Batrachus píše:TinEye se asi počítá jako podvod, co? Je to z filmu Sherlock Holmes 2.

Liger píše:Batrachus píše:TinEye se asi počítá jako podvod, co? Je to z filmu Sherlock Holmes 2.
Já jsem zase nevydržel a hodil to do Googlu, i když to normálně nedělám. Ale neodvážil jsem se sem napsat odpověď.

JarynekZ píše:Dr. House? Nějakej doktor to bude, to poznám...
Liger píše:Já se zatím snažím marně přijít na to, co to sakra na tom obrázku vůbec je.
JarynekZ píše:Zcela vážně myšleno bych si troufl říct akorát to, že to podle mě pochází z Británie, když ten chlap vlevo z té trojice vypadá jak policajt... To co tam roste mi připadá jako obří pytlík od popcornu, takže podle toho se řídit nebudu, ale jestli je to fakt z GB, tak bych ze seznamu vycucl zábavné seriály, vyřadil ty, které se neodehrávají na Zemi, ze zbytku pak jeden náhodně vytasil ven. Malá Velká Británie?
Zábavné seriály - je to říznuté britským humorem, ale zábava není primární prvek... Neodehrávající se na Zemi - na Zemi se to odehrává jenom ze začátku, pak by to totiž byla nuda (nevím, jestli by se vám líbilo čučet na poletující kousky Země, ale mně tedy ne ~)... Malá Velká Británie - ne-e...

V tom případě střelím úplně od boku, aniž bych věděl, jestli existovala i jiná verze - Stopařův průvodce po Galaxii?DanDan; píše:(nevím, jestli by se vám líbilo čučet na poletující kousky Země, ale mně tedy ne ~)

Hyper SteveTR píše:Liger píše:tento film: http://www.imdb.com/title/tt0436395/.
To není film, ale videohra

Hyper SteveTR píše:Já bych věděl, ale nechám to SteGovi. ~

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník