Zidaneho Ban

Týkající se serveru, k němuž bylo vytvořeno původní "Lamerovo fórum".
Pravidla fóra
Máte-li nějaké téma k diskusi, nebojte se jej založit. Z hlediska přehlednosti je lepší 10 témat po 5 příspěvcích, než 3 témata o 1500 příspěvcích.

Vedení Lamích lidí nezodpovídá za vznik případných hnutí/sekt/řádů, ev. za obrácení jedinců proti adminům na serveru lamer.cz.

Patron sekce: Jana

Re: Zidaneho Ban

Příspěvekod Zidane » ned 19. čer 2011 15:01:01

Mikeczcz píše:
Daremyth píše:To není osobní, já jen nemám rád, když mi někdo maže komentáře. Než jsem dopsal příspěvek sem, na Lameru už nic nebylo. Přitom jsem jenom napsal, aby se koukli sem a tím jsem ukončil zbytečné další vyptávání.

vítej v klubu :)

Pokud jste toho názoru, že argumenty uvedené ostatními uživateli ve zmiňované diskusi věrně popisují náš náhled a postoj k danému tématu, pak je pochopitelné, že vám tyto názory nepřijdou demagogické či nepodložené. Většinou se ale jedná o pouhé spekulace bez konkrétních základů, a do takové argumentace podložené falešnou logikou se nenecháme zatahovat.

jsme vážně až takoví ďábli?

Co je to falešná logika? Všechno, co nepřijde logické Velkým [s]Cenzo[/s] Moderátorům?

Edit: Aha, takže tohle nefunguje, jak se dělá škrtlé písmo, klasickými špičatými závorkami či vůbec nejde?
Obrázek
Dze še robi- nezavadzam.
Kdo víno má a nepije, kdo hrozny má a nejí je, kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá, na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl.
Zidane
Chlív LL

Cash on hand: 3,105.00
Bank: 462,939.96
Aura: 25

Příspěvekod Zidane » ned 19. čer 2011 15:06:34

Jana píše:Zidane, jaký je to pocit, mít takový kult osobnosti? :-)

Těší to, aspoň je vidět, že jsem si tu práci s grammar nazi komandem nedal nadarmo. A pokud to aspoň pár lidí naučilo buď psát jako Čech a ne jako prase nebo aspoň "třikrát kontroluj, jednou odešli", přispívalo to i trochu k úrovni Lamera. Že to adminům vadilo, protože to nedejbože mohlo odehnat nějaké bohy, kterým musíme líbat konečník i kdyby napsali "A:voe neuvěříš, co se my stalo, sem bil u babyčki s ďedečkem a tam sem se voe krutopřísně zhulil a od té doby se na mě babyččyna kráva zamylovaně kouká, nevýš proč? - B: LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL XD XD XD XD XD deš na lamera", to je druhá věc...

Lërra píše:
Ten druhý řádek zavání přílišným optimismem... To přijde někdy v době "až se zas budeme moct vykecávat v diskusích, až odbanují Zidana, až zmizí z lamera řiťmusové a bude to zase to, co dřív..." :?

Takže zhruba někdy, kdy naši politici začnou myslet dřív na blahobyt občanů než svůj a proto začnou pracovat za minimální mzdu a žádné další náhrady, kdy se Švédové a Rusové (tenkrát Sověti) omluví Finům a nám za všechno, co těmto národům udělali, až budou všechna náboženství mírumilovná a uznávat, že i ten, kdo nevěří v "jejich" Boha na to má právo a kdy bude mít obyvatelstvo ČR rádo cikány, protože nám půjdou příkladem v pracovitosti?
Obrázek
Dze še robi- nezavadzam.
Kdo víno má a nepije, kdo hrozny má a nejí je, kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá, na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl.
Zidane
Chlív LL

Příspěvekod JarynekZ » ned 19. čer 2011 15:35:19

škrtnuté písmo se dělá pomocí [ del ] [ / del ]
No. No, he's not a lion. Yeesh, definitely not a lion... and uh... uh, his daughter, um, say... vanished?
Are you Valsymised enough? Sure?
Znáš pravidla? Ne? Přečti si je zde!
Pokud hraješ Hru, tak jsi právě prohrál(a). Gratuluji.
JarynekZ
Administrátor

Cash on hand: 29,991.50
Bank: 6,365,092.17
Aura: 167

Příspěvekod Liger » ned 19. čer 2011 15:37:13

Zidane píše:Co je to falešná logika? Všechno, co nepřijde logické Velkým [s]Cenzo[/s] Moderátorům?
Edit: Aha, takže tohle nefunguje, jak se dělá škrtlé písmo, klasickými špičatými závorkami či vůbec nejde?

dělá se to takhle:
Kód: Vybrat vše
[del]přeškrtnuto[/del]
přeškrtnuto

Falešná logika je vskutku zajímavý pojem. Jestliže v běžné logice máme logické hodnoty true a false, pak falešná logika nejspíš obsahuje pouze hodnoty false... :mrgreen:

edit: JarynekZ: tož kurva...
Obrázek
The ships hung in the sky in much the same way that bricks don't.
Pravidla lamího fórumpisu
Liger
Moderátor

Cash on hand: 18,444.75
Bank: 17,288,681.25

Příspěvekod JarynekZ » ned 19. čer 2011 15:39:06

Tak to mě baví... Já se tu ukážu za celej den párkrát na 3 minuty a zrovna se mi povede někoho předběhnout ~
No. No, he's not a lion. Yeesh, definitely not a lion... and uh... uh, his daughter, um, say... vanished?
JarynekZ
Administrátor

Příspěvekod Liger » ned 19. čer 2011 15:59:51

Ale možná by stálo za to všechny použitelné tagy na tomto fóru sepsat a hodit to třeba do funkcí...
Obrázek
Liger
Moderátor

Příspěvekod Ptolemaios » ned 19. čer 2011 16:06:54

spíš je rovnou všechny dát do okna pro odpověď a jejich popis a funkce do Funkcí :)
Ptolemaios
Chlív LL

Cash on hand: -723.80
Bank: 38,834,892.13
Aura: 63

Příspěvekod Snake » ned 19. čer 2011 16:26:51

Tak po včerejším zjištění, že byl Zidane zabanován (do fronty už delší dobu nechodím), pročtení tohoto tématu a vyhodnocení, že je to do nebe volající nespravedlnost, jsem si změnil podpis, bylo v něm něco ve smyslu: "Zidane byl zabanován. Chcete vědět víc?" a odkaz sem. Abych to neprodlužoval, tohle mi po pár hodinách přišlo mailem:

Dobrý den,

Externí odkazy v podpisu jsou považovány za reklamu na odkazované weby, což je zásadní důvod, opravňující k odstranění vašeho podpisu. Kromě toho pokud někdo bude chtít vědět, proč se již Zidane neobjevuje v diskuzích pod hláškami, může se zeptat na mailové adrese nebo na IRC, kde zjistí, že byl daný uživatel zabanován. Váš podpis navíc může vyvolávat další nevynucená zdlouhavá off topic vlákna pod hláškami o tom, kdo je to Zidane a proč byl zabanován, čemuž se snažíme vyhnout.

S pozdravem
xxx, lamer.cz team

Nechápu, jak by to mohlo vyvolávat OT v diskusích, když tím podpisem jasně odkazuju jednak na informace o kauze a druhak na místo, kde se to dá řešit, ale budiž. Záměr adminů je jasný - Zidane je nevhodné téma a pokud to jde, cenzuruje se. Popravdě jsem ty diskuse na téma "lamer jde do sraček" nikdy nebral moc vážně, vnímal jsem to jako kombinaci selektivní paměti a zvýšení návštěvnosti malých frikulínů, ale teď vidím, že se vážně s lamerem něco stalo. Pár let zpátky to dělal "Woody a spol." pro pobavení sebe a okolí, teď je to zvyšování návštěvnosti za každou cenu. Ať za to inkasuje kdo chce kolik chce, ale cenzura? Tak kde jsme?

Omlouvám se za tenhle výblitek, ale měl jsem potřebu to někam napsat.
Snake
Lamátko

Cash on hand: 25.70
Bank: 2.40
Aura: 0

Příspěvekod JarynekZ » ned 19. čer 2011 16:37:56

Klidně piš, od toho tu to téma je. Lamer šel do sraček už za woodyho (pravda, že až ke konci jeho vlády, do té doby ho táhl a táhl ho dobře), a co se týká Zidana, je to ten, o němž se nesmí hovořit, protože jenom zmínka by mohla způsobit odchod třeba rovnou tří nováčků, a to si na lamerovi nemůžou dovolit.
JarynekZ
Administrátor

Příspěvekod Jana » ned 19. čer 2011 16:41:21

Tak ono je logické, že o Zidanovi chtějí mlčet. Mučedníci se nikomu nehodí do krámu. Nejlépe aby upadl v zapomnění a o banu se dozvědělo co nejmíň lidí...
Bowties are cool!
Dvakrát vdaná paní.
Lokomotiva táhnoucí soupravu s AnonymnouLamou, yannush, Svetrem, DanDanem a Araothem.
Znáš pravidla fóra? Ne? Přečti si je zde!
Obrázek Obrázek
Jana
Moderátor

Cash on hand: 27,611.95
Bank: 10,784,822.87
Aura: 104

Příspěvekod Mikeczcz » ned 19. čer 2011 16:45:53

Avataři a podpisy už jsem jim přestávají líbit ...

Co se podpisů a avatarů týče, budou tolerovány pokud jejich vlivem nebude vznikat příliš zbytečný off-topic. V opačném případě budete vyzváni k jejich odstranění, případně je odstraníme my.

Vaše avatary a podpisy si klidně dovolíme začít promazávat v momentě, kdy začnou generovat masivní off topic anebo se vymknou z mezí slušnosti. Pak totiž budou mít negativní dopad na úroveň diskuze, což nebudeme tolerovat
Mikeczcz
Lamík

Cash on hand: 0.00
Bank: 297,460.45
Aura: 1

Příspěvekod Liger » ned 19. čer 2011 16:58:36

Takže když budu mít v avataru nějaký zajímavý obrázek (třeba lamu, které se cyklicky objevuje a mizí tygrovité pruhování :D ) a někdo ten obrázek začne rozebírat a přidá se k němu pár lidí (jakože se to různým lidem běžně stávalo), tak mi ho smažou? No to se mi snad zdá. Oni se budou odvolávat na nějaké obecné pravidla a že to platí pro všechny stejně, ale opak je pravdou. Tohle je prostě křižácká výprava proti Zidanovi, ať si říkají co chcou, ze začátku bych jim věřil, ale teď už to vážně přehánějí ad absurdum.

edit: Už jenom čekám, až začnou rozdávat bany za to, co napíšeme do tohohle topicu. :twisted:
Obrázek
Liger
Moderátor

Příspěvekod Ptolemaios » ned 19. čer 2011 17:01:25

přesně.. a ty kecy o zabránění OT jsou hodně chabá výmluva.. když teď bezdůvodně likvidují podpisy, když ještě žádný OT nevyvolaly, tak to bych je rovnou poslal do prdele, idioty komoušský, tohle totiž není "prevence OT" ale "zasraná cenzura"
Ptolemaios
Chlív LL

Příspěvekod Jana » ned 19. čer 2011 17:04:17

Liger: http://www.lamer.cz/quote/61900#comment_288288

bez komentáře...
k tomu tvému editu: jestli za něco odsud dostanu ban, pak ho rozhodně litovat nebudu...
Bowties are cool!
Dvakrát vdaná paní.
Lokomotiva táhnoucí soupravu s AnonymnouLamou, yannush, Svetrem, DanDanem a Araothem.
Obrázek Obrázek
Jana
Moderátor

Příspěvekod Liger » ned 19. čer 2011 17:11:38

Jana: Ano, přesně to mám třeba na mysli. Někdo svého času měl zase tak blikající avatar, že několikrát někdo reagoval s tím, že může způsobit epileptický záchvat, a vůbec se avatary vždycky běžně komentovaly (co třeba DanDanův Chńáchal, že), nebo když si někdo avatar změní, když se někdo ptá co to na tom malinkém obrázku vlastně je... I woodyho avatar se řešil. :twisted: (Mně třeba trvalo několik měsíců, než jsem zjistil že je to natáhnutý gumídek a ne speciální plastové párátko.)

Já litovat taky nebudu, ale byl by to naprostý vrchol...
Obrázek
Liger
Moderátor

Příspěvekod Snake » ned 19. čer 2011 17:19:32

Ony nejen avatary, ale i ty podpisy se komentovaly...třeba ten Eriqův (místní folklór) se dočkal nebývalých ohlasů...neměl by si ho smazat? :twisted:
Snake
Lamátko

Příspěvekod Mikeczcz » ned 19. čer 2011 17:22:11

http://www.lamer.cz/user/10631
http://www.lamer.cz/quote/61900#comment_288243
mám sto chutí to nahlásit ať to smažou jako OT :)
Mikeczcz
Lamík

Příspěvekod Zidane » ned 19. čer 2011 17:25:41

Snake píše:Tak po včerejším zjištění, že byl Zidane zabanován (do fronty už delší dobu nechodím), pročtení tohoto tématu a vyhodnocení, že je to do nebe volající nespravedlnost, jsem si změnil podpis, bylo v něm něco ve smyslu: "Zidane byl zabanován. Chcete vědět víc?" a odkaz sem. Abych to neprodlužoval, tohle mi po pár hodinách přišlo mailem:

Kromě toho pokud někdo bude chtít vědět, proč se již Zidane neobjevuje v diskuzích pod hláškami, může se zeptat na mailové adrese nebo na IRC, kde zjistí, že byl daný uživatel zabanován.

A bude mu to podáno z pohledu adminů, tedy že to bylo správné a nutné, protože takový arcičert by lamera časem zničil, protože by svým bezdůvodným rýpáním a opravováním pravopisu všech okolo nakonec vyhnal všechny návštěvníky. Na IRC je aspoň jakás takás šance, že to tam někdo podá i z druhé strany - tedy co si o tom myslí on/a a ne jen admin tým, ale ptát se na mailu? To je jako ptát se ministra zdravotnictví na to, zda jsou zdravotnické poplatky skutečně nezbytné.
Obrázek
Dze še robi- nezavadzam.
Zidane
Chlív LL

Příspěvekod Mikeczcz » ned 19. čer 2011 17:32:52

Ještě pročítám ty maily ze včerejška a to je perla vedle perly...

Ohledně vašeho dotazu stran diskuze na LL: Pokud jste toho názoru, že argumenty uvedené ostatními uživateli ve zmiňované diskusi věrně popisují náš náhled a postoj k danému tématu, pak je pochopitelné, že vám tyto názory nepřijdou demagogické či nepodložené. Většinou se ale jedná o pouhé spekulace bez konkrétních základů, a do takové argumentace podložené falešnou logikou se nenecháme zatahovat.

To, že má Zidane na lamer.cz kamarády, chápeme, a jak již bylo řečeno, informaci o banu jim klidně dáme. Doplnili bychom Zidanovi do profilu i kontakty, pokud by o to požádal, aby o své příznivce nepřišel.
Žádnou takovou aktivitu však neprojevil.

a ještě spousta dalších věcí... překroutí otázku a odpoví na něco úplně jiného ... a já měl vždycky dojem, že s adminama se dalo normálně mluvit...
Mikeczcz
Lamík

Příspěvekod Liger » ned 19. čer 2011 17:33:00

Mikeczcz píše:http://www.lamer.cz/user/10631

Sice jsi mě teď přivedl na ďábelskou myšlenku nahlašovat cokoliv, co se naprosto striktně nedrží tématu a pravidel (tedy téměř všechno, důvod se najde vždycky), jako spam, ať si užijou, ale nedělal bych to... Ještě mu pak chudákovi smažou avatar.

edit: co? jakože by dali Zidanovi do kontaktů odkaz sem nebo jak si to mám vyložit?
Obrázek
Liger
Moderátor

Příspěvekod Mikeczcz » ned 19. čer 2011 17:34:44

Sice jsi mě teď přivedl na ďábelskou myšlenku nahlašovat cokoliv, co se naprosto striktně nedrží tématu a pravidel (tedy téměř všechno, důvod se najde vždycky), jako spam, ať si užijou, ale nedělal bych to... Ještě mu pak chudákovi smažou avatar.
¨

přesně to mě taky napadlo potom co jsem to poslal :)
Mikeczcz
Lamík

Příspěvekod Zidane » ned 19. čer 2011 17:35:14

Mikeczcz píše:http://www.lamer.cz/user/10631

Já bych to se svojí povahou udělal a dělal v každém takovém případě. Když mazat OT, tak mazat OT padni komu padni. A dostal bych časem zřejmě další ban za "zbytečné rýpání", ačkoliv bych jen od adminů vyžadoval dodržování jimi nastavených pravidel.

Ono to totiž často bývá jako v tom vtipu: "Ty hele, tys dělal někde ve fabrice kontrolora, co to znamenalo?" - "No kontroloval jsem lidem kapsy a zavazadla, jestli nekradou." - "A už to neděláš? Proč?" - "Dopustil jsem se té nejhorší chyby, jaké jsem se mohl dopustit." - "Ale? A co to bylo?" - "Kontroloval jsem i ředitele."
Obrázek
Dze še robi- nezavadzam.
Zidane
Chlív LL

Příspěvekod Zidane » ned 19. čer 2011 17:46:42

Mikeczcz píše:Ještě pročítám ty maily ze včerejška a to je perla vedle perly...

To, že má Zidane na lamer.cz kamarády, chápeme, a jak již bylo řečeno, informaci o banu jim klidně dáme. Doplnili bychom Zidanovi do profilu i kontakty, pokud by o to požádal, aby o své příznivce nepřišel.
Žádnou takovou aktivitu však neprojevil.

Co čekají? Já už se s nima od banu radši nebavím, jsem totiž typ, který když se nasere, tak často rychleji píše a odesílá než autocenzuruje napsané a to, co bych jim od plic řekl, už dílem vědí - že jde lamer s tím "zvyšování návštěvnosti za každou cenu" přímou linkou do prdele a pokud bych jim to neřekl s dostatečnou "úctou", což se může dost dobře stát, já když se rozčílím, to občas létá výrazivo, tak by si to rozhodně za rámeček nedali a akorát by je to utvrdilo v tom, že udělali dobře.

Jsem ochoten uznat, že jsem dotyčný komentář "to je ale íčovina, který itomec to vymyslel" mohl napsat slušněji a k banu by nedošlo. A kdyby ban byl jen za toto, i jsem ochoten se adminům omluvit, že jsem to přehnal a mohl jsem to napsat bez sprostoty.

Ovšem věřím tomu, že by k němu došlo dříve či později, až by se admini rozhodli, že dosti gramatického nacismu, kazí to vtip a vyštvává návštěvníky. A to, že ve většině hlášek, kde jsem se vyjadřoval, byla "vtipnost" založena na čemsi, co by uspělo tak v Tele Tele nebo jiných nováckých "zábavných" estrádách, to je moderátorům jedno. Pokud bych se hlášce zasmál a byla tam hrubka, autora bych na to jen přátelsky upozornil ve stylu "pozor, kamaráde, hrubky dokážou i jinak vtipnou hlášku pokazit, dej si příště pozor" a tohle by snad ani admini nemohli označit za nadávání autorům. Když je hláška s prominutím blbá jak vagon tupejch bruslí a ještě plná hrubek, to už občas mluvím jinak.

A jestli admini čekají na nějaký kontakt vzešlý ode mne, to se načekají. S někým, kdo se mnou takhle vyběhl, nemám důvod se bavit, takže jediný kontakt se mnou mohou navázat tady, na něco, kde se o mně mluví či jsem tázán, reaguju, uznám-li za vhodné. Než já za nimi s čímkoliv přilezu, to dřív Lerra začne zbožňovat Švédy a Švédsko.
Obrázek
Dze še robi- nezavadzam.
Zidane
Chlív LL

Příspěvekod Araoth » ned 19. čer 2011 17:52:46

Bože vy už tady zas rozjíždíte teorie... Už to tady skoro vypadá jak v diskuzi na novinkách... :roll: Komunisti, už tu byly i poplatky ve zdravotnictví, na které mám taky svůj názor, který se asi diametrálně odlišuje od Zidaneho a blíží se tomu názoru ministra...

Neříkám, že úplně souhlasím s tím co admini dělají. Občas vezmou to mazání off-topicu až do extrému, ale chápu jejich prvotní úmysly. Zamezit zbytečnému off-topicu, kdy se baví pár lidí v diskuzi mezi sebou o něčem co s hláškou nesouvisí. A nemyslete si, že se to týká jenom příspěvků o Zidanem. Přišel jsem o pár svých, i když se daného tématu ani zdaleka nedotýkaly. Dokud nemažou podpisy a avatary, tak to cenzura není, jenom nechtějí, aby to začlo vypadat jako na novinkách, kdy se pár blbců baví a ti rozumní se radši diskuzi vyhýbají...

Jo a P.S. Já měl Tele tele rád... Byla to jedna z mála věcí, na kterou se na nově dalo dívat...
Dvakrát ženatý, jedenkrát otec. Cévní instalatér ve městě perníku.
ObrázekObrázek
Araoth
Chlív LL

Cash on hand: 7,814.50
Bank: 0.00
Aura: 140

Příspěvekod Lërra » ned 19. čer 2011 18:02:31

Mimochodem, admini přehlížejí jednu drobnost - kdyby nám nechali na lameru odkaz sem na fórum, tak se lamer nezřítí. Ti, co budou chtít řešit Zidanův ban, se přesunou sem, ubude off-topicu týkajícího se kauzy.

Naopak při současném stavu: ostatní uživatelé nejsou slepí, všimnou si, že se maže a co se maže a o to zvědavější budou.

A taky je zajímavé, že donedávna na důvod Zidanova banu admini odpovídali: "Zeptejte se jeho." Najednou se ale musíme ptát adminů...
Originální tuleň z jezera Saimaa.

Složení: 70% patriotismu ke špatnému národu, 17% gramatického nacismu, 9% modré vlny, 3% bílé vlny, 1% zvrhlosti.

FAP Certified. Neskladujte v blízkosti Švédska. Älkää istuko muurahaisiin. Jos valo on punainen, paina nappia ja odota vihreää.

Obrázek Obrázek

Ta Lërra, proto ta tuleň. Toho času Velitelka Chlíva LL v exilu mezi poníky. A taky vodní uzávěr.
Jen nevím, co je šílenější — myslet jako tuleň, nebo myslet si, že někdo myslí jako tuleň.
Lërra
Chlív LL

Cash on hand: 129.05
Bank: 2,669,487.00

Příspěvekod Ptolemaios » ned 19. čer 2011 18:03:52

araothe ty blazne, přečti si celou stranu znova a dukladne a pak tento svuj příspevek určitě přehodnotíš
Ptolemaios
Chlív LL

Příspěvekod Staga » ned 19. čer 2011 18:06:53

Chjó... Dejte si kafe a drobet se zklidněte...
Hrdý vůdce skupiny Spamerů. Spamu ZDAR!
Pravidla fóra - neznalost neomlouvá
Staga
Superlama

Cash on hand: 26,433.00
Bank: 24,494,462.04
Aura: 72

Příspěvekod Snake » ned 19. čer 2011 18:12:07

Staga: Šak my zme klidní! ;)

Araoth: Oni právě mažou podpisy i bez toho, aby nějaký offtopic vyvolaly. Nekledě k tomu, že to vynucování pravidla o offtopicu je jasně jednostranné, offtopicu je v diskusích spousta a nikdo to nemaže. Třeba slavný HIP HOP nebo nedávných 96 % z 1000 %. Zidane byl zřejmě ministerstvem pravdy prohlášen za neosobu a admini se podle toho taky chovají.
Snake
Lamátko

Příspěvekod Ptolemaios » ned 19. čer 2011 18:30:08

Lërra píše:Mimochodem, admini přehlížejí jednu drobnost - kdyby nám nechali na lameru odkaz sem na fórum, tak se lamer nezřítí. Ti, co budou chtít řešit Zidanův ban, se přesunou sem, ubude off-topicu týkajícího se kauzy.

Naopak při současném stavu: ostatní uživatelé nejsou slepí, všimnou si, že se maže a co se maže a o to zvědavější budou.

A taky je zajímavé, že donedávna na důvod Zidanova banu admini odpovídali: "Zeptejte se jeho." Najednou se ale musíme ptát adminů...

však přesně proto tady melu ty bláboly o cenzuře apod. :) protože to je cíleně na Zidana, a né jako prevence OT, dělají to přesně naopak
Ptolemaios
Chlív LL

Příspěvekod Araoth » ned 19. čer 2011 18:30:53

Ptolemaios píše:araothe ty blazne, přečti si celou stranu znova a dukladne a pak tento svuj příspevek určitě přehodnotíš

Věř mi, mám zkouškový, přečtený to mám důkladně... ;-)
ObrázekObrázek
Araoth
Chlív LL

Příspěvekod Ptolemaios » ned 19. čer 2011 18:32:14

Araoth píše:
Ptolemaios píše:araothe ty blazne, přečti si celou stranu znova a dukladne a pak tento svuj příspevek určitě přehodnotíš

tím pádem nechápeš tento psaný text, protože se na předešlé straně přesně píše o něčem určitém a ty odpovídáš úplně opačně :lol:
Ptolemaios
Chlív LL

Příspěvekod Araoth » ned 19. čer 2011 18:35:58

Snake píše:Araoth: Oni právě mažou podpisy i bez toho, aby nějaký offtopic vyvolaly. Nekledě k tomu, že to vynucování pravidla o offtopicu je jasně jednostranné, offtopicu je v diskusích spousta a nikdo to nemaže. Třeba slavný HIP HOP nebo nedávných 96 % z 1000 %. Zidane byl zřejmě ministerstvem pravdy prohlášen za neosobu a admini se podle toho taky chovají.

Tvůj smazali kvůli reklamě, která je zakázaná, jestli se nepletu. Taky jsem psal odkaz na tohle fórum asi 2x a hned to zmizelo. Ale tak chápu, že nechtěj, aby se někdo přiživoval zadarmo... Jinak podpisy nesmazali. R.I.P. Zidane a podobné zůstávají.

Jinak, za off-topic 96 z 1000 můžu já a nesmazali to, protože je to k tématu. Řešily se v hlášce procenta? Řešily... No tak... :-D HIP HOP nápodobně, nemluvě o tom, že je to spíš vytahování kostlivce ze skříně.

POZOR! Netvrdím tím ale, že je to stejné jako dřív! Kvůli Zidanovi přetekl teď pohár trpělivosti adminů a než se vše uklidní dají se očekávat tvrdější a častější promazávání všeho. Stejně jako to bylo minule po banánové noci...
ObrázekObrázek
Araoth
Chlív LL

Příspěvekod Araoth » ned 19. čer 2011 18:37:03

Ptolemaios píše:
Araoth píše:

tím pádem nechápeš tento psaný text, protože se na předešlé straně přesně píše o něčem určitém a ty odpovídáš úplně opačně :lol:

Há! Takže mi chceš říct, že když mám na celé dění jiný názor než vy, tak nejsem schopnej pochopit psaný text? :shock: :roll: :!:
ObrázekObrázek
Araoth
Chlív LL

Příspěvekod Ptolemaios » ned 19. čer 2011 18:39:31

Araoth píše:
Ptolemaios píše:
Araoth píše:Věř mi, mám zkouškový, přečtený to mám důkladně... ;-)

Há! Takže mi chceš říct, že když mám na celé dění jiný názor než vy, tak nejsem schopnej pochopit psaný text? :shock: :roll: :!:

ne, tys to prostě nepochopil, konec tečka :)
Ptolemaios
Chlív LL

Příspěvekod Eriq » ned 19. čer 2011 18:39:43

Snake píše:Nechápu, jak by to [podpisy, avatary] mohlo vyvolávat OT v diskusích...

čtenáři Lamera píše:Smetak, 19.6.: "jiank můžu se zeptat? proč mají všichni u sebe zidanův avatar? Něco mi uniklo?"

LittleOmig, 18.6.: "btw: může mi někdo říct, proč má pár lidí v podpisu RIP Zidane nebo něco podobného ? :X"

Montechito, 18.6.: "Můžu se jenom zeptat, proč má většina uživatelů tady na lamerovi ve svém avataru uživatele "Zidane"? (nebo jak se jmenuje) Dík"

IDDQD, 18.6.: "Btw.. "R.I.P. Zidane" kdo je to?"

Snake, 18.6.: "Jsem tu trošku offtopic, ale už jsem asi půl roku nečetl frontu, tak se tady chci zeptat...proč máte všichni ty odznáčky se Zidanem? Má to nějaký vyšší smysl?"

henty, 18.6.: "trochu offtopic, ale : proč tu vidim 4 osoby se miniaturní Zidaneho vlkem ve své ikonce?"

Obcan, 17.6.: "mozem sa opytat preco poniektori maju v avatare zidanov avatar ?"

MeddlinG, 16.6.: "Co znamena ten Zidaneho zmenseny avatar v avatarech nekterych z Vas?"

SpeOp, 15.6.: "Chtěl bych se jen zeptat všimnul jsem že máš v avatarovi Zidaneho, jako plno dalších? co se s ním stalo?"

Přirovnávat tuhle epidemii k jednorázovému okomentování avatara s muškou je docela odvážné. A jak poznamenal Araoth, odkazy se mažou hned jako reklama, nostalgické výkřiky o Zidanem v podpisech prozatím zůstávají, uvidí se, jak se bude vyvíjet množství podobných OT dotazů.
folklór: deš na lamera (resp. zmínka o lamerovi), komentář: xD / nj blondína / ajťáci / no comment / normální konverzace, xD=EOL, wypatlanština, nauč se česky, překlep, přepsaný vtip, špatný vokno, WoWko, Facebook, neuvěříš co se mi dneska stalo, to jsem se zase zkalil
Eriq
Lamík

Cash on hand: 39.10
Bank: 62,965.30
Aura: 4

Příspěvekod Ptolemaios » ned 19. čer 2011 18:41:02

aha.. takže se považuje za reklamu na LL i to, že právě SEM chce někdo DO PRDELE přesměrovat VÁŠ OFF-TOPIC a VY za to ty podpisy MAŽETE :?: bůh nám pomáhej.. [ironie]protože ty podpisy jsou přece jasně míněný jako reklama a ne tak, aby to OT odvrátily, to je jasný.. [/ironie]
Ptolemaios
Chlív LL

Příspěvekod Araoth » ned 19. čer 2011 18:42:21

Ptolemaios píše:ne, tys to prostě nepochopil, konec tečka :)

Štveš mě dneska... ;-) Ale radši už to nebudu rozebírat dál...
ObrázekObrázek
Araoth
Chlív LL

Příspěvekod Staga » ned 19. čer 2011 18:52:39

Araoth píše:

Jenom dneska? Se divím... ~
Staga
Superlama

Příspěvekod Eriq » ned 19. čer 2011 18:54:02

Ptolemaios píše:...právě SEM chce někdo DO PRDELE přesměrovat VÁŠ OFF-TOPIC...

To mám jako poděkovat člověku, co má v podpisu odkaz sem, že lamera zbavuje off topicu, který SÁM svým avatarem nebo podpisem generuje? He? (© Maranov) Nebylo by rozumnější odstranit zdroj off topicu než se takhle cyklit?
folklór: deš na lamera (resp. zmínka o lamerovi), komentář: xD / nj blondína / ajťáci / no comment / normální konverzace, xD=EOL, wypatlanština, nauč se česky, překlep, přepsaný vtip, špatný vokno, WoWko, Facebook, neuvěříš co se mi dneska stalo, to jsem se zase zkalil
Eriq
Lamík

Cash on hand: 39.10
Bank: 62,965.30
Aura: 4

Příspěvekod yannush » ned 19. čer 2011 18:56:01

nie som si ista či sa mi to chce cele to čítať. pomôžte mi rozhodnúť sa.
naivná idealistka~
yannush
Superlama

Cash on hand: 329.45
Aura: 120

Příspěvekod Staga » ned 19. čer 2011 18:56:49

Yannush, nestojí to za to to číst...
Staga
Superlama

Příspěvekod Araoth » ned 19. čer 2011 18:59:32

Staga píše:
Araoth píše:

Jenom dneska? Se divím... ~

No dobře, tuhle mě naštval, když prohlásil, že svoje anatomické znalosti googluju, když poslední dva tejdny nedělám skoro nic jinýho, než že se učím anatomii... :D
ObrázekObrázek
Araoth
Chlív LL

Příspěvekod Lërra » ned 19. čer 2011 19:01:59

Tak Araotha ukamenujte, že nemá tak radikální názor na celou situaci jako zbytek LL. Vážně si musíme dělat zle i tady?
Originální tuleň z jezera Saimaa.

Složení: 70% patriotismu ke špatnému národu, 17% gramatického nacismu, 9% modré vlny, 3% bílé vlny, 1% zvrhlosti.

FAP Certified. Neskladujte v blízkosti Švédska. Älkää istuko muurahaisiin. Jos valo on punainen, paina nappia ja odota vihreää.

Obrázek Obrázek

Ta Lërra, proto ta tuleň. Toho času Velitelka Chlíva LL v exilu mezi poníky. A taky vodní uzávěr.
Jen nevím, co je šílenější — myslet jako tuleň, nebo myslet si, že někdo myslí jako tuleň.
Lërra
Chlív LL

Cash on hand: 129.05
Bank: 2,669,487.00

Příspěvekod Staga » ned 19. čer 2011 19:03:29

Araoth s tím neradikálním názorem není sám. Já se taky nestačím divit, jak to tady rozmazáváte...
Staga
Superlama

Příspěvekod Queller » ned 19. čer 2011 19:04:46

Proč Ptolemaiosovi vykáš? :D
Elaine blath, Feainnewedd
Dearme aen a'cáelme tedd
Eigean evelienn deireádh
Que'n esse, va en esseáth
Feainnewedd, elaine blath!

Účastník velké loupeže.
Queller
Lamík

Cash on hand: 9.10
Bank: 704,086.80

Příspěvekod Mikeczcz » ned 19. čer 2011 19:05:15

Eriq píše:
Ptolemaios píše:...právě SEM chce někdo DO PRDELE přesměrovat VÁŠ OFF-TOPIC...

To mám jako poděkovat člověku, co má v podpisu odkaz sem, že lamera zbavuje off topicu, který SÁM svým avatarem nebo podpisem generuje? He? (© Maranov) Nebylo by rozumnější odstranit zdroj off topicu než se takhle cyklit?

Vám opravdu příjde 9 příspěvků během 5 dní jako nějaký výrazný off-topic? :D To už je opravdu k smíchu, u každé druhé hlášky je stejné off-topic jaký jsme my vyvolali podpisy a avatary, neustále mě udivuje zarputilost modů, nedovolit ostatním uživatelům číst tenhle topic. Odvolávat se na nějakou demagogii, či dokonce nepodložené argumenty je opravdu smutné, jestli si za svým rozhodnutím stojíte, což byste měli, tak proč neříct:"klidně si to všichni přečtěte, co tady ta parta bláznů, v čele se zabanovaným grammar nazi, řeší".

Jo a klidně bych to porovnával stačí projít posledních 10 příspěvků toho uživatele s mouchou v avataru a hned jsem našel 10 OT příspěvků ;)
Mikeczcz
Lamík

Příspěvekod Ptolemaios » ned 19. čer 2011 19:06:21

Eriq: neviděl jsem sice konkrétní situaci, ale jak zde bylo psáno, tak:

"Zidane byl zabanován. Chcete vědět víc?" a odkaz sem.

nepovažuji (já osobně) ani za reklamu, ani za VYVOLÁVÁNÍ OT, ale za jeho PŘESMĚROVÁNÍ SEM.. tak jak to chápeš ty, to by musel mít v podpisu něco, co nevysvětluje situaci Zidana (tedy třeba jen ta první věta).. PAK TEPRVE by se ostatní ptali, kdože byl ten Zidane a co s ním je.. takhle jenom POSKYTUJE MOŽNOST SE K TOMU VYJÁDŘIT JINDE NEŽ U VÁS..

(stačí ti přečíst si jenom ty zvýrazněný slova, to už si snad dohromady dáš a pochopíš mě, jak to myslím.. potom teprve se můžeme bavit dál, protože mám dojem, že já tě chápu, zato ty mě vůbec ne :D )
Ptolemaios
Chlív LL

Příspěvekod Araoth » ned 19. čer 2011 19:07:53

Staga píše:Araoth s tím neradikálním názorem není sám. Já se taky nestačím divit, jak to tady rozmazáváte...

Postav se za mě! Uchráním tě před kamenováním! :D
Obrázek
ObrázekObrázek
Araoth
Chlív LL

Příspěvekod Ptolemaios » ned 19. čer 2011 19:08:40

kurva, já snad píšu hebrejsky nebo jsem to napsal tak nepochopitelně? podle mě prostě Araoth ne, že nevidí situaci radikálně jako ostatní, on to nevidí vůbec a vyjádření jako že "se snaží zamezit off-topic", a kdyby si kurva přečetl to, co bylo napsaný, tak by zjistil, že v podpisu byla PREVENCE OT a ne to, co jsem napsal ve svém minulém postu výše Eriq-ovi..
Ptolemaios
Chlív LL

Příspěvekod Jana » ned 19. čer 2011 19:09:54

Prosím, klid v mém subfóru! ~
Bowties are cool!
Dvakrát vdaná paní.
Obrázek Obrázek
Jana
Moderátor

PředchozíDalší

Zpět na Lamer.cz