Mikeczcz píše:Ještě pročítám ty maily ze včerejška a to je perla vedle perly...
To, že má Zidane na lamer.cz kamarády, chápeme, a jak již bylo řečeno, informaci o banu jim klidně dáme. Doplnili bychom Zidanovi do profilu i kontakty, pokud by o to požádal, aby o své příznivce nepřišel.
Žádnou takovou aktivitu však neprojevil.
Co čekají? Já už se s nima od banu radši nebavím, jsem totiž typ, který když se nasere, tak často rychleji píše a odesílá než autocenzuruje napsané a to, co bych jim od plic řekl, už dílem vědí - že jde lamer s tím "zvyšování návštěvnosti za každou cenu" přímou linkou do prdele a pokud bych jim to neřekl s dostatečnou "úctou", což se může dost dobře stát, já když se rozčílím, to občas létá výrazivo, tak by si to rozhodně za rámeček nedali a akorát by je to utvrdilo v tom, že udělali dobře.
Jsem ochoten uznat, že jsem dotyčný komentář "to je ale íčovina, který itomec to vymyslel" mohl napsat slušněji a k banu by nedošlo. A kdyby ban byl jen za toto, i jsem ochoten se adminům omluvit, že jsem to přehnal a mohl jsem to napsat bez sprostoty.
Ovšem věřím tomu, že by k němu došlo dříve či později, až by se admini rozhodli, že dosti gramatického nacismu, kazí to vtip a vyštvává návštěvníky. A to, že ve většině hlášek, kde jsem se vyjadřoval, byla "vtipnost" založena na čemsi, co by uspělo tak v Tele Tele nebo jiných nováckých "zábavných" estrádách, to je moderátorům jedno. Pokud bych se hlášce zasmál a byla tam hrubka, autora bych na to jen přátelsky upozornil ve stylu "pozor, kamaráde, hrubky dokážou i jinak vtipnou hlášku pokazit, dej si příště pozor" a tohle by snad ani admini nemohli označit za nadávání autorům. Když je hláška s prominutím blbá jak vagon tupejch bruslí a ještě plná hrubek, to už občas mluvím jinak.
A jestli admini čekají na nějaký kontakt vzešlý ode mne, to se načekají. S někým, kdo se mnou takhle vyběhl, nemám důvod se bavit, takže jediný kontakt se mnou mohou navázat tady, na něco, kde se o mně mluví či jsem tázán, reaguju, uznám-li za vhodné. Než já za nimi s čímkoliv přilezu, to dřív Lerra začne zbožňovat Švédy a Švédsko.