DanDan píše:Tuli tuli... ~

Araoth píše:Ale tys tady začala nabízet, že budeš někoho zahřívat. A dělením? To jako, že sním tolik thajského jídla, až se jednou rozdělím? http://www.youtube.com/watch?v=0sj0QjUQz30#t=0m18s

Milý Mikeczczi,
smazali jsme vaše příspěvky obsahující link na forum.lamilide.cz.
Deaktivace uživatelů je interní záležitost, vždy podložená závažnými důvody, a diskuse je otevřena pouze zúčastnéným stranám formou emailu. Zidane se ke své blokaci již vyjádřil a celá záležitost je tak pro nás uzavřená a nehodláme v diskusi na toto téma pokračovat ani ji podporovat..
Pokud si o tom chcete diskutovat jinde, je to vaše věc, ale netahejte odkazy na tyto demagogické a nepodložené argumenty k nám na web.

[/quote]Pokud si o tom chcete diskutovat jinde, je to vaše věc, ale netahejte odkazy na tyto demagogické a nepodložené argumenty k nám na web.

Ptolemaios píše:my co máme ban se tomu už jenom smějeme

JackSwigert píše:Ptolemaios píše:my co máme ban se tomu už jenom smějeme
A za cos ho ty dostal?

Ptolemaios píše:JackSwigert píše:Ptolemaios píše:my co máme ban se tomu už jenom smějeme
A za cos ho ty dostal?
za to za co ostatní.. nevinný rýpání do autorů.. přitom jsem je ani neházel do propasti, jen jsem tuším jednoho chtěl svázat do pytle a pochcat, ale jinak jsem jim jenom nadával...

Ptolemaios píše:woody měl tu čest dát mi banskončil jsem někde po #50k, takže +- asi 500 citací

Daremyth píše: email od slečny/paní/babizny/chlapa vydávajícího se za ženu simply_v.

Araoth píše:Já vám nevím, já se se simply_v na lameřím IRC párkrát potkal a nic proti ni nemám...

Daremyth píše:To není osobní, já jen nemám rád, když mi někdo maže komentáře. Než jsem dopsal příspěvek sem, na Lameru už nic nebylo. Přitom jsem jenom napsal, aby se koukli sem a tím jsem ukončil zbytečné další vyptávání.
Pokud jste toho názoru, že argumenty uvedené ostatními uživateli ve zmiňované diskusi věrně popisují náš náhled a postoj k danému tématu, pak je pochopitelné, že vám tyto názory nepřijdou demagogické či nepodložené. Většinou se ale jedná o pouhé spekulace bez konkrétních základů, a do takové argumentace podložené falešnou logikou se nenecháme zatahovat.

Ptolemaios píše:asi jsi byl děsně off-topic![]()

Ptolemaios píše:to si piš, vítej na lameřím komunistickém těžce cenzurovaném "něčem"

S pozdravem
DRSON
-lamer.cz

Lërra píše:Pokud si o tom chcete diskutovat jinde, je to vaše věc, ale netahejte odkazy na tyto demagogické a nepodložené argumenty k nám na web.
Jak teda máme dát ostatním vědět, kde se o tom můžou bavit?
"Bavte se o tom, ale ne, aby o vás někdo věděl..."

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník