Hmmm, tak se teda taky zapojím, nějak nemám takhle na večer co dělat...

Na lamera jsem se dostal, když mě na něj upozornil spolužák, a to v časech dávných pradávných, kdy vy jste se flákali na vtipkách...

Byly to časy, kdy se ještě ani k hláškám komenty přidávát nedaly, ba dokonce ani účet člověk založený nemusel mít. Takhle jsem pasivně zažil i počátky komentování a pokračoval jsem v pasivitě po dlouhou dobu, dokud nepřišla citace
http://www.lamer.cz/quote/17414#comment_11307 a já poprvé neokomentoval. Nemohl jsem to přece nechat Mechovákům jen tak projít...

Poté začala doba občasného komentování, kdy kolem mě proletěly různé módní vlny - FAKE, Gumový medvídek, AID a po zrušení AIDu vlastně jeho pokračování, jenom bez toho kultu... Nyní se vezeme, díky pravidlům omezující diskuze a asi menší auře strachu po banech, na vlně mlčení, a případného nadávání nad pochybnou kvalitou hlášky, výjimečně okeřeněnou starým známým okopírováním hlášky s menší uprávou obsahující mínus

Za celou svou dobu se mi podařilo vyhnout velkým flamům (protože jsem vždycky nebyl doma) a tak i BAN vlnám - i když jsem byl novicem řádu BAN. A to až do chvíle, kdy mi hráblo z jednoho fakt náročného týdne a udělal jsem to co jsem neměl... Týden banu mě ale naučil, a těď spokojeně komentuju dál. I když já nikdy moc na komentování nebyl - v podstatě jsem uživatel, který se spíše kouká, a vlastně ani neplusuje/nemínusuje a sem tam hodí komentář... Váš Araoth, uživatel 0.432.1.351.40 (A špekáčky 1.0.0.7.0)
A jestli jsem neumřel, tak šťastně spamuju lamilide i lamera dodnes...