod, i když beztak vyhraju kulový.

Zidane píše:JarynekZ píše:Deset minutSe zas těším jak babka na důchod, i když beztak vyhraju kulový.
A pak budeš na výsledky čučet jak cikán když mu místo podpory dají lopatu

JarynekZ píše:Já ho kopnu. On mně vyžere jackpot, a když ho pak du očorknout, tak du zubama na chodník...

DanDan píše:Hele, nemá to nějakou funkci, že to adminům nehodí €jackpot€?

kevin365 píše:Já vyhrál Jackpot! Jinxymoje já vyhrál Jackpot!![]()
![]()
![]()
![]()
P.S.: Jo, chlubím se.

DanDan píše:kevin365 píše:Já vyhrál Jackpot! Jinxymoje já vyhrál Jackpot!![]()
![]()
![]()
![]()
Tak aspoň poděkuj...![]()
![]()

JarynekZ píše:Já ho kopnu. On mně vyžere jackpot, a když ho pak du očorknout, tak du zubama na chodník...

kevin365 píše:DanDan píše:kevin365 píše:Já vyhrál Jackpot! Jinxymoje já vyhrál Jackpot!![]()
![]()
![]()
![]()
Tak aspoň poděkuj...![]()
![]()
Promiň, děkuju! Děkuju Jinxy!![]()
![]()
Nebo komu jsem měl děkovat?

JarynekZ píše:Nám všem, co sme tam do toho ty prachy narvali.

kevin365 píše:Joo, co jsem se chtěl zeptat... nešlo by udělat, že by se za Lamky něco kupovalo? Protože takhle jsou prakticky k ničemu, že jo.. Že by se za ně kupovaly nějaký blbosti jako hodnost, nebo já nevim co, prostě cokoliv.. aby byly užitečný![]()

Liger píše:kevin365 píše:Joo, co jsem se chtěl zeptat... nešlo by udělat, že by se za Lamky něco kupovalo? Protože takhle jsou prakticky k ničemu, že jo.. Že by se za ně kupovaly nějaký blbosti jako hodnost, nebo já nevim co, prostě cokoliv.. aby byly užitečný![]()
A nechceš rovou udělat, aby se Lamky daly směnit za skutečné peníze?

kevin365 píše:Joo, co jsem se chtěl zeptat... nešlo by udělat, že by se za Lamky něco kupovalo? Protože takhle jsou prakticky k ničemu, že jo.. Že by se za ně kupovaly nějaký blbosti jako hodnost, nebo já nevim co, prostě cokoliv.. aby byly užitečný![]()

JarynekZ píše:Jestli přibudou ještě další pluginy, tak třeba oprávnění je používat...

Liger píše:A nechceš rovou udělat, aby se Lamky daly směnit za skutečné peníze?

kevin365 píše:Ne, úplatek jsem fakt nemyslelA vůbec, to je hrozný, vy jste oba zkorumpovaní jak politici!

DanDan píše:kevin365 píše:Ne, úplatek jsem fakt nemyslelA vůbec, to je hrozný, vy jste oba zkorumpovaní jak politici!
Sakra, chtěl jsem napsat oplatek, né úplatek... Fakt si myslíš, že by tu byly (a budou) nějaké úplatky?

Liger píše:JarynekZ píše:Jestli přibudou ještě další pluginy, tak třeba oprávnění je používat...
Mám takový dotaz, jelikož tomuhle zase tolik nerozumím, ale není to fórum pomalejší kvůli těm pluginům? Já jenom jestli jo, tak aby se to nějak nepřehánělo

DanDan píše:kevin365 píše:Ne, úplatek jsem fakt nemyslelA vůbec, to je hrozný, vy jste oba zkorumpovaní jak politici!
Sakra, chtěl jsem napsat oplatek, né úplatek... Fakt si myslíš, že by tu byly (a budou) nějaké úplatky?

kevin365 píše:DanDan píše:kevin365 píše:Ne, úplatek jsem fakt nemyslelA vůbec, to je hrozný, vy jste oba zkorumpovaní jak politici!
Jo, myslím, že jste schopní udělat kvůli Lamkám cokoliv

JarynekZ píše:Jestli míříš na Snowyho hodnost, tu si poctivě vyhrál (ale je pravda, že lamky v tom hrály celkem podstatnou roli).

kevin365 píše:JarynekZ píše:Jestli míříš na Snowyho hodnost, tu si poctivě vyhrál (ale je pravda, že lamky v tom hrály celkem podstatnou roli).
Nenarážel jsem na nic, takže jsem se teď dozvěděl něco novýho.. Takže nějaká aférka se Snowym jo?To "koťátko" je ta hodnost? Tak tu nechci ani zadarmo
![]()
edit: To bylo určitě za to, že vymyslel název měny, že jo?

PIL píše:Člověk se tu píše s recenzemi a čeká za to nějaké uznání! A? A nula k nule přijde a zavolá: "žádná aura, voe!" Nevděčníci jedni!![]()
edit: Jo ták- já je sem nějak včera zapomněl dodat, pravda?

PIL píše:Člověk se tu píše s recenzemi a čeká za to nějaké uznání! A? A nula k nule přijde a zavolá: "žádná aura, voe!" Nevděčníci jedni!![]()
edit: Jo ták- já je sem nějak včera zapomněl dodat, pravda?

JarynekZ píše: A já si říkal, že zde přece někde něco mělo být...

JarynekZ píše:Boomere, ty sviňo, to ti nestačí jednou, to mě musíš okrádat dvakrát hnedka po sobě?

PIL píše:Vysvětlení (pro opravdu pomalé, kdyby se náhodou nějaký vyskytl): Ze včerejšího večera mám drobné okno

JarynekZ píše:PIL píše:Vysvětlení (pro opravdu pomalé, kdyby se náhodou nějaký vyskytl): Ze včerejšího večera mám drobné okno
Přiznej se, ty jsi pil!

JarynekZ píše:PIL píše:Vysvětlení (pro opravdu pomalé, kdyby se náhodou nějaký vyskytl): Ze včerejšího večera mám drobné okno
Přiznej se, ty jsi pil!

PIL píše:JarynekZ píše:PIL píše:Vysvětlení (pro opravdu pomalé, kdyby se náhodou nějaký vyskytl): Ze včerejšího večera mám drobné okno
Přiznej se, ty jsi pil!
Kdyby jen pil- Bublina (údajně) zcela náhodně vyčmuchal jisté soukromé a ilegální políčko. Načež se jej jako správný povinnosti dbalý občan rozhodl zkonfiskovat. Kdyby se to prokeclo někam dál, myslím, že už bych kamaráda Bublinu nikdy neviděl- pravděpodobně by sloužil jako hnojivo onoho políčka. Ale včera nám to kupodivu bylo nějak docela jedno

JarynekZ píše: Takže nejsi jen pil... Jinak já bych asi radši zůstal jen u toho pití, činnostem, který se dají dělat na ilegálních políčcích jsem nikdy nepropadl.

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník