Zidaneho Ban

Týkající se serveru, k němuž bylo vytvořeno původní "Lamerovo fórum".
Pravidla fóra
Máte-li nějaké téma k diskusi, nebojte se jej založit. Z hlediska přehlednosti je lepší 10 témat po 5 příspěvcích, než 3 témata o 1500 příspěvcích.

Vedení Lamích lidí nezodpovídá za vznik případných hnutí/sekt/řádů, ev. za obrácení jedinců proti adminům na serveru lamer.cz.

Patron sekce: Jana

Re: Zidaneho Ban

Příspěvekod Araoth » ned 19. čer 2011 19:10:52

Ptolemaios píše:Eriq: neviděl jsem sice konkrétní situaci, ale jak zde bylo psáno, tak:

"Zidane byl zabanován. Chcete vědět víc?" a odkaz sem.

nepovažuji (já osobně) ani za reklamu, ani za VYVOLÁVÁNÍ OT, ale za jeho PŘESMĚROVÁNÍ SEM.. tak jak to chápeš ty, to by musel mít v podpisu něco, co nevysvětluje situaci Zidana (tedy třeba jen ta první věta).. PAK TEPRVE by se ostatní ptali, kdože byl ten Zidane a co s ním je.. takhle jenom POSKYTUJE MOŽNOST SE K TOMU VYJÁDŘIT JINDE NEŽ U VÁS..

(stačí ti přečíst si jenom ty zvýrazněný slova, to už si snad dohromady dáš a pochopíš mě, jak to myslím.. potom teprve se můžeme bavit dál, protože mám dojem, že já tě chápu, zato ty mě vůbec ne :D )

A co třeba, když se rozjede diskuze o tom, které auto je lepší, hodit odkaz na auto-moto forum, aby se zamezilo off-topicu. Taky by ti taky nepřišlo jako reklama? :-) To by se to tam pak asi pěkně rozjelo... :D
Dvakrát ženatý, jedenkrát otec. Cévní instalatér ve městě perníku.
ObrázekObrázek
Araoth
Chlív LL

Cash on hand: 7,814.50
Bank: 0.00
Aura: 140

Příspěvekod Staga » ned 19. čer 2011 19:11:42

Araoth píše:
Staga píše:Araoth s tím neradikálním názorem není sám. Já se taky nestačím divit, jak to tady rozmazáváte...

Postav se za mě! Uchráním tě před kamenováním! :D
http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/01420/Riot-police-shield_1420403i.jpg

Dík. Plyšule, nástup zpět do služby! :D
Hrdý vůdce skupiny Spamerů. Spamu ZDAR!
Pravidla fóra - neznalost neomlouvá
Staga
Superlama

Cash on hand: 26,433.00
Bank: 24,494,462.04
Aura: 72

Příspěvekod Araoth » ned 19. čer 2011 19:13:44

Ptolemaios píše:kurva, já snad píšu hebrejsky nebo jsem to napsal tak nepochopitelně? podle mě prostě Araoth ne, že nevidí situaci radikálně jako ostatní, on to nevidí vůbec a vyjádření jako že "se snaží zamezit off-topic", a kdyby si kurva přečetl to, co bylo napsaný, tak by zjistil, že v podpisu byla PREVENCE OT a ne to, co jsem napsal ve svém minulém postu výše Eriq-ovi..

Na smazání Snakova podpisu už jsem reagoval - reklama. Možná to vidíš jako zamezení off-topicu, ale je fakt, že od doby, kdy se tahle kauza začla řešit a objevil se na lamerovi sem tam nějaký odkaz sem, tak tu stoupla návštěvnost o 50-60 procent... Myslíš tedy, že to tak nemůže majitel serveru, který vydělává pouze na reklamě, nemá právo omezovat? :-/
ObrázekObrázek
Araoth
Chlív LL

Příspěvekod Mikeczcz » ned 19. čer 2011 19:18:43

Jana píše:Prosím, klid v mém subfóru! ~

+1
Mikeczcz
Lamík

Cash on hand: 0.00
Bank: 297,460.45
Aura: 1

Příspěvekod Zidane » ned 19. čer 2011 19:21:13

Lërra píše:A taky je zajímavé, že donedávna na důvod Zidanova banu admini odpovídali: "Zeptejte se jeho." Najednou se ale musíme ptát adminů...

To je jasné. Kdyby se ptali mne, dovědí se můj názor, který je diametrálně odlišný od toho adminského a to nechtějí riskovat.

K poplatkům ve zdravotnictví - já bych s nimi souhlasil, pokud by byly za NADSTANDARD, tedy za něco, co nemusím mít. Chceš jednolůžák? Televizi, lednici, mikrovlnku, přípojku na internet, návštěvy i mimo návštěvní dobu? Máš možnost, ale stojí to tolik a tolik na den. To beru. Ale za samotné léčení by být neměly. Vemte to takhle - někdo mě přepadne, zmlátí, já skončím ve špitále a mám za to ještě platit? A advokát mi maximálně řekne "zažalujte toho, kdo vám to udělal"? S tím, že pokud ho policie nechytí, můžu si stěžovat akorát na lampárně? Ale dosti OT, akorát bych se naštval. Poplatky ve zdravotnictví ano, ale za nadstandard, ne za standard. Tečka.
Obrázek
Dze še robi- nezavadzam.
Kdo víno má a nepije, kdo hrozny má a nejí je, kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá, na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl.
Zidane
Chlív LL

Cash on hand: 3,105.00
Bank: 462,939.96
Aura: 25

Příspěvekod Liger » ned 19. čer 2011 19:22:47

Eriq píše:
Ptolemaios píše:...právě SEM chce někdo DO PRDELE přesměrovat VÁŠ OFF-TOPIC...

To mám jako poděkovat člověku, co má v podpisu odkaz sem, že lamera zbavuje off topicu, který SÁM svým avatarem nebo podpisem generuje? He? (© Maranov) Nebylo by rozumnější odstranit zdroj off topicu než se takhle cyklit?

Já mám jenom dojem, že off-topic na tohle téma se začal generovat úplně automaticky samotným zabanováním Zidana. Copak se tam neobjevovaly příspěvky typu "Kde je Zidane?" "Už si Zidane přečetl tuhle citaci s těma hrubkama?" "Kdyby to viděl Zidane..." a na to samozřejmě nabalující se vysvětlující komentáře, některé s odkazem sem, nebo naopak když se o něm někdo zmínil, tak se druhý zeptal, proč se tu neukázal atd.? A čím rychleji jste je mazali, tím byla menší pravděpodobnost, že si je někdo přečetl a tudíž tím větší pravděpodobnost, že se na to někdo za chvíli zeptá zas...

edit: ááá, přehlídl jsem novou stránku. Poplatky sem radši nepleťte, hádek už je tu dost i tak...
Obrázek
The ships hung in the sky in much the same way that bricks don't.
Pravidla lamího fórumpisu
Liger
Moderátor

Cash on hand: 18,444.75
Bank: 17,288,681.25
Aura: 167

Příspěvekod Zidane » ned 19. čer 2011 19:23:57

Araoth píše:
Na smazání Snakova podpisu už jsem reagoval - reklama. Možná to vidíš jako zamezení off-topicu, ale je fakt, že od doby, kdy se tahle kauza začla řešit a objevil se na lamerovi sem tam nějaký odkaz sem, tak tu stoupla návštěvnost o 50-60 procent... Myslíš tedy, že to tak nemůže majitel serveru, který vydělává pouze na reklamě, nemá právo omezovat? :-/

Takže jediné řešení vymyslela Deneb - napsat do podpisu něco ve stylu "kdo chcete vědět víc, pošlete mi mail" a sdělit tazateli odkaz sem mailem?

A Eriqu, Liger má pravdu. Pokud se někdo zeptá, co chceš dělat, pokud mu chceš odpovědět? Řešení ala Deneb? Nebo přijde adminům nejlepší dotazy na toto téma potírat s tím, že lidi se časem ptát přestanou, když uviděj, že nedostali odpověď a příspěvek zmizel, čili není vítaný? Nepřestanou, spíš začnou být zvědaví, co na tom vedení tak vadí a just si to budou chtít zjistit.
Naposledy upravil Zidane dne ned 19. čer 2011 19:26:58, celkově upraveno 1
Obrázek
Dze še robi- nezavadzam.
Kdo víno má a nepije, kdo hrozny má a nejí je, kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá, na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl.
Zidane
Chlív LL

Příspěvekod Ptolemaios » ned 19. čer 2011 19:25:19

Araothe, ty se proti mě nějak činíš :D

ten příklad s autama.. nepochopili jsme se :) já teď mluvím o Zidanovi jako o součásti Lamera.. nějaká diskuze ikdyby byla o šutrech a vedl tam odkaz na šutr-forum, tak je to úplně jedno, protože to je běžný OT z diskuze.. dokud prostě Lamer nemá vlastní forum (a že IRC využívá málo lidí k těmto účelům u Lamera), tak to prostě jinde řešit nejde.. a jestliže admini zamezí i přístupu sem (jako informace, co se vlastně stalo, a i admini tu mají pokud vím možnost se k tomu vyjádřit, takže si návštěvník přečte názory z obou stran), tak to prostě je cenzura jako prase a ne zamezování reklamy..
kdyby měl v podpise normálně "lamí fórum - choďte sem!!!" tak jo, je to reklama.. ale tohle konkrétně je přesměrování na diskuzi o tom, co se stalo, jinde než na Lamerovi, kde je OT nežádoucí

chápeš mě konečně? :)
Ptolemaios
Chlív LL

Cash on hand: -723.80
Bank: 38,834,892.13
Aura: 63

Příspěvekod Araoth » ned 19. čer 2011 19:25:45

Zidane píše:
Lërra píše:A taky je zajímavé, že donedávna na důvod Zidanova banu admini odpovídali: "Zeptejte se jeho." Najednou se ale musíme ptát adminů...

To je jasné. Kdyby se ptali mne, dovědí se můj názor, který je diametrálně odlišný od toho adminského a to nechtějí riskovat.

K poplatkům ve zdravotnictví - já bych s nimi souhlasil, pokud by byly za NADSTANDARD, tedy za něco, co nemusím mít. Chceš jednolůžák? Televizi, lednici, mikrovlnku, přípojku na internet, návštěvy i mimo návštěvní dobu? Máš možnost, ale stojí to tolik a tolik na den. To beru. Ale za samotné léčení by být neměly. Vemte to takhle - někdo mě přepadne, zmlátí, já skončím ve špitále a mám za to ještě platit? A advokát mi maximálně řekne "zažalujte toho, kdo vám to udělal"? S tím, že pokud ho policie nechytí, můžu si stěžovat akorát na lampárně? Ale dosti OT, akorát bych se naštval. Poplatky ve zdravotnictví ano, ale za nadstandard, ne za standard. Tečka.

Podle mě by tyhle poplatky dost otevřely trh novým soukromým zdravotním pojišťovnám, které by ti mohli nabídnout proplácení těchto poplatků. Proto s tím souhlasím. Protože bude větší konkurence na trhu zdravotních pojišťoven - tím lépe pro pacienta. Navíc ty poplatky půjdou do zdravotnictví, které je na tom v současné době finančně bídně, protože náš zdravotní systém je vůči všem vyspělým státům velmi štědrý a tudíž velmi, velmi ztrátový. (Mimochodem sociální také.) Potom se nedivme, že na tom jsou doktoři platově tak, jak jsou, přestože si podle mě za svoje schopnosti ocenit zaslouží...
ObrázekObrázek
Araoth
Chlív LL

Příspěvekod Araoth » ned 19. čer 2011 19:31:07

Ptolemaios píše:Araothe, ty se proti mě nějak činíš :D

ten příklad s autama.. nepochopili jsme se :) já teď mluvím o Zidanovi jako o součásti Lamera.. nějaká diskuze ikdyby byla o šutrech a vedl tam odkaz na šutr-forum, tak je to úplně jedno, protože to je běžný OT z diskuze.. dokud prostě Lamer nemá vlastní forum (a že IRC využívá málo lidí k těmto účelům u Lamera), tak to prostě jinde řešit nejde.. a jestliže admini zamezí i přístupu sem (jako informace, co se vlastně stalo, a i admini tu mají pokud vím možnost se k tomu vyjádřit, takže si návštěvník přečte názory z obou stran), tak to prostě je cenzura jako prase a ne zamezování reklamy..
kdyby měl v podpise normálně "lamí fórum - choďte sem!!!" tak jo, je to reklama.. ale tohle konkrétně je přesměrování na diskuzi o tom, co se stalo, jinde než na Lamerovi, kde je OT nežádoucí

chápeš mě konečně? :)

Já tě chápu celou dobu. Problém je, že tady nenajdeš vyjádření obou stran, protože sem zas odmítají chodit admini řešit interní záležitosti. Věřím, že když se na mailu zeptáš, dostaneš věcné vyjádření k tomu co a jak se stalo. Nemyslím si, že by byli nějak přímo proti Zidanovi. A to, že se tady řeší záležitosti lamera je dáno jenom tím, že toto fórum vzniklo skupinou lidí, co se na lamerovi potkalo. Prostě - chápu, proč v tom admini vidí reklamu, a tak chápu proč ty odkazy mažou. Pokud chce kdokoliv vědět o banu, tak na titulní stránce jsou uvedeny kontakty - jak mail, tak irc. I když bych byl taky rád, aby se to řešilo tady, tak dokud se k tomu tady nebudou chtít oficiálně vyjadřovat admini, tak to nevyjde. Cenzura je prostě podle mě velmi silné slovo...
ObrázekObrázek
Araoth
Chlív LL

Příspěvekod Liger » ned 19. čer 2011 19:32:58

Áááá, poplatky řešit jinde, hned! :twisted:

edit: Araoth se jich nějak podezřele moc zastává, nechce být taky admin? :D
Obrázek
Liger
Moderátor

Příspěvekod Zidane » ned 19. čer 2011 19:33:15

Tak mě napadlo jedno - není v profilu každého uživatele kolonka pro WWW stránky? Tím pádem odkaz sem nemůže být v profilech reklama, když tam je na to kolonka, takže vrazit si odkaz na LL do profilu a lidi odkazovat stylem "viz link v profilu" by vadit nemělo - nebo by vadilo i tohle?
Obrázek
Dze še robi- nezavadzam.
Zidane
Chlív LL

Příspěvekod Araoth » ned 19. čer 2011 19:35:16

To by hádám mohla být taková klička, která by mohla projít.
ObrázekObrázek
Araoth
Chlív LL

Příspěvekod Queller » ned 19. čer 2011 19:36:04

Araoth píše: Věřím, že když se na mailu zeptáš, dostaneš věcné vyjádření k tomu co a jak se stalo. Nemyslím si, že by byli nějak přímo proti Zidanovi.

To si já zrovna nemyslím, mě docela odpálkovali. A to jsem se (snad) ptal docela slušně. A právě z příčin mého banu mám prostě pocit, že proti Zidanovi přímo jsou.
Elaine blath, Feainnewedd
Dearme aen a'cáelme tedd
Eigean evelienn deireádh
Que'n esse, va en esseáth
Feainnewedd, elaine blath!

Účastník velké loupeže.
Queller
Lamík

Cash on hand: 9.10
Bank: 704,086.80

Příspěvekod Ptolemaios » ned 19. čer 2011 19:36:18

Araothe, ty ale nepočítáš s inteligencí většiny lidí navštěvujících Lamera :) co si budem povídat, každej z těch, kteří píšou do diskuze určitě nebude místo toho hned psát adminům (navíc by to mohli vnímat jako silně jednostrannou záležitost, protože se jim dostane názoru jen adminů a ne Zidaneho nebo jiného uživatele)..

proto bych tohle vlákno rozhodně nebral jako reklamu, ale jako objektivně-vysvětlovací topic, co, jak, kdy, kde, proč, komu se něco stalo..

Zidane: podle mě každopádně, dyť LL je přece externí forum, a externí forum = reklama (nebo na co to svedem teďka? :lol: )

piča odešle se mi to konečně??
Ptolemaios
Chlív LL

Cash on hand: -723.80
Bank: 38,834,892.13
Aura: 63

Příspěvekod Araoth » ned 19. čer 2011 19:37:02

Queller píše:
Araoth píše: Věřím, že když se na mailu zeptáš, dostaneš věcné vyjádření k tomu co a jak se stalo. Nemyslím si, že by byli nějak přímo proti Zidanovi.

To si já zrovna nemyslím, mě docela odpálkovali. A to jsem se (snad) ptal docela slušně. A právě z příčin mého banu mám prostě pocit, že proti Zidanovi přímo jsou.

Tak to potom asi záleží na osobních zkušenostech, jaké kdo má s admin teamem.
ObrázekObrázek
Araoth
Chlív LL

Příspěvekod Araoth » ned 19. čer 2011 19:38:57

Ptolemaios píše:...proto bych tohle vlákno rozhodně nebral jako reklamu, ale jako objektivně-vysvětlovací topic, co, jak, kdy, kde, proč, komu se něco stalo..

Vidíš a tady je zakopanej pes, každej bereme reklamu jinak a obávám se, že admini lamera mají v tomhle stejný názor jako já... ;-)
ObrázekObrázek
Araoth
Chlív LL

Příspěvekod Staga » ned 19. čer 2011 19:43:29

Zidane píše:Tak mě napadlo jedno - není v profilu každého uživatele kolonka pro WWW stránky? Tím pádem odkaz sem nemůže být v profilech reklama, když tam je na to kolonka, takže vrazit si odkaz na LL do profilu a lidi odkazovat stylem "viz link v profilu" by vadit nemělo - nebo by vadilo i tohle?

A víš, že tohle mě napadlo taky? Jenže tam nic takovýho není.
Hrdý vůdce skupiny Spamerů. Spamu ZDAR!
Pravidla fóra - neznalost neomlouvá
Staga
Superlama

Cash on hand: 26,433.00
Bank: 24,494,462.04
Aura: 72

Příspěvekod Zidane » ned 19. čer 2011 19:44:35

Jedno z mála fór, kde to není, na většině fór to mají.
Obrázek
Dze še robi- nezavadzam.
Zidane
Chlív LL

Příspěvekod Daremyth » ned 19. čer 2011 19:45:33

Staga píše:
Zidane píše:Tak mě napadlo jedno - není v profilu každého uživatele kolonka pro WWW stránky? Tím pádem odkaz sem nemůže být v profilech reklama, když tam je na to kolonka, takže vrazit si odkaz na LL do profilu a lidi odkazovat stylem "viz link v profilu" by vadit nemělo - nebo by vadilo i tohle?

A víš, že tohle mě napadlo taky? Jenže tam nic takovýho není.

Je tam uživatelské jméno na Twitteru nebo na Facebooku :twisted:
Daremyth
Lamátko

Cash on hand: 40.50
Bank: 1.10

Příspěvekod Araoth » ned 19. čer 2011 19:47:21

Zidane píše:Jedno z mála fór, kde to není, na většině fór to mají.

Ano... na fórech to je, tady to je taky... Ale lamer není fórum. ;-)
ObrázekObrázek
Araoth
Chlív LL

Příspěvekod Elik.7 » ned 19. čer 2011 20:00:28

Snake píše:Záměr adminů je jasný - Zidane je nevhodné téma a pokud to jde, cenzuruje se. Popravdě jsem ty diskuse na téma "lamer jde do sraček" nikdy nebral moc vážně, vnímal jsem to jako kombinaci selektivní paměti a zvýšení návštěvnosti malých frikulínů, ale teď vidím, že se vážně s lamerem něco stalo. Pár let zpátky to dělal "Woody a spol." pro pobavení sebe a okolí, teď je to zvyšování návštěvnosti za každou cenu. Ať za to inkasuje kdo chce kolik chce, ale cenzura? Tak kde jsme?

Omlouvám se za tenhle výblitek, ale měl jsem potřebu to někam napsat.

to není výblitek, mluvíš mi naprosto z duše. Co se OT týče, příspěvek, který odkazuje na Zidanovu filosofii, je hned smazán. A příspěvky, kde někdo nesouhlasí s tím, že diskutující jsou přehnaně přísní a kvůli každé chybě se hned čertí, jsou ponechány. Nebo OT typu : "já jsem pokémon, puste mě na ně" tam stále visí...

Asi už jsem prostě stará na puberťácké tlachy a jejich neustálé mínusování...
Elik.7
Lamátko

Cash on hand: 52.20
Aura: 0

Příspěvekod Zidane » ned 19. čer 2011 20:04:50

Když už jsme u kliček... podpisy se mažou, pokud produkují OT. Ale kdyby admini vrazili odkaz na LL mně do podpisu a na otázky "kam zmizel Zidane" by se odpovídalo odkazem na můj profil...to by snad i mohlo projít. V diskusi se ten podpis objevovat nebude, vy byste odkazovali JEN na profil na lameru, nikoliv mimo lamera... teď jen jestli by to prošlo přes adminy - do detailu by to sice BYLA externí reklama v podpisu, ale vždyť by se ten podpis nikde v diskusi neobjevoval, když mám ban, inu tady záleží na posouzení.
Obrázek
Dze še robi- nezavadzam.
Zidane
Chlív LL

Příspěvekod Liger » ned 19. čer 2011 20:07:54

Zidane: mám dojem, že tady byla citace mailu, kde oni samo navrhovali, že když je o to požádáš, tak tam do profilu něco dají, jestli jsem to pochopil dobře a jestli tím byl myšlen odkaz sem, to netuším...
Obrázek
Liger
Moderátor

Příspěvekod Araoth » ned 19. čer 2011 20:09:13

To už může dát někdo odkaz do "informace o mě" a může odkazovat, že víc informací o tobě zjistí, když si rozkliknou profil. (Nebo vy radši heslo:"Nač to dělat jednoduše, když to jde složitě? ;-)"
ObrázekObrázek
Araoth
Chlív LL

Příspěvekod Liger » ned 19. čer 2011 20:11:09

Zidane:
Mikeczcz píše:Ještě pročítám ty maily ze včerejška a to je perla vedle perly...
To, že má Zidane na lamer.cz kamarády, chápeme, a jak již bylo řečeno, informaci o banu jim klidně dáme. Doplnili bychom Zidanovi do profilu i kontakty, pokud by o to požádal, aby o své příznivce nepřišel.
Žádnou takovou aktivitu však neprojevil.

ovšem nevím, jak si ty "kontakty" mám vyložit...
Obrázek
Liger
Moderátor

Příspěvekod Zidane » ned 19. čer 2011 20:18:54

Zřejmě ICQ a podobné.
Obrázek
Dze še robi- nezavadzam.
Zidane
Chlív LL

Příspěvekod Mikeczcz » ned 19. čer 2011 20:21:32

Zidane píše:Když už jsme u kliček... podpisy se mažou, pokud produkují OT. Ale kdyby admini vrazili odkaz na LL mně do podpisu a na otázky "kam zmizel Zidane" by se odpovídalo odkazem na můj profil...to by snad i mohlo projít. V diskusi se ten podpis objevovat nebude, vy byste odkazovali JEN na profil na lameru, nikoliv mimo lamera... teď jen jestli by to prošlo přes adminy - do detailu by to sice BYLA externí reklama v podpisu, ale vždyť by se ten podpis nikde v diskusi neobjevoval, když mám ban, inu tady záleží na posouzení.

jde zase o to, že všechny otázky týkající se tebe jsou posouzeny jako OT a mazány (pořád to vidím jako silnou předpojatost ze strany adminstva), takže pes je zakopaný v tom, že je problém ty uživatele kamkoliv odkázat, ať je to kam chce ...
EDIT: protože se mazaly i příspěvky typu:"Kde je Zidane", přestože o LL tam nebyla ani zmínka ;)
Mikeczcz
Lamík

Příspěvekod Liger » ned 19. čer 2011 20:47:33

No to je právě ono. Lidi se na to budou furt dokola ptát, protože se to furt maže. Jejich taktika asi je, mazat to tak dlouho, až na to ostatní zapomenou, jenže asi nepočítali s takovým kultem osobnosti, takže je logické, že je teď podpisy a avatary štvou, protože jednak se kvůli nim tak rychle nezapomene a jednak se to nedá posoudit jako porušení pravidel (s výjimkou odkazu na LL), takže si aspoň vymysleli pseudopravidlo o avatarech a podpisech generujících OT, které zní samo o sobě dost absurdně...
Obrázek
Liger
Moderátor

Příspěvekod Mikeczcz » ned 19. čer 2011 21:10:28

i to že odkazy na LL berou jako reklamu je dost podivné, protože linků na extrerní weby je v diskuzích požehnaně, takže v tom vidím další persekuci :P
Mikeczcz
Lamík

Příspěvekod Lërra » ned 19. čer 2011 21:34:57

Co se mě týče, já v tomhle vyčerpala svoje možnosti.

Dneska jsem si změnila podpis, pokud se mi někdo rozhodne napsat, uvádím jednak oficiální důvod, jednak odkaz sem na fórum.
Vyjednávat s adminama podle mě nemá cenu.
Originální tuleň z jezera Saimaa.

Složení: 70% patriotismu ke špatnému národu, 17% gramatického nacismu, 9% modré vlny, 3% bílé vlny, 1% zvrhlosti.

FAP Certified. Neskladujte v blízkosti Švédska. Älkää istuko muurahaisiin. Jos valo on punainen, paina nappia ja odota vihreää.

Obrázek Obrázek

Ta Lërra, proto ta tuleň. Toho času Velitelka Chlíva LL v exilu mezi poníky. A taky vodní uzávěr.
Jen nevím, co je šílenější — myslet jako tuleň, nebo myslet si, že někdo myslí jako tuleň.
Lërra
Chlív LL

Cash on hand: 129.05
Bank: 2,669,487.00
Aura: 104

Příspěvekod Mikeczcz » ned 19. čer 2011 21:38:58

já už spíš "bojuju" jenom z principu, protože mě, s prominutím, sere, co tam ti admini vyvádějí, jak si překrucují pravidla, tak jak se jim to zrovna hodí. Jednou se všichni mají ptát Zidana, že je to jeho věc co řekne. Potom zase, že ne, že si máme psát maily a že dostaneme oficiální vyjádření. Prostě z nás dělají hlupáky.
Mikeczcz
Lamík

Příspěvekod Lërra » ned 19. čer 2011 21:44:32

Tohle jsem řekla na IRC a klidně to zopakuju i tady: Admini podle mě celou situaci nezvládli, evidentně jim nedošlo, že Zidane byl vidět natolik, že si museli všichni nutně všimnout a že to vyvolá reakce. Přijde mi, že nevědí, jak to řešit, tak narychlo improvizují a pak to vypadá takhle.

Složení: 70% patriotismu ke špatnému národu, 17% gramatického nacismu, 9% modré vlny, 3% bílé vlny, 1% zvrhlosti.

FAP Certified. Neskladujte v blízkosti Švédska. Älkää istuko muurahaisiin. Jos valo on punainen, paina nappia ja odota vihreää.

Obrázek Obrázek

Ta Lërra, proto ta tuleň. Toho času Velitelka Chlíva LL v exilu mezi poníky. A taky vodní uzávěr.
Jen nevím, co je šílenější — myslet jako tuleň, nebo myslet si, že někdo myslí jako tuleň.
Lërra
Chlív LL

Příspěvekod Mikeczcz » ned 19. čer 2011 22:03:58

přesně tak, kdyby admini tomu nechali volný průběh, chvilku bychom prskali a lamentovali, ale za pár dní by se už jenom občas ozval nějaký výkřik do tmy. Když ovšem začali tohle zběsile potírat, tak o to víc se to rozjíždí, podpisy avataři, všechno. Potom si začali ohýbat pravidla a už se jim to hroutí.
Mikeczcz
Lamík

Příspěvekod Mikeczcz » ned 19. čer 2011 22:07:15

http://www.lamer.cz/quote/61976#comment_288974

mě teď tak láká pod to postnout odkaz na tenhle topic a brutálně si tím rýpnout, ale nemuselo by se to setkat s pochopením :evil:
Mikeczcz
Lamík

Příspěvekod Lërra » ned 19. čer 2011 22:12:17

Mikeczcz píše:http://www.lamer.cz/quote/61976#comment_288974

mě teď tak láká pod to postnout odkaz na tenhle topic a brutálně si tím rýpnout, ale nemuselo by se to setkat s pochopením :evil:

Normálně nahlásit jako reklamu. A já do toho klidně jdu.

Obrázek Obrázek

Lërra
Chlív LL

Příspěvekod Mikeczcz » ned 19. čer 2011 22:13:46

Lërra píše:
Mikeczcz píše:http://www.lamer.cz/quote/61976#comment_288974

Normálně nahlásit jako reklamu. A já do toho klidně jdu.

ok :)
Mikeczcz
Lamík

Příspěvekod Lërra » ned 19. čer 2011 22:15:32

Mně se stejně tuhle zdálo, že jsem dostala ban z lamera... :P (a včera pro změnu, že jdu ke zkoušce, zkoušející přede mě položil větu "Stepi chemkou..." a požádal mě o rozbor a všechny související informace)

Obrázek Obrázek

Lërra
Chlív LL

Příspěvekod Liger » ned 19. čer 2011 22:33:58

Lërra, Mikeczcz: co tam bylo?
Obrázek
Liger
Moderátor

Příspěvekod Lërra » ned 19. čer 2011 22:36:03

No neke, oni to fakt smazali... byl tam odkaz na obrázek z jenpromuze.cz, ale obsah odkazu není podstatný.

Obrázek Obrázek

Lërra
Chlív LL

Příspěvekod Mikeczcz » ned 19. čer 2011 22:37:09

Liger píše:Lërra, Mikeczcz: co tam bylo?

odkaz mimo lamera → smazali to :) Znáte to. Kdo jinému jámu kopá...
Mikeczcz
Lamík

Příspěvekod JarynekZ » ned 19. čer 2011 22:37:32

Že bych se vrátil na lamera, ale nehodnotil, nekomentoval, jenom nahlašoval OT a reklamu? ~
No. No, he's not a lion. Yeesh, definitely not a lion... and uh... uh, his daughter, um, say... vanished?
Are you Valsymised enough? Sure?
Znáš pravidla? Ne? Přečti si je zde!
Pokud hraješ Hru, tak jsi právě prohrál(a). Gratuluji.
JarynekZ
Administrátor

Cash on hand: 29,991.50
Bank: 6,365,092.17

Příspěvekod Liger » ned 19. čer 2011 22:38:59

Neměli by teda odkazy zakázat v pravidlech úplně?
Se tam odjakživa odkazy do diskuze dávaly a nikdo s tím problém neměl a teď je budou (sic na "požádání") mazat? Kdo bude určovat co je a co není reklama?
Obrázek
Liger
Moderátor

Příspěvekod Lërra » ned 19. čer 2011 22:39:49

JarynekZ píše:Že bych se vrátil na lamera, ale nehodnotil, nekomentoval, jenom nahlašoval OT a reklamu? ~

Já jsem pro. Chtějí čisto, tak čisto se vším všudy!

Obrázek Obrázek

Lërra
Chlív LL

Příspěvekod Mikeczcz » ned 19. čer 2011 22:41:24

Jarynek: jdi do toho, plánuju nahlašovat všechno takového, co se tam objeví. když si takhle sami naběhli na vidle, jenom ať trpí :)
Mikeczcz
Lamík

Příspěvekod Araoth » ned 19. čer 2011 22:41:57

Lërra píše:Mně se stejně tuhle zdálo, že jsem dostala ban z lamera... :P (a včera pro změnu, že jdu ke zkoušce, zkoušející přede mě položil větu "Stepi chemkou..." a požádal mě o rozbor a všechny související informace)

A mě se zdálo, že někomu vysvětluju histologii! A přitom se teď celou dobu učím na anatomii a na histologii už jsem se pěknou dobu ani nepodíval.
ObrázekObrázek
Araoth
Chlív LL

Příspěvekod Lërra » ned 19. čer 2011 22:43:32

Araoth píše:
Lërra píše:Mně se stejně tuhle zdálo, že jsem dostala ban z lamera... :P (a včera pro změnu, že jdu ke zkoušce, zkoušející přede mě položil větu "Stepi chemkou..." a požádal mě o rozbor a všechny související informace)

A mě se zdálo...

Ani to blbý "mně" nedokážeš opsat správně?

Obrázek Obrázek

Lërra
Chlív LL

Příspěvekod Araoth » ned 19. čer 2011 22:44:40

No vidíš... od doby co je tu Zidane jsem si vždycky dával pozor, abych to nezeslonil... Já věděl, že mi ta pozornost nevydrží věčně... :-D
ObrázekObrázek
Araoth
Chlív LL

Příspěvekod Jana » ned 19. čer 2011 22:46:13

Pche... A zbytek grammar nazi komanda ti je ukradený, jo? Ts...
Bowties are cool!
Dvakrát vdaná paní.
Lokomotiva táhnoucí soupravu s AnonymnouLamou, yannush, Svetrem, DanDanem a Araothem.
Znáš pravidla fóra? Ne? Přečti si je zde!
Obrázek Obrázek
Jana
Moderátor

Cash on hand: 27,611.95
Bank: 10,784,822.87

Příspěvekod Araoth » ned 19. čer 2011 22:48:24

To víš, že není má lameří novomanželko... :-D Ale Zidane má ostřejší mučící nástroje, když jde o chyby... ;-)
ObrázekObrázek
Araoth
Chlív LL

PředchozíDalší

Zpět na Lamer.cz